- Komentari -

Da li svi ostali imaju više seksa od vas?

Seks je danas svuda oko nas, na internetu, televiziji, u reklamama... Izbeći tu najpopularniju tabu temu skoro je nemoguće, što može dovesti do osećanja da se propušta mnogo toga ako taj deo života nije naročito aktivan.

Izvor: B92, zdravakrava.24sata.hr
Pošaljite komentar
  1. @(brat, 19. septembar 2017 08:28)

    Pa ovo je u neku ruku i prostitucija. Zene ce biti iskljucivo sa onima koji imaju novca, ili sa onima koji su super lepi i zgodni (ali to nece dugo potrajati, dok ne zakrce creva). A o jednakosti necemo nista. Zene se samo pozivaju na neku jednakost a u stvari zele ono sto ni same ne mogu da ispune.
    (Da se ne lazemo, 24. septembar 2017 00:33)

    # Link komentara

  2. (crnka, 19. septembar 2017 14:32)

    Problem crnka što misliš da gledaš široku sliku današnju a zapravo usku.. To važi za one koji imaju pa mogu da misle kao što si očito ti.
    (Nevin.., 20. septembar 2017 18:26)

    # Link komentara

  3. @slep vodi dok mutav prica, @ja

    Htedoh da napisem nesto, al' vas dvojica ste vec sve rekli. Svaka vam je ka' Njegoseva!
    (g, 19. septembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  4. Sećate se kad ste bili u školi, pa onaj najpopularniji lik je imao naklonost 90% devojka, na njega su se pecale i lepe i ružne dok prosečni nisu bili opcija. Tako vam je i kasnije u životu 80/ 20 pravilo, 80% devojaka istinski želi mali broj alfi. Kad ne uspeju da budu sa alfom onda se zadovolje onim što mogu da imaju pričajući kako su to ljubav njihovog života. I onda veliki procenat tih koji nisu traženi hrane ego većini devojaka ali u suštini rade protiv svoje koristi, pa tako one postanu umišljene da vrede jer eto dobijaju virtuelnu pažnju. I to je začarani krug. To ljudi ne znaju. A oni žive u zabludi i činjenica je da devojke biraju sa kim će da budu. Džabe se ponižavaju ako nisu izabrani samo štetu prave i ispadaju naivni.
    (brat, 19. septembar 2017 14:45)

    # Link komentara

  5. Ne kupuje se zena....vec osvaja osmehom, paznjom, neznoscu. I nije tacno da nema sexa ako nema para...to je postala uzrecica onima koji ga nemaju pa se tese. Ili znas odvojiti zenu i imati je ili nemas pojma pa nalazis izgovore.
    (crnka, 19. septembar 2017 14:32)

    # Link komentara

  6. Ukoliko nemate seks, verovatnoća da vam je potreban ide i preko 95 procenata. U slučaju da seks imate povremeno, verovatnoća da vam je isti potreban pada na oko 50 procenata.

    Najbolje prolaze oni koji imaju redovan seks, jer njima u većini slučajeva seks nije potreban.
    (del boj, 19. septembar 2017 13:50)

    # Link komentara

  7. (slep vodi dok mutav prica, 19. septembar 2017 07:28)

    To preterano upucavanje ženama i "promena sebe" samo zarad lakšeg i većeg broja promena žena je i dovela do ovog.......što se muškarci kao ti više nude to je ženama veći izbor a izabraće najpoželjnije... slobodno tržište je čudo...a razvoda sve više i više pa ti računaj dali si ti u parvu ili nisi.
    (DDR3, 19. septembar 2017 12:32)

    # Link komentara

  8. Evo i jednog zenskog komentara. Ima nas i koje ne marimo za novac i status,nego "padnemo" na pricu i paznju. A vecina muskaraca ako ima das odmah misle da si laka i dala bi svakome,sto je van pameti. Dakle ne treba generalizovati,bolje naucite da uzivate i u lepotama samoce. Naravno da imam visoke kriterijume,jer sve sto trazim spremna sam i da pruzim. Svetu se ionako ne moze ugoditi,pa gledam da ugodim sebi.
    (Bela kraljica, 19. septembar 2017 11:59)

