- Komentari -

Zašto je dobro da u braku svaki dan imate seks?

Internet je još uvek opsednut objavom s Reddita u kojoj je suprug svojoj ženi nabrojao sve izgovore i prilike u kojima ga je odbila za seks. Nakon ovoga, sajt Huffington Post je obavio razgovor s nekoliko žena o tome kako se intimnost u braku menja, a jedna od njih imala je prilično zanimljivu priču.

Index.hr
Pošaljite komentar
  1. Sexs je zivot ko zna?
    (Gruber sasa, 6. februar 2020 09:58)

    # Link komentara

  2. Хоће и може - потентан.
    Хоће а не може - импотентан.
    Неће а може - БИТАНГА!
    (Ех што волим..., 16. avgust 2014 22:21)

    # Link komentara

  3. Bilo bi interesantno da svako pored komentara stavi i godine, bracno stanje, broj i godine dece :). Libido kod zena nije konstanta, hormoni se menjaju, a menjaju se i odnosi s partnerom. Pre dece sam bila od onih koje ne odbijaju, nikad, ma koliko umorna bila. Posle rodjenja prvog deteta, duuugo, mozda i godinu dana, seks je bio bolan, mucenje (lose uradjena epiziotomija), pocela sam da strepim i izbegavam. Hvala Bogu, proslo je, ponovo uzivam (doslo je i drugo dete u medjuvremenu), ali nikad vise nisam usla u kategoriju "ne odbijam"; zelja se smanjila, sto verovatno ima veze s godinama i znam da bi mi danas 'svaki dan' bilo robija (a nekad je bilo slatka svakodnevica).
    (Marija, 31. jul 2014 15:14)

    # Link komentara

  4. za onu sto kaze losi u krevetu.znaci ako on moze 2 min-nije bilo predigre.ok dalje,on nije ni pokusao da stane na koji sec da je odlozi.dalje i ako uz sve to on zavrsi za 2min,zar vi nikada nemate drugu rundu nakon 10-15min???ona obicno traje duze jer je muskarac tada manje napaljen i duze izdrzi.takodje 1-2piva itekako odlaze zavrsnicu itd.generalno zene se pre smore oko sexa i svaka cast onim zenama koje iniciraju sex prve.
    (neo, 31. jul 2014 14:27)

    # Link komentara

  5. Koliko vas ovde kuka da zena ne zeli seks, a onda nadjete mladu, lepu, pametnu, zaposlenu, koja ivoli da kuva, koja obozava seks, mastovitu i ozenite i???? Onda vam nije do seksa svaki dan, pa onda ni svake nedelje, pa se cudite sto je zena nervozna.... Tvrdim da su muskarci slabiji pol!
    (skorpija, 31. jul 2014 13:45)

    # Link komentara

  6. @Zika
    Da je u pitanju lenja osoba, onda ne bi išla na posao i ne bi radila sve kućne poslove sama. Nije u pitanju lenjost nego nešto drugo.
    (Jedna Riđokosa, 31. jul 2014 13:33)

    # Link komentara

  7. Mnogi muskarci su ozenili manipulatorke koje su samo htele sa se uvale u brak i pare, pa se zale kada u braku nema seksa (gade se svojim zenama, pa ih one odrade jednom u mesec dana ili redje da ne bi svrljali; i sutradan obavezno dobiju skup poklon jer su im "dale" a oni srecni). Otvorite 16 pari ociju kad se zenite i koristite obe glave, da ne biste kasnije zalili.
    (kloi, 31. jul 2014 12:53)

    # Link komentara

  8. @ne odbijam Zena je u pravu sve sto je napisala. Ne odbijam ni kad me probudi, ni kad sam mrtva umorna, ni kad sam bolesna, a iniciram kad god imamo slobodnog vremena. Znam sta me ceka.
    @mesecar Ocigledno nije drugaricin muz toliko dobar ljubavnik, cim ona zaboravi, pa joj treba podsecanje. Dobar se ne zaboravlja tako lako i brzo. Postoji i razlika dobar, ok, sex sa njim mi nije mucenje i mnooogo dobar, jedva cekam opet, ne mogu da mu odolim i da hocu.
    (ne odbijam ni ja, 31. jul 2014 12:50)

