- PR članak -

Treća sezona "Kuće od karata" na Pickboxu

Seriju "Kuća od karata" za koju je Kevin Spejsi napokon dobio Zlatni globus domaći gledaoci će moći da pogledaju u celini na Pickboxu, već od sutra, 28. februara.

Podeli

Najnovija, 3. sezona ovog napetog političkog trilera dostupna je u celini, a ako ste slučajno propustili da pogledate seriju o kojoj svi pričaju, krajnje je vreme da počnete. Na Pickboxu su dostupne i kompletne 1. i 2. sezona, pa sve nadoknadite tokom nekoliko dana maratona. Radnja Kuće od karata vrti se oko pokvarenog političara Frenka Andervuda i njegove jednako zle žene Kler, a u 3. sezoni Frenk je postao predsednik SAD.

Mrzite gada u Beloj kući? To je u redu. Svi ga mrze.

Pre nego što nam na vrata zakucaju CIA, FBI i druge tajne službe, pričamo o predsedniku Frenku Andervudu iz opako napetog političkog serijala Kuća od karata.

Zamislite političara koji provede život gradeći karijeru u stranci, osobu koja krije prljave tajne svojih kolega, zna njihove loše navike. Sve što nikada ne bi trebalo da izađe u medije. Zamislite da taj čovek ima mentalitet plaćenog ubice, negde između superzlog genija i terminatora T-1000, samo sa boljim poznavanjem retorike. To je Frenk. Kad ga ekipa iz stranke izda za "dobro stranke i naroda", Frenk je uvređen i želi obećanu političku moć. Lagaće, ulizivati se, spletkariti i podilaziti, ali i uprljati ruke ako treba. Za ulogu ovog zlikovca Kevin Spejsi je dobio Zlatni globus nakon 8 pokušaja. Prilikom preuzimanja nagrade izjavio je: "Ovo je samo početak moje osvete".

Jedina gora od Frenka je njegova žena

Ah, Kler. Visoka, vitka plavuša u najboljim godinama (odlično je glumi Robin Rajt) želi da spasi planetu, vodi razne humanitarne ogranizacije i organizuje dobrotvorne večere, ali se ne libi da iskoristi svoje saradnike, da prebaci na njih krivicu, pa čak i da medijski ocrni i uništiti svoje ljubavnike ako će to koristiti planovima Andervudovih. Hladna kao led, opasna kao poskok i spremna na sve, Kler je strašnija nego Frenk. Nakon 2 odgledane sezone, nismo videli da se ikada iskreno nasmejala.

Opasne namere

Da ne bismo kvarili neprijatna iznenađenja i opake spletke koje se provlače kroz Kuću od karata, samo ćemo reći da je Frenk na početku 3. sezone predsednik SAD-a, što samo znači da raspolaže povelikom moći, mnoštvom agenata i veza kojima će moći da učini šta god poželi. Biće ili po njegovom ili... Vas neće biti.

Gde možete da pogledate seriju o kojoj svi pričaju?

Frenka i Kler možete da mrzite samo na Pickboxu. Ali dobro pazite šta govorite pred malim ekranima... Jer sa Frenkom se nikad ne zna.