- Komentari -
  1. Ko bre pise ove tekstove ?
    ''Uostalom, muškarcima je urođen lovački nagon, pa pustite onda njega da osvaja vas.''
    Ispade da muskarci nisu nimalo evoluirali od pecinskog doba ? :D
    (muskarac bez lovackog nagona, 9. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  2. Devojka od mog ne baš bliskog druga sprovodi sva ova četri primera prema meni.Videli smo se nasamo tri puta bilo je ko u bajci i meni i video sam i njoj ali...Ajd ovaj drug i problem i ne,nego strah me koliko sam je "zavoleo"za samo tri puta šta li bi bilo da smo u vezi?Ne zovem je,ne zove me A POVREMENO UMIREM ZA NJOM!!!
    (nišlija, 1. septembar 2014 17:05)

    # Link komentara

  3. Generalizacije. Ako je neko u intenzivnom odnosu, bilo da je intimni, drugarski, prijateljski, rodbinski, a onda sedam dana nema ni rijeci, logicno je nazvati i pitati u cemu je problem. To nije stav igrica, to je stvar osnovnog kucnog vaspitanja i pristojnosti. Nikada nisam igrao takve igre ni sa curama, ni uopce u zivotu.

    Iskrenost je najbitnija. Ako s nekim ne zelim biti ili mi treba nekoliko dana da budem sam, onda to otvoreno kazem, bez vrijedjanja, bez ponizavanja, nego otvoreno, uz ljubaznost. Zar je lijepo igrati se necijim emocijama i dovoditi je u poziciju da misli da nesto s njom nije u redu? To je pasivna agresivnost. Mislim, jeli vi dajete savjete za gimnazijalce ili za zrele ljude? Cure s kojima sam bio iskren i otvoren postivale su me, kao i ja njih. Te "igre" nemaju veze sa spolom.
    (Sasha, 1. septembar 2014 16:45)

    # Link komentara

  4. Vidim naravo žene spremne da svoju prirodnu neravnopravnost preinačuju u svoju korist kad misle da im se može,ne znajući da na taj način kod "onog pravog" vrše pretplatu na kraj...ja sam odlučio da se ženim , sve što tražim pored lepote inteligencije i šarma - ženu koja ne laže i najvažnije - koja može rezonom da ide preko granica svog hormonalnog naloga. To je nešto što muškarca može da navede da izađe iz svog animalnog klišea, a to je već pretpostavka za nešto trajnije...inače sledi krah bilo pre bilo posle seksa, jer ne treba mi ni seks da bih dobio na bilo čemu u svom mišljenju, stavu i samopouzdanju što već nemam...Ovo povlađivanje žena sebi i taktičice...to bih ostavio za klince i paćenike koji smatraju da žensko treba da ima tu nazovi "perfidnu" moderaciju veze. Nema toga, ili izlaziš na crtu oči u oči u potpuni klinč, ili malo zaluđujte sebe pa šetajte dalje…Naravno, imajući u vidu stanje stvari, činjenica je da se neću oženiti nego ću imati samo gomilu “deža vu” veza, kao i do sada. Jer one traže da bolji od njih njima prašta ono što one same ne bi kod njega podnele. Ipak ne bih pravio budalu od sebe, a to je izgleda preduslov da veza opstane…I evo na kraju podužeg komentara jedne pesme koja ipak budi istinsku nadu u ljubav, kad ipak jedna prava žena otvori u vama onu plemenitu diznu, jes da zvuči malo matoranski, ali posle pet slušanja osvaja: [link]
    (Mr. Ševrle, 1. septembar 2014 16:14)

    # Link komentara

  5. Treba biti iskrena i pokazati emocije, jer i muškarci su ljudi. Ako mu to ne odgovara, počne da glumi ludilo ili mu se dovoljno ne sviđate, treba se ljudski povući i krenuti dalje.
    (kraljica, 1. septembar 2014 15:12)