    # Link komentara

  9. Ja ves perem rucno.
    (Vase ime, 19. septembar 2017 09:23)

    # Link komentara

  10. @Ratko
    To se zove ženska hipergamija, posle seksualne revolucije žene su dobile mogućnost da biraju (i pre su birale ali samo jednog) i menjaju partnere, u tom stanju dolazi do izražaja ta čuvena hipergamija gde žene biraju najpoželjnije iz njihove okoline... normalno je da će biti sve više onih koji nikada neće ni imati odnos, to se najviše vidi u ruralnim sredinama gde je i najviše neoženjenih koji zarad braka moraju u Albaniju gde još vlada patrijarhata.
    Sa druge strane ako hoćeš ovde mora teretana, najnovija moda, "žvaka" jer ti sam više nisi dovoljan i sl.
    (DDR2, 19. septembar 2017 08:38)

    # Link komentara

  11. Nema ga uopošte za prosečne ljude tu i tamo, a ispod prosečni nema teorije. Krećem se medju ljudima. Ako nisi u top 20% muškaraca po izgledu i statusu jako je teško skoro i nemoguće da imaš korektan ljubavni život. Danas je vrema rastuće ženske hipergamije, ako nemaš šta da joj ponudiš finansijski neće ni da te razmatra. Gomila je neoženjenih i neudatih, neoženjene krasi ista stvar ne odudaraju, nemaju tu atraktivnost, suvi prosek, ne ističu se...Neudate ne znaju gde biju od visokih kriterijuma, imaju šeme dok im se ne pojavi neko sa parama što se ne dešava tako lako.
    Opšta je depresija. Nema se para a kad se nema para nema se ni života, druženja i upoznavanja, nema se sigurnosti a devojke beže od bede.
    Šta da vam kažem više.
    (brat, 19. septembar 2017 08:28)

    # Link komentara

  12. ja imam
    (veljo gegelj, 19. septembar 2017 08:22)

    # Link komentara

  13. Neko cudno vreme doslo.. Ko ima novca nikad mu lakse nije bilo, a opet ko nema nikad teze doci do zadovoljstva. To nije prirodno, pogotovu u mladosti pa kad ce to da se radi nego u dvadesetim i tridesetim. A generalno seksa nema. Svi su izgleda naucili da potiskuju tu potrebu,da traze zadovoljstvo u drugim stvarima. Trijumf socioloskih poremecaja nad prirodnim stvarima. Ne valja.
    (Maxx, 19. septembar 2017 08:10)

    # Link komentara

  14. Pricamo da bogati imaju dosta seksa, ok ali jeste li se ikad pitali koliko bogate zene imaju? To mogu da vam potvrdim, menjaju partnere kad stignu. Vode veze sa vise njih gde naravno niko nista o drugome ne zna i samo jedno se kod njih ceni, koliko si dobar u krevetu! Naravno vazno im je da maksimalno uzivaju, opustene su nemaju problema, tu harizmu prenesu i na trenutnog partnera. Jedino je problem kod njih, sto nam je vek trajanja kratak !
    (Pomalo lovator, 19. septembar 2017 08:03)

    # Link komentara

  15. Forever alone...
    (CCCP, 19. septembar 2017 07:44)

    # Link komentara

  16. danas je jaaaako lako imati sex,pogotovo ako imate neki dinar i auto.Pri tome ako i izgledate ok onda je to win win.Ja se bavim sportom,izgledam ok,zivim u inostranstvu i kad dodjem u Srbiju ne vadim ga.Muskarci,samo malo vise samopouzdanja,zenski mozak je cudo
    (niko bitan, 19. septembar 2017 07:37)

    # Link komentara

  17. Zao mi je kada procitam ovakve komentare. Razmisljam da otvorim savetovaliste za muskarce. Svako ko me je poslusao imao je uspeha i to u najkracem mogucem roku. Ja nikada nisam imao problema sa nalazenjem devojaka. Evo sad u braku, pocelo da mi se usporava seksualni zivot sa suprugom (svaki drugi dan). Iz sale bacim mamac na par mesta grabe kao lude. Da nisam veran za mesec dana bar sa pet bih prevario zenu. Hocu da kazem, stvar je u samopouzdanju. Niti imam mnogo para, niti sam neki lepotan da padaju kad me vide a i poprilicno imam viska kga.
    Kao prva stvar resite se losih navika: kupajte se, perite zube, kupite neki parfem, nemojte oblaciti trenerku imate farmerke i za 1200 din. I naucite da delite komplimente indirektno!!! Tako se otvara kapija kod zena, kada ste unutra to je laksi posao. Budite ambiciozni, zene ne vole muskarce koji stagniraju ali vole da slusaju price o uspesima u buducnosti. Razumite i zene, jedan je zivot i one traze sigurnost (sada je to novac) za svoje potomstvo. I ako ga nemate, dovoljno je pokazati da cete imati, to ce bar za pocetak zadovoljiti taj kriterijum.
    (slep vodi dok mutav prica, 19. septembar 2017 07:28)

