- Komentari -
  1. 8.Oziljci

    zaista sam ocekivao da ce naucnici objasniti manje amaterski zasto su zenama privlacni muskarci za oziljcima. to aludira na borca, na zastitnika, koji ume da se zauzme i izbori za pravdu itd. a oni porede sa metkom koji asocira na kriminal...
    (Dusan, 15. decembar 2017 16:52)

    # Link komentara

  2. Bitno je da je mlad, lepog lica i odlican u krevetu. Posao, pare, stan, kola...sve imam. Ne treba ni da se brine o meni, niti zastitnicki ponasa...samo neka je u dobroj kondiciji.
    (Tijana M., 12. decembar 2017 01:58)

    # Link komentara

  3. Ljudi, sem crvene odece i oziljka od metka bukvalno sve ovo sa liste imam. Gde su te armije zena, samo se pitam.. mislim, nije da ih nema ali... :D
    (Sabre, 14. novembar 2017 16:08)

    # Link komentara

  4. @Dag Kristi

    Ја бих, пак, рекао да о “таквима”, као и о томе шта девојке преферирају, судиш на мало упрошћен начин. Морао би да ме лично познајеш да би могао да доносиш суд какав утисак остављам. С друге стране, не патим претерано што ми ниси познаник. Моје другове не бих мењао ни за које друге људе, не само на основу њиховог образовања. Best regards!
    (Џони, 14. novembar 2017 02:27)

    # Link komentara

  5. Svi trce za parama ne znam zasto se muskarci zbog toga ljute na zene. Ni oni nece za kuma i prijatelja neki prosek ili sirotinju niti ih zanimaju zene bez porekla i miraza. Sirotinja nikoga ne zanima bez obzira sto je ima mnogo. Svi hoce u visu kastu ne mozete ljudima zamerati na ambicijama.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule, 12. novembar 2017 22:15)

    Živa istina, tip sa kojim sam bio neazdvojan u ranoj mladosti me pita da mu budem kum a onda me na kraju ni na svadbu nije zvao jbg on relativno popularan u društvu, devojke ga htele itd a kod mene ništa, slabo kotiran u društvu a o devojkama ni aber i verovatno kada je poslagao kockice našao kuma sličnog sebi i sada zajedno provode vreme sa svojim porodicama...ja i dalje sam sa svojim bolom i kasnim paljenjem.

    Vidim da je danas najveći problem mladića što nema dovoljno manje obrazovani i skromnijih devojaka a problem devojaka je što nema dovoljno obrazovanih metroseksualaca...gap koji se nikada neće ispuniti.
    (Slepac vodi slepca, 13. novembar 2017 18:20)

    # Link komentara

  6. Sve mogu da zamislim ali muskarac u crvenom odelu?
    (dirty sanchez, 13. novembar 2017 08:53)

    Mik Džeger.
    (Marija, 13. novembar 2017 11:58)

    # Link komentara

  7. Sve mogu da zamislim ali muskarac u crvenom odelu?
    (dirty sanchez, 13. novembar 2017 08:53)

    # Link komentara

  8. Opisali ste matorog Piroćanca koji se ne brije više od dva puta mesečno, nosi crvenu perjanu jaknu sa buvljaka, ima čupave obrve, kockastu bradu, gaji ovce i svira harmoniku po svadbama. Sve se uklapa po stavkama.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GNU JE GNUSAN, 12. novembar 2017 13:26)

    Dečko, smanji gledanje serija Siniše Pavića, nije dobro za mozak
    (analiza, 13. novembar 2017 08:42)

    # Link komentara

  9. I da prica lepo o njenoj presvetloj mamici.
    (veliko M od musko, 13. novembar 2017 06:46)

    # Link komentara

  10. Бла, бла, трућ
    (мики, 13. novembar 2017 06:42)

    # Link komentara

  11. Ovo su samo klisei koje zene religiozno ponavljaju.
    Ili si visok ili imas para sa tim da u Srbiji u ovo drugo moze da se uracuna solidan drzavni posao na neodredjeno.
    (Nena, 13. novembar 2017 05:42)