    # Link komentara

  6. @ivanhoe
    Bravo!
    I još jednom BUDITE ISKRENI!
    Istina je teška, ali laž i pretvaranje još teže!
    (NikolaC, 1. septembar 2014 15:04)

    # Link komentara

  7. Prva dva saveta preuzeta iz teen casopisa
    (pavle, 1. septembar 2014 14:59)

    # Link komentara

  8. Kao sa ste opisali moju sestru! Nije ni cudo sto za svojih 24 godina nije imala duzu vezu od 2 meseca. Lepo joj kazem, spusti se na zemlju, ne glumi kraljicu. Bilo je momaka koji su je od pocetka drzali kao malo vode na dlanu, ali svima do jednog je pronasla manu. I cudi se sto je stalno frustrirana i negativna, pokusava da napravi masku snazne, odlucne i nezavisne zene, a u stvari je sama i tuzna. Krivo mi je zbog nje, ali sama je sebi to napravila.

    A i mediji doprinose takvoj slici, umesto da ucite mlade kako da grade zdrave odnose, kako da normalno komuniciraju, sticu poverenje, iskazu emocije, kako da prepoznaju i cene dobrotu u svom partneru, vi ih ucite kako da postanu narcislidne i odbojne licnosti i jos im objasnjavate da ce neko oko takve "lepote" da se polomi od truda...
    (Circulus Vitiosus, 1. septembar 2014 14:40)

    # Link komentara

  9. Naziv ovog clanka bi mogao komotno da glasi "4 stvari zbog kojih cete sigurno ostati same"...
    (Slobodan, 1. septembar 2014 14:22)

    # Link komentara

  10. @kloi

    Bravo!!!
    (zena pauk, 1. septembar 2014 13:44)

    # Link komentara

  11. meni kad se neki decko svidi ja mu pridjem. devojke pridjite im sta vas briga sta imate da izgubite? vise gubite ako ne pridjete... i takodje nacin na koji prilazite nek bude spontan, originalan, duhovit i zracite samopouzdanjem! a i ako vas odbije pa msm realno da se razumemo nije ni prvi, a ni poslednji..umreti necete.. a ako vam to odbijanje poljulja samopouzdanje.. onda se zapitajte da li ga uopste i imate.
    (she-ra, 1. septembar 2014 13:32)

    # Link komentara

  12. Meni se ovo skoro desilo. Prišao devojci, upoznali se, imali puno zajedničkih interesovanja, super se ispričali... Posle par kratkih susreta, pozvao sam je da izađemo, ona odmah pristala, a nakon par dana i sama predložila kada i gde. Sve je išlo kako se samo poželeti može. Došao dan našeg izlaska, a onda, na moje zaprepaštenje, potpuno me iskulirala. Nije odgovorila ni na poziv, ni na poruku. Video sam je posle nekoliko dana i neubedljivo mi se izvinjavala kako nije imala vremena i da će se javiti. Ja naravno nisam hteo dalje da je jurim a ona se nije više javila. I dalje mi nije jasno šta se dogodilo.
    (Dragan, 1. septembar 2014 13:03)

    # Link komentara

  13. Normalna devojka ce se uvek javiti i pokazati emocije, biti tu za svog voljenog muskarca, a ove druge nakaze sto glume neko ludilo daleka im kuca!
    (Sasa, 1. septembar 2014 12:27)

    # Link komentara

  14. Ovakav tekst moze da ucini da se zene ponasaju kao drvene marije i da cekaju da im veza padne sa neba. Naravno da ne treba juriti muskarca i dosadjivati, ali treba da postoji neka vrsta slobode sa zenine strane da pokaze osecanja a da time ne optereti muskarca njihovim intenzitetom. To je lepo opisala Barbara de Andjelis u knjizi 10 stvarnih pravila. Uostalom, ako ja kao zena ne mogu da na diskretan nacin pokazem muskarcu da mi se svidja a da on ne pobegne, postavlja se pitanje da li je vredno ulagati u takav odnos.
    (sara, 1. septembar 2014 12:15)