    # Link komentara

  9. Ima tri razloga, tipa ‘’ne odbijam’’, tipa ‘’Ridjokosa’’i tipa ‘’mesecar’’. Prvi razumem – ma koliko da je umorna (i muskarac da je umoran), kada znaju da ih ocekuje orgazam sa pratecom relaksacijom i opustanjem, naravno da je seks u svako doba dobrodosao. Pa i ako orgazam izostane, jedno drugom oni se raduju. Cestitam. Takvu zenu ko nadje ne ostavlja lako. Drugi mi se razlog cini ‘’malo kvaran’’ – preopterecena je i umorna (a bas upravo tada seks je pravi lek), i plasira maltene ‘’robnonovcanu razmenu’’, da ona seksom nesto cini muskarcu, pruza mu neku ‘’uslugu’’, mora ‘’fizicki da ga zadovolji’’, ‘’sta su zene roboti ili masine’’ (kako je rekla). Treci... ne znam sta reci. Mrzi je a potom joj se svidi, pa je opet mrzi. Mora da je u pitanju lenja osoba?
    (Zika, 31. jul 2014 12:48)

    # Link komentara

  10. izvinnjavam se, u racunici nema posla, ova gospoja je "freelance writter and blogger", pa je kod kuce po ceo dan, tako da sigurno zeli da se oduzi svom muzu koji joj je to sve omogucio.
    slobodno vreme cuda cini, za zaposlene majke je to nemoguca misija.
    (k, 31. jul 2014 11:38)

    # Link komentara

  11. @ne odbijam, 31. jul 2014 09:53

    Svojevremeno sam se žalio jednoj dobroj prijateljici zbog toga što sa ženom imam seks jednom do dva puta mesečno. Ona mi kaže da je i kod nje isti slučaj. Ja je pitam zašto je to tako, a njen odgovor je bio:''Volim ja svog muža, on je odličan ljubavnik, i dalje me privlači, ali on kad mi uveče pomene seks, mene toliko mrzi da to započinjem da je to neopisivo. Jednostavno me mrzi. Kad već nemam kud, ja pristanem i na kraju mi bude ekstra i onda pomislim: zašto sam uopšte ovo izbegavala i onda se zakunem da ću sledeću put to sama inicirati. Naravno, kad dođe taj sledeći put, ponovo gledam da eskiviram jer me mrzi.''

    Posle sam se raspitivao kod drugih prijateljica i koleginica i otprilike je slična priča-niko se od njih ne žali na muža i na njegove seksualne sposobnosti (uostalom, ne bi se ni udavale da je suprotno), ali apsolutno SVE one ističu da nemaju vremena, da su umorne, da ih mrzi i štatijaznam. Ja ne znam šta je sa ovim ženama, ali definitivno im nešto fali.
    (mesečar, 31. jul 2014 11:23)

    # Link komentara

  12. @ samoca kao izbor
    To što sam napisala je istina. Žena kada se vrati sa posla, sve kućne poslove radi sama. Dok muškarci posle jela uzimaju novine ili gledaju TV ili sede na kompjuteru. Žena mora da kuva, pere, čisti, pegla, sprema kuću/stan dok muškarci ništa. Zaštićeni su kao beli medvedi. Kada dođe vreme za odmor/spavanje onda mora da fizički zadovolji svog muškarca. Šta su žene roboti ili mašine? Naravno da ne spominjem da i žene imaju neke svoje potrebe i želje, te se moraju potisnuti u drugi plan, jer treba da se zadovolji partner.
    (Jedna Riđokosa, 31. jul 2014 11:03)