    # Link komentara

  12. Nazalost nema puna iskustva sa devojkama a ako ga imam su vise nego skromna. Te stoga okrenuo sam se klinkama jednostavno vole me i prihvataju ovakvog kakav jesam ..To mi je bitno!" A nemam puno godina. Na kraju krajeva one postat odrasle osobe. Vreme leti!" Sa devojkama svog godista 25 plus su uvek pa zalile na nesto. Nisam mogao tu torturu konstatno da izdrzim. Stoga savetujem dobronamerno svima ispod trideset godina da pokusaj sa klinkama do 20 godina. Jer jos uvek su zelene po pitanju zivota. Ko ima problema naravno na ovom polju.
    (Iskren momak, 13. novembar 2017 03:02)

    # Link komentara

  13. Nazalost nema puna iskustva sa devojkama a ako ga imam su vise nego skromna. Te stoga okrenuo sam se klinkama jednostavno vole me i prihvataju ovakvog kakav jesam ..To mi je bitno!" A nemam puno godina. Na kraju krajeva one ce postat odrasle osobe. Vreme leti!" Sa devojkama svog godista 25 plus su uvek pa zalile na nesto. Nisam mogao tu torturu konstatno da izdrzim. Stoga savetujem dobronamerno svima ispod trideset godina da pokusaj sa klinkama do 20 godina. Jer jos uvek su zelene po pitanju zivota. Ko ima problema naravno na ovom polju.
    (Iskren momak, 13. novembar 2017 03:02)

    # Link komentara

  14. Šta žene žele? To je lako. Žene žele od muškarca da bude:
    nežan, romantičan, osećajan, uviđavan, strpljiv, popustljiv, susretljiv, veran, jak, snažan, meke duse, mekog srca, tvrde želje, tvrde volje, psiholog, seksolog, ginekolog, skroman, da voli prirodu, da voli životinje, da voli njenu mamu, da ne zaputkuje, da nema primedbe, da ima para, da ima strpljenja, da nema drugove, da ne ide na utakmice, da joj ugađa u svemu, da se seća svih datuma i godišnjica, ... I eto to je.
    (Uh, 12. novembar 2017 23:20)

    # Link komentara

  15. Sve po malo i sve u svoje vreme. Pa malo i sreće moraš da imaš...
    (Dejan, 12. novembar 2017 22:49)

    # Link komentara

  16. Svi trce za parama ne znam zasto se muskarci zbog toga ljute na zene. Ni oni nece za kuma i prijatelja neki prosek ili sirotinju niti ih zanimaju zene bez porekla i miraza. Sirotinja nikoga ne zanima bez obzira sto je ima mnogo. Svi hoce u visu kastu ne mozete ljudima zamerati na ambicijama.
    (Dule, 12. novembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  17. Važno mi je da je pošten,duhovit,uredan... Od njegovih para ništa nemam. Ne izlazim ,skupe krpice ne nosim, od skupih automobila bezim jer ih obicno (ne uvek) voze neki sa dijagnozom.Jednostavno me ne radi dubok dzep. Sve u svemu , momci , ne tripujte se da je uvek novac u pitanju. Ima i takvih primera naravno ali zna se gde one izlaze i kako izgledaju.
    (Paorka, 12. novembar 2017 22:08)

    # Link komentara

  18. @Don
    I ti si ocigledno jedan od njih, mada u nekom drugom smislu, koji sumnjam da možeš da shvatiš.
    Pozdrav.
    (jjovana, 12. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  19. @oloalajd

    Хахаха, то се ви надајте да ћу до краја живота чекати вас да ми дођете. Овој старој куки кроз коју годину, ако јој Бог, паре и CV дозволе, долази Американка, Францускиња или Аустралијанка. Имам ја кичму да вас трпим, али имам и браћу Потпупковић да окренем нови лист, па сад, на мени је којим ћу путем. Вама остављам клонове Мирка Шијана и Вељка Ражнатовића.
    (Џони, 12. novembar 2017 21:26)

    # Link komentara

  20. Najlakše je ubediti sebe da te neće zbog novca. Zato što je lakše je pogledati u novčanik i priznati da si siromašan nego pogledati u ogledalo i priznati da si neprivlčan ili još teže - zagledati se duboko u sebe i shvatiti da si glup i nezanimljiv.
    Ali sve to, novac, izgled, pamet, u suštini i nije toliko bitno koliko samopouzdanje i ambicija.
    (bankla, 12. novembar 2017 21:02)

    # Link komentara

  21. Znači, brijte se samo dok ne prokrvarite, brada da ostane.
    Ako se redovno usvinjite i aterirate na bradu, skockaće se.
    Eto, već je 50% odrađeno. :D
    (Swedenonline, 12. novembar 2017 20:55)

