- Seks -

Da li ste dobar ljubavnik?

Ako želite da znate da li ste poželjan ljubavnik / ljubavnica, morate biti iskreni prema sebi.

bodyandsoul.com.au
Podeli

Foto: Robert Bejil/ Flickr.com

Ovo su neki od znakova da se smatrate poželjnim društvom u krevetu.

Osećate se povezano s partnerom / partnerkom

Istraživanja su pokazala da tajna dobrog seksa ne leži u nekoj specijalnoj tehnici, nego u osećaju povezanosti.

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, nego nešto što izražava vaš dublji odnos. Zato, kako biste bili dobri u krevetu, treba da razumete kakva je vaša povezanost s partnerom na emocionalnom i duhovnom nivou.

Parovi koji proučavaju tantrički seks, karezu i druge sisteme povezivanja duha, tela i uma u seksualnom odnosu, tvrde da imaju odličan seks.

Puni ste samopouzdanja

Dobrog ljubavnika / ljubavnicu čini i samopouzdanje. Morate se osećati privlačno, ne samo da biste povećali sopstveni libido, nego i da dozvolite sebi eksperimentisanje u odnosu.

Dobar ljubavnik nikada ne sumnja u sebe.

Otvoreni ste za eksperimente

Foto: Dennis Jarvis / Flickr.com

Vaša mašta, kreativnost i široka shvatanja mogu vas učiniti izuzetno poželjnim društvom u krevetu. Čak i kad se vaše telo promeni, ili se promeni vaš partner, treba da ostanete otvoreni za nove izazove i drugačiji seksualni izraz koji će vas učiniti kreativnim i dinamičnim ljubavnikom / ljubavnicom.

Slušate partnera

Slušanje je ključ dobrog seksualnog odnosa. Ako imate sluha za partnerove potrebe, seks će biti uživanje za dvoje, a ne samo za jedno. Bez dobre komunikacije, nema dobrog odnosa.

Ne požurujete stvari

Ako posvećujete pažnju detaljima i dajete sebi vremena da promislite o njima, možete mnogo više uživati. Budite temeljni i ispitajte sve sitnice koje vaš odnos s partnerom / partnerkom mogu učiniti posebnim.

Spremni ste na seks

Foto: Katie Tegtmeyer / Flickr.com

Ne zaboravite da matematičko pravilo dobrog seksa glasi: češće recite "da", nego "ne".

Ako ste otvoreni prema svom partneru, inicirate seks i rado odgovarate na njegovu / njenu inicijativu i uživate u seksu, logično je da ga nećete često odbijati.

Razigrani ste u krevetu

Seks ne služi samo za "pravljenje" beba. To je vreme u kome odrasli mogu da se igraju i istražuju jedno drugo. Dobri ljubavnici to znaju i zbog toga više uživaju u seksu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu