- Komentari -
  1. Osim uobičajenih atributa koje primećuju svi muškarci, meni kažu da im se sviđaju moje obrve (prirodne su, počupam tri dlake u mesec dana), oči usne i nokti (takođe prirodni, bez laka, nadogradnje i tih smaranja). Iako niko ništa nije rekao na tu temu, smatram da je higijena od presudnog značaja, kako za ženu tako i za muškarca. Normalna higijena, ne kupanje u parfemu. Tako da možeš da osetiš prirodan miris kože, i da si pritom čist i uredan.
    (Kalisi, 14. januar 2015 11:00)

    # Link komentara

  2. Kako ste svi zahtevni samo savrsene vam valjaju a sami jako malo pruzate sto se tice izgleda i sredjenosti. Muskarci su nam za tri klase ispod zena po izgledu to je opsti konsenzus i jos izvoljevaju. Zato u proseku retko i dobijate sta zelite.
    (uh, 27. decembar 2014 13:28)

    # Link komentara

  3. Nista od ovoga nije tacno, apsolutno sve je vazno i sve se skenira. Stvarno ne znam gde su muskarci ovakvi.
    (Marko, 26. decembar 2014 06:53)

    # Link komentara

  4. zašto ste svi zapeli za nokte? Stvarno, koliko muškaraca primećuje sređene nokte? I čemu? Mislite na ono da nisu crni i iskrzani ili da treba da imam jarko crvene kandže od 5cm sa ugrađenim kamenčićima?
    I što napisa neko pametno (bojkot) dosta više seciranja seksa, to je intima, svako ima pravo na svoj stav i svoje prioritete, pustite ljude da imaju svoj ukus i svoje stavove bez nametanja. Ne mogu više da smislim slike žena u donjem vešu ili golih i tekstova sa seciranjem seksa. Normalna sam žena i ne želim konstantan uvid u tuđa tela i putokaze kako treba doživljavati ličnu intimu, da mi drugi nameću šta je normalno a šta nije.
    (Crna, 23. decembar 2014 08:50)

    # Link komentara

  5. Zanimljiva perspektiva, pitam se kako autor članka uopšte pravi selekciju žena sa kojima bi spavao i sa kojima ne bi, obzirom na moć zapažanja.
    Naravno da je važno da žena vodi računa o sebi i svom telu, a isto se očekuje i od muškarca, nemojte molim vas ta mačo lupetanja pivo, sarma, kiseli kupus...
    Svaki muškarac koji je promenio više od jedne partnerke primetio je da i žene cene muškarca na sličan način, navešću neke detalje:
    negovane ruke, uredne nokte, obrijan (uredan) pazuh, uredne zube, lice (bez dlaka iz nosa, ušiju, bez bubuljica, herpesa, osipa...), u poslednje vreme postaje popularna i muška depilacija (ne samo za LGBT), ali se ja za to nisam usudio do sada.
    Koliko se puta muškarci razočaraju kada sva odeća "padne na pod", i munjevita transformacija grudi sa 4 na 2, zategnuta zadnjica se pretvara u opuštenu, struk oko koga je bio vezan džemper, isti je kada se i džemper skine....
    Primećuju i muškarci kao i žene, nekom to ne smeta, neko ne bira, nekom smeta manje ili više, ali to i jeste život!
    Svi smo na svoj način različiti i specifični, i tražimo osobu koja će nas prihvatiti i voleti takve kakvi smo, a na nama je da se potrudimo da to što imamo predstavimo u najboljem svetlu, nažalost mnogi se izgube i preteraju, pa umesto da se ulepšaju, dobiju nešto sasvim drugo.
    (Stanimir, 19. decembar 2014 12:45)

    # Link komentara

  6. Primecuju njene emocije i njene misli, stepen njenog uzbudjenja, koliko joj nesto prija ili ne prija, to pre svega. Ima muskaraca kojima je sex komunikacija, ne samo udaranje u vrecu. Mada ima i dosta onih koji nisu u stanju da misle i osecaju pa valjda ova rasprava sluzi da se i oni zabave.
    (normalan, 19. decembar 2014 12:34)

    # Link komentara

  7. Diskutabilno je ovo zapažanje. Mislim da nije baš sve tako, kako piše u tekstu, i da je zapažanje krajnje površno.
    (Smuleco, 19. decembar 2014 12:25)

    # Link komentara

  8. Ajd' sad iskreno nek se jave muskarci i neka kazu da li se i oni malo uredjuju pre prvog seksa? Sigurna sam da se vecina normalnih muskaraca barem otusira, obrije bradu, malkice 'trimuje' tamo dole (da lepse izgleda) i sl. Jesam u pravu? Iz mog skromnog iskustva, jesam.
    (Bilja, 19. decembar 2014 12:21)