    # Link komentara

  22. Istina je da svaka devojka želi istog lepog i bogatog. To vam je hipergamija, i takav jedan će se svideti svakoj dok će prosečni ići u frendzonu. Mislim da je većina momaka devojkama nevidljivo i sa njima završvaju tek na kraju ako ne uspeju da osiguraju brak sa alfom.
    (man, 12. novembar 2017 20:37)

    # Link komentara

  23. @Dzoni
    Druze,jedan prijateljski savet.Nisam imao prevelik broj zena,nisam ni malo,ali vase teme su dosadne zenama.Nijedna nece da slusa o istoriji umetnosti,politici,filozofiji...Dakle,moguce da nije fizicki izgled,vec nelagod kod dama zbog odabira tema.Od takvih beze glavom bez obzira.
    (Dag Kristi, 12. novembar 2017 20:33)

    # Link komentara

  24. Jedna devojka me jela u klubu pogledom i kada smo se upoznali pitao je za broj a ona meni -Daću ti ga samo ako me pozoveš. ja rekoh ok. Desilo se to da mi se ona prva javila i izašli na piće. Tu je kroz priču videla da nemam kola, da živim sa roditeljima i onda mi je rekla da ima dečka koji nije u srbiji i da se vraća za dva tri meseca i da će ga čekati i da ne zna zašto mi je dala broj kada ga voli??? uz to mi je pričala kako joj je bivši imao više brojeva i da nije znala u jednom momentu na koji da ga dobije... ima još dosta toga smešnog a u isto vreme tužnog u njenoj priči.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dilema, 12. novembar 2017 19:04)

    Au druze, to ti je Srbija...Ovde su ogromne socijalne razlike, medjutim uz taj ogroman problem, postoji jos jedan jako veliki problem.Srbi srbe vise ne postuju, iako je situacija po pitanju socijalnih, drustvenih i ostalih segmenata drustva veliki problem, nema empatije svi se prodaju za sve i svasta.I ako sam srbin, reci cu da je srbin i srpsko drustvo vrlo blizu tacke bez povratka.O tome vise niko ne zeli da se bavi, grabez je svuda, kriminalci, estrada, politicari i svi ostali su zajahali ovu drzavu i muzu je dok je ne izmuzu i njihova deca, unuci i tako dalje...Mladici koji vrede, u mnogim aspektima, pre svega kulturi, postovanju, vaspitanju, humoru, pocinju da blede i na kraju cu reci da za sve stvari koje nam se desavaju, kriv je SISTEM, u skoro 80 odsto slucaja.
    (Protoss, 12. novembar 2017 20:32)

    # Link komentara

  25. Meni nije bitno kako izgleda.
    Bitno je da je dobar covek, iskren, duhovit i da me razume.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jjovana, 12. novembar 2017 12:48)

    Pa makar bio kepec ili bogalj...?
    Gluposti. Fizicki izgled je br.1.
    (Don, 12. novembar 2017 20:18)

    # Link komentara

  26. Na svakoj vesti o muško-ženskim odnosima gomila ružnih, glupih i neduhovitih muškaraca koji se žale kako ih žene neće jer nisu puni para. Odrastite. Radite na sebi. Žene će doći a doći će i novac. Izađite u neki malo ležerniji bar a ne u onaj najfensi.
    (oloalajd, 12. novembar 2017 19:31)

    # Link komentara

  27. Meni nije bitno kako izgleda.
    Bitno je da je dobar covek, iskren, duhovit i da me razume.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jjovana, 12. novembar 2017 12:48)

    Pa makar bio kepec ili bogalj...?
    Gluposti. Fizicki izgled je br.1.
    (Don, 12. novembar 2017 19:14)

    # Link komentara

  28. Jedna devojka me jela u klubu pogledom i kada smo se upoznali pitao je za broj a ona meni -Daću ti ga samo ako me pozoveš. ja rekoh ok. Desilo se to da mi se ona prva javila i izašli na piće. Tu je kroz priču videla da nemam kola, da živim sa roditeljima i onda mi je rekla da ima dečka koji nije u srbiji i da se vraća za dva tri meseca i da će ga čekati i da ne zna zašto mi je dala broj kada ga voli??? uz to mi je pričala kako joj je bivši imao više brojeva i da nije znala u jednom momentu na koji da ga dobije... ima još dosta toga smešnog a u isto vreme tužnog u njenoj priči.
    (dilema, 12. novembar 2017 19:04)