    # Link komentara

  18. Savet doktora:
    Nadji ljubavnicu ;)
    (Dragoljub, 19. septembar 2017 06:43)

    # Link komentara

  19. kada muz i ja imamo seks obicno zamisljam jednog komsiju, nemam pojma koga muz zamislja, nadam se ne istog tog komsiju, hahahaha...sada smo na nivou 4-5 puta mesecno, posle 16godina zajedno, ali se grlimo i cmacemo svaki dan, valjda se i to nesto pika, volimo se , volimo decu, iskreno ne znam ni da li postigli cesce uz svakodnevni ludi ritam i jurnjavu
    (zenica, 19. septembar 2017 06:32)

    # Link komentara

  20. zena i ja 2-3 puta mesecno. pa dobro dosta je
    (n6, 19. septembar 2017 06:05)

    # Link komentara

  21. Samo bih hteo da, razbijem jednu vrlo uvreženu iluziju. Imam dosta novca, nov premium automobil, seksa mnogo vise nego dok sam imao manje novca. Ali: zene sa kojima sam su sličnog materijalnog stanja kao ja i retko dozvoljavaju da budem kavaljer i da samo ja plaćam ; one koje bi bile samnom samo zbog novca ja ne želim, a, sigurno ih ne bi želeo niko ko iole drzi do sebe. Dakle,, moj zaključak je da žena želi ostvarenog muškarca (iako ja ne mislim da onaj ko ima prosečno novca nije ostvaren, one izgleda misle), više im je stalo do njegovog statusa, nego do samog keša.
    (ja, 19. septembar 2017 05:17)

    # Link komentara

  22. Prošetajte gradom noću.Svi kafići,klubovi krcati sa ljudima pretežno muškarcima.Preko dana u kockarnicama,pijacama,pecanju,njivi,poslu.Tu nema mesta za sex.A i ne treba devojku ženu navikavati na mnogo sexa.Ne zaboravite žena i sa 70 može imati dobar sex,al muškarac sa 70 vrlo teško.
    (dragan, 19. septembar 2017 04:39)

    # Link komentara

  23. retko ko ima više od mene, sudeći po komentatorima...
    (Бошко Сегединац, 19. septembar 2017 02:08)

    # Link komentara

  24. да
    (mile, 19. septembar 2017 01:47)

    # Link komentara

  25. sreca pa ne moze u minus da se ode
    (djoni, 18. septembar 2017


    Hahahha, umireeem??
    (vlado, 19. septembar 2017 01:41)

    # Link komentara

  26. sex - prosle godine jednom ove sve redje.
    (Nik Sloter, 19. septembar 2017 01:05)

    # Link komentara

  27. Nije toliko loše ako oboje ne želite da vodite ljubav ali ako jedno od vas ne želi onda treba imati mnogo, mnogo, mnogo strpljenja.
    (, 19. septembar 2017 00:13)

    # Link komentara

  28. Moja bivša me ubeđivala kako je bez sexa 5 godina.
    Sva sreća pa ženama ne verujem
    (....., 18. septembar 2017 23:55)

    # Link komentara

  29. kad procitam ove komentare shvatim da izgleda imam srece...
    (AlexM, 18. septembar 2017 23:42)

    # Link komentara

  30. Apstiniram jedno osam godina. Čini mi se ne sećam se. Prestao da brojim godine posle druge...
    (fan a ne fen, 18. septembar 2017 23:32)

    # Link komentara

  31. bitan je kvalitet, kada zenu zadovoljim najbolje sto umem mirna je po tri cetri dana
    (ivan, 18. septembar 2017 23:27)