    # Link komentara

  13. @ Žene odbijaju seks samo zato što ste loši ljubavnici. Kraj. Ovo kažem iz iskustva, žensko sam, imam prijateljice i razgovaramo o tome i razlog je uvek ISTI.
    U vezi sam sa muškarcem koji je posle mnogo muških promašaja ono pravo i za 5 godina veze nisam odbila seks NIJEDNOM. Ne šalim se, ne odbijam ga, naprotiv čak i sama iniciram. Pre njega sam često odbijala jer mi je to bila obaveza, zato što su muškarci sa kojima sam bila bili izuzetno loši - grubi, teško postizali erekciju ili naprotiv, bili gotovi za dva minuta. Samo nemojte molim vas o onome "što nisi razgovarala o problemu", jer kako da razgovaraš o seksu koji traje dva minuta, šta tu ima da se razgovara!? Loše je i tačka, nervira, izbacuje iz takta a vremenom očekuješ da će tako biti i onda prestaneš da se i nadaš...
    Ako vaše žene odbijaju seks, zapitajte se dobro... Iz iskustva kažem, i to iz najbolje namere, možda nekome pomognem... Posebno onima u braku, ako znam da me čeka orgazam, nema šanse da odbijem seks.
    (ne odbijam, 31. jul 2014 09:53)

    ŽENA OBJASNILA!! :)
    (Dragana, 31. jul 2014 11:03)

    # Link komentara

  14. posao 10 sati + zumba 2 sata + spavanje osam sati + seks 1 sat u proseku + 2 sata priprema i konzumiranje obroka + 2 sata licna higijena, spremanje kuce = 24 sata!
    gde su vam tu deca, gospodo iz teksta i slicni?
    gde su prijatelji, ako nemate decu?

    jedno je biti nezan i brizan prema partneru u svakodnevnom ophodjenju, seks se podrazumeva, ali brojati kada i koliko je bolesno.
    ova gospodja ima neki OKP, jer insistira da SVAKI dan ide na zumbu, SVAKI dan ima seks. . .ta robotizacija nije normalna, a vi se lozite.
    (k, 31. jul 2014 10:30)

    # Link komentara

  15. (Jedna Riđokosa, 31. jul 2014 10:05)
    @
    Slabo kapiras.
    (samoca kao izbor, 31. jul 2014 10:27)

    # Link komentara

  16. Volim sex, obozavam sex ali nemamo odnose svakog dana u klasicnom smislu. Ali se volimo i mazimo stalno. Moj muz je moj najbolji orijatelj i savrsen ljubavnik i tako vec 27 godina. Ljubav je vazna, ona povezuje, a izrazava se kroz sex i neznost i razumevanje potreba onog drugog. Kad volite, spremni ste da ispunite tu potrebu uvek.
    (video lik, 31. jul 2014 10:23)

    # Link komentara

  17. Ja sex nikada ne odbijam!Obozavam ga i cesto i sama iniciram.
    (zvoncica, 31. jul 2014 10:22)

    # Link komentara

  18. Nek lupi plus svako onaj ko je ovo prosledio zeni :)
    (Nikola, 31. jul 2014 09:33)
    @
    Više volim kada popodne sednemo i zajedno čitamo ovakve vesti:) Svaki dan me pita šta sam danas pronašao. Ovaj tekst mi je pravi vetar u ledja za objašnjenje zašto je "to" normalno raditi svaki dan:)
    (rutina, 31. jul 2014 10:15)

    # Link komentara

  19. Mi imamo seks skoro svakog dana. Supruga u jednoj, ja u drugoj sobi, i gledamo svako svoj pornic.
    (zozrzo, 31. jul 2014 10:14)

    # Link komentara

  20. Znači da žena treba da služi svome mužu i da ga stalno podržava iako on nije ponekad upravu. Prema muškarcima se treba ophoditi kao prema lutki od porcelana, pazi da se ne razbije. Stalno im treba udovoljavati, jer ako se suprostavis, osuce na tebe žestoku paljbu. Ili u još gorem slučaju počeće da cmizdri a kada prestane potražiće utehu u drugoj. Drage žene, morate da budete čelične. Pored svih tih obaveza koje imate na poslu i u kući, morate da vodite računa i o svom partneru/suprugu, jer vi ste u njegovim očima MAMA i partnerka /supruga. Tako misle i tako se ponašaju USTIRKANI MAMINI SINOVI, koji su na žalost široko rasprostranjena vrsta ovde na Balkanu. Zovu se još i "Homo Balcanicus ".
    (Jedna Riđokosa, 31. jul 2014 10:05)

    # Link komentara

  21. Svejedno je kada i koliko imate seks. Vazno da je ne dolazi do ovih "opstrukcija". I da ga ne planirate, vec da bude spontan. Inace zvuci kao posao, a ne uzivanje.
    (diogen, 31. jul 2014 09:54)