    # Link komentara

  29. Idealan muškarac mora da bude,visok,zgodan, lep, da se ne druži s klošarima, da govori dva svetska jezika, majku i ćerku da nema, ćaleta isto da nema, ali zato mora da ima firmu,kola i stan...ono... rođeni Beograđanin, pa makar iz Kozarske Dubice!!
    (hahaha, 12. novembar 2017 17:29)

    # Link komentara

  30. Gluposti, milioni godina evolucije su ucinili svoje. Zene gledaju iste stvari kod muskaraca kao muskarci kod zena (samo zbog njima znanih razloga ne zele da priznaju).
    (Iz Britanije, 12. novembar 2017 13:24)

    Sto bi znacilo da se evolucuja nije ni dogodila. Zene gledaju potpuno suprotne stvari i uvek planiraju na duge staze, na kratke krecu iz cistog ocajanja.
    (Adriano_Galliani, 12. novembar 2017 17:19)

    # Link komentara

  31. @Џони

    Skroz si u pravu, evo ja sam ono što ti nazivaš "siromašnim" ali ja to smatram vrlinom. Ne znam šta ti znači "žgoljav" ali zabluda je da žene vole nabildovane, mada možda zbog uticaja medija se to promeni pa će isto tako muškarci više ceniti silikonke ili možda čak transeskualce ili androide u budućnosti. Da skratim priču, žene me vole jer ja volim njih kao bića, lako ih ubedim da moja leva cipela koja zeva mnogo više vredi od BMW-a, naravno izgledam lepo i svakome mislim dobro pogotovo životinjama, i to se računa. Sve se to računa, ali moj prijatelj je sušta suprotnost, nizak, proćelav, nije baš neki filantrop, a životinje voli još manje, u školi je nosio šuplje pantalone kroz koje su se bukvalno videle gaće ali devojke su ga volele, vole ga i danas kad uz sve to ima i stomačinu. A zašto, pa zato što ga bole uvo. Vrlo je komunikativan, ja nisam, ne bira mnogo, ja biram, nije baš neki lepotan, ja jesam, ali sve je to nebitno, bitno je samo da nas zabole ćošak za nebitne stvari. Pametna žena kompleksaša može da namiriše na kilometar, a likovi se danas takmiče sa ženama ko od njih ima bolju guzu, diče se trbušnjacima i ostalim kompleksima niže vrednosti, pa šta da očekujete gospodo. Ne možeš ženu pobediti u lepoti, budi ono što jesi, tu smo gde smo i treba da jesmo. Moram da dodam samo još nekoliko stvari, sapun i pasta za zube nisu toliko skupi, a da li ćeš da puštaš kosu i bradu ili ćeš da se briješ nije važno. Dakle nije važno da li je zakrpljeno, bitno da je čisto.
    (Kliknem pa šta bude, 12. novembar 2017 17:14)

    # Link komentara

  32. Moj drugar ima sve to navedeno u tekstu i stvarno ga devojke jure, a i bio je sa mnogo njih, ali mu svaka veza propadne na kraju jer decko nema novca, postanar je i doduse lenj... Ali ga bas svaka na kraju ostavi i ode sa bogatim. Ziva istina jer na kraju uvek prevagne interest i novac.
    (Nije sve u parama nesto je i u novcu, 12. novembar 2017 16:05)

    # Link komentara

  33. ?
    (n6, 12. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  34. 0 od 10, samo da nabijem još koju godinu, čuvajte se dame.
    (dazed and confused, 12. novembar 2017 14:45)

    # Link komentara

  35. Definitivno izražena četvrtasto donja vilica, to je standard muške lepote, nema ni jednog Holivudski šmekera bez te karakteristike, ovi što kukaju na lovu se samo teše a lova radi samo u ogromnim količinama a to je retkost.
    (I, 12. novembar 2017 14:41)

    # Link komentara

  36. Vozim kamion u Usa nemam zivot nemam nista, za americke standarde nemam ni para, okreni obrni nemam nista i aj cao.
    (afamadam, 12. novembar 2017 14:38)