    # Link komentara

  15. Ako prestane da se javlja, sta ce mi takav? Nemam ja ni vremena ni zivaca za ovakve igrice. Niti mi treba neki koji bi se ovako igrao. Imam pametnijih i zanimljivijih stvari kojima cu popuniti vreme.
    (kloi, 1. septembar 2014 12:07)

    # Link komentara

  16. text smisljen s' ciljem smanjenja nataliteta i otudjenja medju polovima.. lukavo :)
    (dzon travolta, 1. septembar 2014 11:58)

    # Link komentara

  17. žene, ovo vam je školski primer sta NE treba raditi!

    svakog normalnog muškarca koji poštuje sebe (samim tim i druge),
    ove infantilne gluposti ce oterati!

    jedino moze da uspe kod onih kojima je na umu da vas seksualno iskoriste i oni ce ove gluposti da istrpe dok ne dobiju ono sto traže...

    ako ovo koristite - same ste krive a ne "muške svinje" i ostale vaše bolesne generalizacije...
    (obzerver, 1. septembar 2014 11:38)

    # Link komentara

  18. Poštena žena će sramežljivo pristojno sidit na stolici i tupo gledat u pod,pokazujući tako nelagodu što se slučajno našla u kafiću.Pit če vodu i čekat da joj dasa priđe.Kad joj dasa priđe i priupita je:Divojko čija si!Ona će reć ćaću i mater, te pripadajuće selo iz kojeg dolazi.Nakon toga če čekat da dasa sidne i ispriča sve o sebi.Dok on priča ona klima glavon i divi se momčini.
    Kad se žena tako ponaša nemere pogrišit.
    (miro split, 1. septembar 2014 11:15)

    # Link komentara

  19. Netacno. Ukoliko vam se neko - bilo ko odjednom ne javlja lepo nazovete i pitate u cemu je problem. Ako pocne da slaze neuverljive price otkacite ga momentalno. Samo jasno i bez igrica. I dosta s glupostima o muskarcima lovcima moraju i oni malo da odmore.
    (ja, 1. septembar 2014 10:36)

    # Link komentara

  20. " Neka on osvaja vas i neka se trudi, a vi se podsetite na to da ste žena vredna pažnje. "...Majka Svih Gresaka...jeste zena vredna paznje,ali niste jedina.Lepo je kad se flertuje malo "tvrditi pazar",ali sve sa merom,inace se gubi interesovanje.U ovom segmentu danasnje zene bas preteruju.
    (Pane, 1. septembar 2014 09:48)

    # Link komentara

  21. Nesto mi zao same sebe kad shvatim da sam skoro sve ovo radila sa bivsim deckom
    ((:, 1. septembar 2014 09:44)

    # Link komentara

  22. Prestanite vise da lozite zene sa ovakvim tekstovima! Ne mogu se stvari uopstavati jer nije svaka veza ista. Uvek neko vise zeli da bude u vezi. Najcesce je na pocetku to muskarac jer se brze "pali" i zene cesto pod uticajem ovakvih tekstova glume ludilo na pocetku veze, igraju se toplo-hladno i ostale debilne igre, ne pokazuju interesovanje i teraju muskarca da ih "osvaja"...I onda vremenom se dogodi prirodna stvar da muskarsc polako izgubi interesovanje jer vidi ima utisak da mu se ne odgovara na njegovu ljubav a zena se zaljubljuje u njega jer i posvecenost i vreme cine svoje. Dakle savet i jednima i drugima. Ne citajte ovakve debilne tekstove. Volite se i pokazite to jedno drugom. Ne igrajte nikakve "igrice", budite iskreni. Problem je sto malo ljudi ima ovakav stav i oni koji ga imaju tesko nadju partnera koji razmislja na isti nacin.
    (ivanhoe, 1. septembar 2014 09:43)

    # Link komentara