    # Link komentara

  9. Sreli se bivši i sadašnji muž jedne žene.
    Bivši muž cinično pita sadašnjeg:
    - I... kako je sa potrošenom robom...?
    - Prvih 5 cm onako, a nadalje – k’o nova!
    (vic bre, 19. decembar 2014 10:52)

    # Link komentara

  10. Ovo totalno nije tacno, zene da se ne lazemo primecujemo sve na vama kao i sto vi primecujete sve na nama, jedino sto je stepen zapazanja obrnuto proporcionalan periodu koji je prosao od prethodnog seksa.
    (Muskarac, 19. decembar 2014 10:30)

    # Link komentara

  11. Koja glupost od teksta. Ispade da su muskarci toliko zagoreli i napaljeni, da kad dodje do samog cina, mi smo jadni toliko srecni, da nam nije bitno je li ispred nas neki gabor od 200kg, ili lepotica.. Ovo mozete samo da se zavaravate. Naravno da izgled nije presudan, ali svakako je bitan, i svakako da skeniramo celu zenu...
    (mare, 19. decembar 2014 10:07)

    # Link komentara

  12. koje je ovo lupetanje gluposti...
     (abc, 19. decembar 2014 09:14)

    # Link komentara

  13. ja uvek primetim par mindjusa i novu snalu za kosu .. boze kakvog li pitanja , sta vi primetite na tanjiru dok jedete lazanje ? da je prazan.
     (Dragan, 19. decembar 2014 09:03)

    # Link komentara

  14. Samopouzdanje je muska osobina, ne znam sta se trubi toliko o tome, niti je to muskarcima toliko vazno kod zena. Svi znamo koliko raspolozenja zena promeni u toku dana:) pukne nokat, ode samopouzdanje:) tako daaa
     (ray, 19. decembar 2014 08:55)

    # Link komentara

  15. Ja takodje ne primecujem nista tokom seksa. Jednom nisam primetio ni da mi je zena usla u kucu, pa sam nadrljao.
    (muo, 19. decembar 2014 08:49)

    # Link komentara

  16. Ako mi je zena potrebna za:

    BRAK onda da ima punije noge - olicenje da CVRSTO stoji na zemlji. Pozadina da bude "obilna" olicenje da VOLI da nahrani svoju porodicu. Oci tu ne igraju veliku ulogu

    ZA SVE "OSTALO" e tu treba da ima:
    lepe oci
    lepe tanke noge
    lepu guzu
    lepe grudi
    ali takva mi NE TREBA za brak.



    Tako da sta prvo gledam na devojci zavisi za sta je planiram.
    (Hladan, 19. decembar 2014 08:45)

    # Link komentara

  17. Ako nekoga volis uopste ti nije vazno da li je ona ovakva ili onakva. Moja zena i ja smo trideset godina u braku i privlacna mi je kao i prvog dana, nista se nije promenilo, a to cini ljubav prema osobi kraj tebe a ne telesna privlacnost. Na zalost, kod mladih je sve manje ljubavi i sve se svodi na suvi sex, cast izuzecima.
    (malo nas je, 19. decembar 2014 07:34)

    # Link komentara

  18. Gde samo nađete ovakve budalaštine? Napisati da muškarci primete samo oči, grudi i zadnjicu, to može samo žena koja ima kvarne zube i krive noge! Osmeh i usne su posle očiju najvažnija stvar! Drugo, koji to muškarac ne primeti noge?
    (Rx5, 19. decembar 2014 07:25)

    # Link komentara

  19. volim ovu svedenost na minimum, sike, guza, inicijativa, jos ako im posle napravis nesto za klopu, volece te do kraja zivota:)....muskarci:)
    (nela, 19. decembar 2014 07:22)

    # Link komentara

  20. Uz nabrojano i depilacija je bitna. Jos ako sevnu tangice...
     (Hogar, 19. decembar 2014 06:20)

    # Link komentara

  21. Ne budite smesni. Pa naravno da se sve primeti. Zamislite da vidite dlake, nesredjene pete ili nokte. I zato se zene sredjuju. A i mi bi trebali vise!
    (Nebojsa, 19. decembar 2014 05:52)

    # Link komentara

  22. Tokom seksa primecujem njen senzibilitet,emotivnu povezanozt i da ne pravi kakvu grimasu kao znak bola....a ostalo sam vec video.
     (Legionar, 19. decembar 2014 03:17)

    # Link komentara

  23. vidi se da je neka ostavljena pisala ovaj blog
     (drofa, 19. decembar 2014 02:02)

    # Link komentara

  24. "a ni frizerka ne treba da zaradi od vašeg prvog seksa s novim partnerom. "

    Ovo inace ne radim ali sad cu morati - axaxaxaxaxaxaxa!
    Svaka rec u clanku je na mestu ;-)
     (zivcan_neki_lik, 19. decembar 2014 01:57)

