- PR članak -

Virtuelna kupovina: Lako u nabavku

U Srbiji lansirana prva virtuelna Elakolije prodavnica.

Podeli

Barijere između stvarnog i virtuelnog sveta postaju sve manje. U prilog tome svedoče virtuelni rafovi prodavnica koji su ovih dana osvanuli na stanicama gradskog prevoza u Beogradu i Novom Sadu. To su prava prodajna mesta, gde možete da obavite kupovinu, kao da ste u prodavnici ili tržnom centru. Potrebna vam je samo besplatna Elakolije aplikacija.

Na ovaj inovativni korak prodaje proizvoda virtuelnim putem odlučio se lider u onlajn trgovini u Srbiji, Univerexport, u saradnji sa nekoliko vodećih kompanija na našem tržištu (Beiersdorf, Coca Cola, Henkel…) želevši da potrošačima u Srbiji ponudi ugođaj kupovine kakav samo može da se iskusi u pojedinim stranim metropolama.

Virtuelna prodavnica potrošaču omogućava da proizvod kupi putem mobilnog telefona, sa brzom isporukom na kućnu adresu. Kada potrošač nije u prilici da ode u nabavku ili želi maksimalno da se rastereti te obaveze, kupovinu može da obavi putem Elakoliije virtual shopa na putu od posla do kuće, u šetnji ili gradskom prevozu. Po atraktivnim cenama i uz jednostavan mehanizam, omiljeni brendovi potrošača lako i brzo stižu na kućnu adresu. Potrebno je da mobilnim telefonom skenirate QR kod ili preko Google Play Store-a preuzmete aplikaciju Elakolije i nastavite da punite korpu omiljenim brendovima, koja ubrzo zatim stiže na adresu potrošača. Plaćanje se vrši prilikom dostave, a “radno vreme” virtualne prodavnice neograničeno.

Usluge virtuelne kupovine su do pre nekoliko godina bile rezervisane za stanovnike Kine i Koreje kao zemalja sa najvećim brojem korisnika usluga e-trgovine i ujedno njihovim najvećim rastom. Danas se većina velikih trgvinskih lanaca širom sveta i najvećih proizvodjača robe široke potrošnje utrkuju da svojim kupcima omoguće što bržu i jednostavniju kupovinu, bukvalno im servirajući proizode na svakom koraku, virtuelnim putem.

Kooperacija kompanija na našem tržištu koje investiraju u inovativnost i donose svetske trendove svojim potrošačima jeste svojevrsni novitet u regionu, budući da je u Srbiji do sada postojao samo model “store to home” trgovine. Zahvaljujući Elakolije virtuelnoj prodavnici, Univerexport staje rame uz rame sa velikim trgovinskim lancem Tesco, češkom trgovinom Mall i mnogim drugim lancima trgovina i proizvođačima koji su u svoju ponudu uvrstili i ovaj servis.

Elakolije virtual shop kupovina

Glavne prednosti:

- Poručivanje proizvoda putem mobilnih telefona

- Bez vremenskih ograničenja - 24/7

- Jednostavno za upotrebu - jedan klik do skeniranja Bar coda proizvoda

- Iskustvo kupovine kao u supermarketu

- Sigurnost plaćanja - prilikom isporuke proizvoda

- Mogućnost reklamacije proizvoda