    # Link komentara

  22. Žene odbijaju seks samo zato što ste loši ljubavnici. Kraj. Ovo kažem iz iskustva, žensko sam, imam prijateljice i razgovaramo o tome i razlog je uvek ISTI.
    U vezi sam sa muškarcem koji je posle mnogo muških promašaja ono pravo i za 5 godina veze nisam odbila seks NIJEDNOM. Ne šalim se, ne odbijam ga, naprotiv čak i sama iniciram. Pre njega sam često odbijala jer mi je to bila obaveza, zato što su muškarci sa kojima sam bila bili izuzetno loši - grubi, teško postizali erekciju ili naprotiv, bili gotovi za dva minuta. Samo nemojte molim vas o onome "što nisi razgovarala o problemu", jer kako da razgovaraš o seksu koji traje dva minuta, šta tu ima da se razgovara!? Loše je i tačka, nervira, izbacuje iz takta a vremenom očekuješ da će tako biti i onda prestaneš da se i nadaš...
    Ako vaše žene odbijaju seks, zapitajte se dobro... Iz iskustva kažem, i to iz najbolje namere, možda nekome pomognem... Posebno onima u braku, ako znam da me čeka orgazam, nema šanse da odbijem seks.
    (ne odbijam, 31. jul 2014 09:53)

    # Link komentara

  23. I onda se svi čude, zašto dovodimo Albanke ovamo!? Pa verovatno tu ima mnogo više "nečega". Ja bih lično priveo jedno par komada, pa nek ide život. A ove naše frustrirane, što ih stalno nešto boli, steže, češe, moći će slobodno da se opuste...
    (lesa, 31. jul 2014 09:52)

    # Link komentara

  24. A ja sa medjedom zivim...
    (nazalost, 31. jul 2014 09:52)

    # Link komentara

  25. Da se ne bi razvodili kao ja sada! Da bi zena bila srecna! Muskarci, jaki ste na recima, u pocetku retki od vas budu jaki i na delima, a onda.... Greh je zapostaviti zenu koja ima jak seksualni nagon! U ostalom nije vam od zlata, uvek ima drugih kandidata, kao krajnja opcija!
    (Skorpija, 31. jul 2014 09:38)

    # Link komentara

  26. Kada vidim svog muza vec mi se prevrce u stomaku.Kakav seks.
    (tako je, 31. jul 2014 09:34)

    # Link komentara

  27. Naravno da je dobro. Svi, pa cak slicne ovima ''umne'' studije, tvrde da je seks mnogostuko koristan.
    Ne vidim zasto ne bi bio svakodnevni, ukoliko je Bog dao volje i zdravlja. Druga je stvar ako se radi o bolnim odnosima ili psihickim kocnicama, ali takvi treba da se lece a ne da partneru prebacuju nekakvu krivicu – sta je covek kriv ako zeli seks?
    (Zika, 31. jul 2014 09:33)

    # Link komentara

  28. Nek lupi plus svako onaj ko je ovo prosledio zeni :)
    (Nikola, 31. jul 2014 09:33)

    # Link komentara

  29. Mnogo je, brate.
    (Vlada, 31. jul 2014 09:28)

    # Link komentara

  30. Са Одри Холандер( Audrey Hollander) је ово изводљиво. Можда би било и чешће:)
    (Brigate rosse, 31. jul 2014 08:54)

    # Link komentara

  31. Ne razumem ovaj deo o ponižavanju pred drugim ženama...
    (Pramenka, 31. jul 2014 08:48)

    # Link komentara

  32. Koje nebuloze. Seks svaki dan jer to eto spasava brak. Dokle? Do sedamdesetih godina zivota jel? Maraton a?

    A da se mozda svi posvetimo da budemo malo bolji ljudi umjesto sva ova prese..vanja oko toga da je najbitnije je.at se svaki dan.

    Budimo dobri, pazljivi odnosimo se jedni ka drugima posteno i sa ljubavlju, budimo dobri roditelji, prijatelji, gradjani itd.

