- Komentari -
  1. Kad ćete shvatiti da su poznati likovi i likuše uglavnom nastrani, čudni, perverznjaci, manijaci, pedofili, narkomani, sponzoruše...
     (Alien, 22. novembar 2017 16:04)

    # Link komentara

  2. Očito mnogi i dalje ne shvataju ovaj proces. Iako još deluje smešno u toku je "demaskiranje" ama baš svakog poznatog muškarca kao napasnika i zlikovca. Ali to je samo sredstvo za Glavni (Prolazni) Cilj: ustanoviti kao "činjenicu" da je SVAKA žena harassed and abused. Nakon prolaznog - da su sve žene tj. 53% populacije takođe ugrožena manjina - bićemo na korak do pravog Glavnog Cilja: novog defaulta da je svaki muškarac napasnik i silovatelj. I bolje mu je da sam to odmah prizna. Deluje smešno i nezamislivo? Prisetite se samo šta bi pre par decenija isto delovalo nezamislivo.
    Atmosfera linča je već tolika da npr. nigde nema ni jedne jedine žene koja sada sme da se suprotstavi ovom idiotizmu. A kamoli da nastupi sa "eto ja sam žena i mene niko nikada nije zloupotrebio". Granica je probijena zatvorskom osudom 75ogodišnjeg tenisera nakon izjave 4 žene da ih je kao učenice tenisa dodirivao - pre 40 godina. Dakle sada je dovoljno da se bilo gde bilo koje 3 osobe udruže i izjave da je onomad nešto bilo i - gotov si.
    Mi - obrazovani, inteligentni, pozitivni - smo na vreme objašnjavali da je histerija idiotizama tipa Govor Mržnje - pa još u Zakon?!?, Ljudska Prava, MultiKulti itd. vrlo opasan talas fašizma nikojih, koji održava vlast i fašizam nevidljivih a najgorih. Finansijski tokovi lako otkrivaju intimnu vezu između LGBT, feminističkih, NGO i sl. gerilaca i Northorp Monsanto MMF monstruma. I svi smo - cenzurisani svuda!
    Tražili ste - gledajte. A niste? Pa ko vas šta i pita?
    (Helios, 22. novembar 2017 14:44)

    # Link komentara

  3. On je jedna ljiga ljudska u svakom pogledu, a najmanje novinar. On je samo glasilo globalista.
    Da se on sto pitao Ameika bi odavno napala Rusiju tj sad bi svi bili ili mrtvi ili u lotore ozraceni uranijumom.
     (YIFY, 22. novembar 2017 14:23)

    # Link komentara

  4. Kaд видим ко је све на "одстрелу" (Холивуд, либерали...) не могу да одолим да помислим да иза свега стоји Трамп, у епизоди: "Трамп узвраћа ударац".
    (каурин, 22. novembar 2017 14:04)

    # Link komentara

  5. Smecar... U svakom pogledu...
    (mikimikiveliki, 22. novembar 2017 11:03)

    # Link komentara

  6. Ja bi kažnjavao te šta prijavljuju navodno seksualno zlostavljanje i/ili silovanje 5, 10, 20 ili 40 godina kasnije, zbog prikrivanja krivičnog djela!
    Shavaćam ja da tim STVARNO silovanim ženama nije lako i da iz nekog razloga ne prijave silovanje, ali je s druge strane degutantno da su sad sve starletice, glumičice i anonimusice željne svojih 15 minuta najednom sjetile da prijave zlostavljanje i silovanje koje se navodno desilo prije puno godina ili čak decenija.
    (Meister Jakob, 22. novembar 2017 10:01)

    # Link komentara

  7. svi ameri ce biti gejevi ako vec nisu
     (brrrr, 22. novembar 2017 10:00)

    # Link komentara

  8. Mislim da se u SAD upravo rodila nova paradigma. Zamišljam kakve široke mogućnosti za vojne intervencije i državne udare daje ova situacija.
    Lepo čovek kaže, hoće da se postaraju da se nigde u Svetu ovakve stvari više ne dogadjaju.
    (Nenad, 22. novembar 2017 09:40)

    # Link komentara

  9. davno je trebalo da bude otpušten, zbog neprofesionalnog novinarstva, kao uostalom i velika većina novinara u Americi, običnih i "legendarnih". Ovo što se događa oko seksualnog uznemiravanja je teško razumljivo - ili je javna scena prepuna perverznih manijaka ili se radi o još jednoj histeriji, inače bliskoj mentalitetu ljudi ovde. U svakom slučaju, pozitivno je, bar zasad, jer ti koje uklanja su u ogromnoj većini negativci (kao što bi bilo i da uklanja ljude po slučajnom izboru). Na šta će to da izađe kasnije, videćemo. Američka verzija staljinističkih čistki.
     (nemam fb nalog, 22. novembar 2017 09:03)

    # Link komentara