    # Link komentara

  37. Одређивање методом елиминације је кудикамо сигурније, па ми се чини да могу да утврдим какве мушкарце жене НЕ желе. Имам двојицу другара. Један говори шест језика, свира виолину и пропутовао је, са изузетком Русије и скандинавских земаља, целу Европу. Други, старији, је магистар графичког дизајна, нешто приближно ходајућој енциклопедији: редовно прича са мном на профи нивоу о историји уметности, теорији књижевности, филозофији, психологији, политици... Обојица се, као и ја, одликују неласкавим љубавним животом. Такође, обојица, опет као и ја, одударају од стереотипног описа “фрајера”: први другар и ја смо “жгољави” и не нарочито развијених мишића, док је други, магистар, гојазан. Мислим да што се тиче тог какав тип мушкарца девојке не воле акценат није на сиромаштву, нити на томе да је неко “nerd” или опичени уметник, већ на томе има ли мушкарац комплекс ниже вредности због нечег што код њега није на општепожељном нивоу (код сиромашних мушкараца сиромаштво, код људи попут нас тројице другара физички изглед...).

    Кад сиромашан не би имао комплекс због сиромаштва, можда га ни жене не би терале од себе. Да смо ја и моја двојица наведених другара мање оптерећени тиме што не личимо на Зака Ефрона, можда бисмо имали једнаке шансе као и ови што личе. Обратите пажњу на то “можда”; дакле, на жалост, нисам у потпуности искључио песимизам.
    (Џони, 12. novembar 2017 14:19)

    # Link komentara

  38. Ma bitno je da je pun kao brod, a ostalo... , ma ko te pita.!
    (ZOKS, 12. novembar 2017 14:05)

    # Link komentara

  39. Jao, slusam te price kako zene vole duhovite od kad sam bio decak. Vece gluposti nema, ja bas mislim da je bolje da cutis i ako ti nesto duhovito padne na pamet okaci na Twitter, njoj ni reci
    (MaJes, 12. novembar 2017 13:46)

    # Link komentara

  40. О томе какве желе, може се много расправљати. Али оно што је аксиом - не желе сиромашног старца.
    (Иван Грозни, 12. novembar 2017 13:43)

    # Link komentara

  41. Мама, види, ја :)
    (Јабучило, 12. novembar 2017 13:31)

    # Link komentara

  42. Sa sto debljim novcanikom,ostalo nije bitno!
    (Stelt, 12. novembar 2017 13:29)

    # Link komentara

  43. Opisali ste matorog Piroćanca koji se ne brije više od dva puta mesečno, nosi crvenu perjanu jaknu sa buvljaka, ima čupave obrve, kockastu bradu, gaji ovce i svira harmoniku po svadbama. Sve se uklapa po stavkama.
    (GNU JE GNUSAN, 12. novembar 2017 13:26)

    # Link komentara

  44. Gluposti, milioni godina evolucije su ucinili svoje. Zene gledaju iste stvari kod muskaraca kao muskarci kod zena (samo zbog njima znanih razloga ne zele da priznaju).
    (Iz Britanije, 12. novembar 2017 13:24)

    # Link komentara

  45. Lijep, lijepši..a vidj'umene ?
    (yamakagashi, 12. novembar 2017 13:20)

    # Link komentara

  46. sve to + debeli novcanik + malo priglup
    (the, 12. novembar 2017 13:17)

    # Link komentara

  47. da vam skratim muke istrazivanja,pune para
    (jelen, 12. novembar 2017 13:14)

    # Link komentara

  48. Gledam pre neki dan sliku Bernija Eklstona.Guste obrve,muzevna brada,visok sirokih ramena seta ljubimce a sto svira...? Znaci to je razlog sto ga zene strtuju?
    (putin voli gimnasticarke, 12. novembar 2017 13:13)

    # Link komentara

  49. Ja nisam probirljiva. Dovoljno je da ima para i da ih rado troši da ispuni moje želje.
    (Zora na, 12. novembar 2017 13:12)

    # Link komentara

  50. Ko im se svidi, svidi im se. Nema tu puno razmisljanja.
    (jednostavno, 12. novembar 2017 13:06)

    # Link komentara

  51. Broj 1 jeste MOĆ (koja ukljucuje NOVAC). Ostale sve dodje samo.
    (Jovance, 12. novembar 2017 13:02)

    # Link komentara

  52. Kosmati, bradati (smeđa, crna ili riđa bradica) aaaaaaaahhh
    (👯, 12. novembar 2017 12:55)

    # Link komentara

  53. Meni nije bitno kako izgleda.
    Bitno je da je dobar covek, iskren, duhovit i da me razume.
    (jjovana, 12. novembar 2017 12:48)

    # Link komentara