    # Link komentara

  25. Ko pise ove tekstove? Vec danima izlaze tekstovi koji govore da svi muskarci uopste ne obracaju paznju na zensko telo i zenska osecanja u toku odnosa i da je u prenesenom znacenju njemu bitno samo da je stvar u stvari i teraj, idemo. Ne svidja se zeni sto NAVODNO muskarac ne pridodaje znacaj njenom trudu, ne hrani joj ego i ne ispoljava osecanja tokom samog seksualnog cina koja bi trebalo i da budu sustina samog odnosa? Pa ako su takvi muskarci kako se navodi, sta ih cini razlicitim od obicnog seksualnog pomagala, recimo vibratora? Ni vibrator ne gleda telo a "mumla" i cak brze, sa sigurnoscu dovede do orgazma. Neka zene koriste njih a ne "opste" sa muskarcima.
    Ocigledno je da ovakve stvari po casopisima pisu ili muskarci koji bi da pojednostave zenama da bi se lakse bez stida i ustrucavanja od sramote skinule i prepustale carima odnosa; ili zene koje nisu imale partnere nego tutlebe koji su upravo onakvi kakvim se opisuje.
    (Notorna laz, 19. decembar 2014 01:50)

    # Link komentara

  26. primecujem da li uziva ili be. ako uziva to mi da neku nadljudsku snagu da budem jos bolji, ako ne, to zna da spusti samopouzdanje, provam nesto drugo pa ako uspe uspe...
     (linsta, 19. decembar 2014 01:19)

    # Link komentara

  27. Nista od napisanih necijih konstatacija nije tacno!!

    1.Nokti (sredjeni)
    2.Depilacija (obavezna)
    3.Miris zene(obavezno)
    4.Zubi(obavezni)

    ....sve ostalo moze a ne mora!
     (beogradjanin, 19. decembar 2014 01:03)

    # Link komentara

  28. Ovo je mogao napisati samo neko ko nikada nije imao seks. Ili je jedino imao životinjski seks bez ikakvih emocija, a u tom slučaju užitak ne može biti potpun.
    (trax, 19. decembar 2014 01:01)

    # Link komentara

  29. Sise!
     (Samo Beograd!, 19. decembar 2014 00:54)

    # Link komentara

  30. Ja ne primecujem ni oci.
    (pera, 19. decembar 2014 00:54)

    # Link komentara

  31. primecuje sve!!!
     (milan, 19. decembar 2014 00:17)

    # Link komentara

  32. Boju ociju? Novu frizuru?
     (mmm, 19. decembar 2014 00:04)

    # Link komentara

  33. Netacno. Ja primecujem SVE .
     (Ivan - muska svinja, 19. decembar 2014 00:02)

    # Link komentara

  34. I te kako se primećuju zapuštenost, dlake I slično osim ako nije mrkli mrak.
     (Petar, 18. decembar 2014 23:59)

    # Link komentara

  35. bitno je da do sexa dodje, sve ostalo je NEBITNO!!!!!!!
     (Džoni, 18. decembar 2014 23:45)

    # Link komentara

  36. Priprema moje izgleda tako sto ode i donese mi pivo.
    (Deda_Spasoja, 18. decembar 2014 23:38)

    # Link komentara

  37. Boze me sacuvaj, kakva gomila gluposti. Pa to da li je negovana i u kojoj meri je zapravo jedan od najbitnijih atributa neznijeg pola, kako u krevetu tako i van njega. Molim vas dame, ne slusajte ove gluposti, svaki trenutak rada na sebi pravi muskarci primete i cene, iako to mozda ne pokazuju.
     (Marko, 18. decembar 2014 23:18)

    # Link komentara

  38. E ajde da ne preterujemo! Treba se srediti jer se tako bolje osecas a sta ko primeti je individualno! Bas da vidim ko ne bi primetio prljavu kosu, smrad iz usta ili smrdljive noge!
    (Smrda, 18. decembar 2014 23:17)

    # Link komentara

  39. Најважнији је танак чланак
    (Лажни Бркајло, 18. decembar 2014 23:09)

    # Link komentara

  40. 1. Clanak je napisala zena.
    2. Zena koja je bila sa mnogo pogresnih muskaraca.
     (Lav, 18. decembar 2014 23:07)

    # Link komentara

  41. Kako da primetim, kad je mrak? Mogu da napipam, ali imam preca posla od pipanja.
    (Todor, 18. decembar 2014 23:05)

    # Link komentara

  42. Seks pa seks, dosta vise, ogadicete mi ga. Toliko ga ima u javnosti da polako postaje nezanimljiv. Osecam se kao u filmu "Oni zive", citam naslove a u stvari svuda pise "razmnozavaj se", "pari se", "kupuj"...
    (bojkot, 18. decembar 2014 22:49)

    # Link komentara

  43. Zeni po noktima na nogama vidis kako drzi do sebe.
    (Blake, 18. decembar 2014 22:43)

    # Link komentara

  44. pa to je bas zato sto se zene pobrinu da muskarac nema sta da primeti
     (slavisa, 18. decembar 2014 22:36)

    # Link komentara