    So se promovisu primitivni i najnizi instinkti a sve kao pod nekom krinkom modernog zivota. Jadno je sve to.
    (DinoNYC, 31. jul 2014 04:54)

    # Link komentara

  33. Dokle vise sa ovim instrumentalnim anglosaksonskim bljuvotinama?
    (Sekso Sekson, 31. jul 2014 04:03)

    # Link komentara

  34. To sve možda i može ako oboje ili bar jedno sedi kod kuće (i ne radi ništa) i nemaju decu. Čim je bilo koja od ove dve promenljive u braku/vezi poremećena, to neće da može. A totalno se slažem sa komentarom da 9 od 10 žena kod nas se smatraju princezama i da ako se to desi mi muški treba da samo im beskrajno zahvalni.
    (Miki, 31. jul 2014 02:13)

    # Link komentara

  35. Kvalitet a ne kvantitet gospodzo Megan
    (ray, 30. jul 2014 23:30)

    # Link komentara

  36. Glup tekst, zaista. Navodi primer par osoba, par komentara. Svi smo razliciti. Razlicite, zelje, potrebe a da ne govorimo razlicitosti u seksu.

    Ne jedemo svi na primer grasak, tako i ne volimo svi isto u seksu. Ljudi se cesto vencaju za partnera koji im ne odgovara u seksu, ako su manje moralni a vise oralni ;) oni partnera varaju. Velika problematika taj djindji rindji, a vi u par recnica o nekoj tamo koja nalazu dusu partnera u seksu kad joj je umro otac? Bog svama.
    (Marko, 30. jul 2014 23:29)

    # Link komentara

  37. Nema potrebe svaki dan..svaki drugi je dosta al da je dobar..
    (jafa, 30. jul 2014 23:12)

    # Link komentara

  38. Ajaoj kakvo baronisanje, strasno kako ljudi prodaju svakakve price.
    (svasta, 30. jul 2014 23:09)

    # Link komentara

  39. Zato sto je sex dobra stvar! Odgovor na pitanje je u samom pitamju.
    (Lena, 30. jul 2014 22:54)

    # Link komentara

  40. Hmmm, dobro je i van braka.
    (Mike, 30. jul 2014 21:59)

    # Link komentara

  41. Meni se povraća i kada gledam životinje...
    (Muka mi je, 30. jul 2014 21:14)

    # Link komentara

  42. Malo malo pa čitamo o ovakvim ženama. Moje pitanje je, gde su? Da li nam to neko uvaljuje hronike sa Marsa? Ovde takvih nema. Kada ovde treba da dođe do seksa, našim ženama je to ravno nasilju i ako već treba da te puste u svoj mali hram, to ima da se ceni beskrajno i plaća dugovečno. Tatine nesamostalne princeze su ceo život izgubljene bez svog tate (mame, sestre i ostale pripadajuće rodbine, jedino u njih imaju poverenja). Devet od deset ih je takvih. Nedaju, te nedaju, a onda iznenada, neobjašnjivo i ničim izazvano, naskoče na nekog masnoglavog mišićavka koji voli malo grublje, a one, jadne, što će, ne bune se, trpe. Daleko smo mi od stvarno emancipovane i samosvesne žene koliko je i Mars od planete Zemlje.
    (Luzer, 30. jul 2014 21:11)

    # Link komentara

  43. A sta ako se posvadjamo? Nema sanse da bi seksa bilo to vece, a ni sledece samo zbog pravila. On prvi ne bi hteo, ako je ljut na mene.
    (Marija, 30. jul 2014 21:01)

    # Link komentara

  44. Kako stvari trenutno stoje, trebalo bi mi oko 120 zena (poput ove moje) za ovaj eksperiment
    (Ger-mann, 30. jul 2014 20:51)

    # Link komentara

  45. Svakodnevni sex, nekad od 15 min. a nekad i po nekoliko sati! Ko koga ovde laže?
    (X, 30. jul 2014 20:45)

    # Link komentara

  46. Ja sa zenom imam seks 6 dana u nedelji, ali otkako sam ubacio i 7. dan sa devojkom - kao preporodjen sam.
    (IRONemke, 30. jul 2014 20:45)

    # Link komentara

  47. prosledjujem telefon suprugi iz momenta !!!
    (nikola, 30. jul 2014 20:36)

    # Link komentara