    # Link komentara

  32. Prvih 3 meseca veze me devojka kecala gde god stigne da me je prosto bilo sramota i strah dal je citava. Usput kako je shvatala da sam joj odan i da je volim smanjivala je intezitet. Usput stigao brak i deca i sada mislim da bi joj odgovaralo jednom u 3 meseca i ne duze od 5 minuta. U tom smislu sam gotovo pa nepotreban. Nekad joj skrenem paznju na situaciju, pa se malo ljutim, malo kukam i molim, a nekad (doduse retko) mi se to i isplati. Pre joj proradi savest nego strast. Zivim svoje "gladne godine".
    (N4, 18. septembar 2017 23:25)

    # Link komentara

  33. Nemam s kim. A i bolje.
    (bane, 18. septembar 2017 23:16)

    # Link komentara

  34. Suša već 8 meseci... Brine me što to toliko lako podnosim, uopšte nemam libido. Doduše, nađe se poneka koja probudi libido baš dobro, ali kad počnu da trabunjaju o osećanjima na početku, ja se smorim i odem. Seks i osećanja nemaju veze jedno sa drugim, bar kod mene. Uvek sam pre za seks na prvom susretu, nego upoznavanje tokom dve nedelje iz kurtoazije. Osećanja dođu onda kad ih neko probudi svojim ponašanjem, za to treba vremena, seks može odmah
    (NikolaKG80, 18. septembar 2017 22:53)

    # Link komentara

  35. Da. Svi lepi i sa novcem ljudi imaju seks što u braku što van braka. I normalno oni što imaju ogromnu količinu novca. Prosečni muškarac makar bio i pametan, danas nema seks i slobodne devojke pre biraju lepe muškarce pa makar bili u braku ili zauzeti. Pamet im nije bitna već samo lepota i moć. Oni malo ružnjikaviji čekaju i nikad ne dočekaju. Što se tiče devojaka i one neće baš svakoga, pa tako čekaju one muške lepe i sa novcem da završe seks sa jednom pa da pređe na njih i da im udovolji. Tako danas stoje stvari. Zato imamo gomilu neozenjenih muškaraca i devojka preko 30 godina. Imam 34 radim u veoma javnoj firm i svaki dan sam u kontaktu sa stotinu ljudi. To što se dešava kod nas je izgubilo smisao a vi pitate da li narod ima seksa. Tako je isto u mojem slučaju nisam nešto lep ali nisam ni ružan,zgodan, zdrav kao bik, mogu volu rep da iščupam. Neki tamo debeljani sa audijem i momci koji ne znaju pet puta pet sa počupanim obrvama i depiliranim grudima imaju sex i više nego što treba. Eto tako je to na žalost. Dakle bavite se temama o našem izumiranju i poremećaju sistema vrednosti, pogotovo kod ženske populacije.
    (Ratko, 18. septembar 2017 22:51)

    # Link komentara

  36. Nesto mi to poznato zvuci...Sex!? Hm...
    (6ar, 18. septembar 2017 22:51)

    # Link komentara

  37. Ma ja odavno razmišljam da nađem djevojku. Mada, nešto mi se žena buni u vezi toga...
    (Banjalučanin, 18. septembar 2017 22:50)

    # Link komentara

  38. Ja sam vec neko vreme presao na palacinke sa nutelom
    (Neinformisan, 18. septembar 2017 22:45)

    # Link komentara

  39. Ja te brige nemam jer ga nikad nisam ni imao. Tako da ja o tem ne znam ništa!
    (Čistunac u 23 godini, 18. septembar 2017 22:42)

    # Link komentara

  40. Imam 44, zena 40, a sex 10 puta.... godisnje :(
    (genije, 18. septembar 2017 22:16)

    # Link komentara

  41. Sta to bese seks?
    (Dragan, 18. septembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  42. prosle godine jednom, ove malo ređe...
    (mr o, 18. septembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  43. Kvalitet.
    (Smuleco, 18. septembar 2017 21:34)

    # Link komentara

  44. Ovaj teks je kao horoskop - svi se u njemu nađu, i oni koji hoće dva puta dnevno, i oni koji moraju dva puta mesečno...
    (samo da kazem..., 18. septembar 2017 21:30)

    # Link komentara

  45. U mom slucaju jako verovatno. Vec 6 godina nista.
    (Vec zaboravio kako se to radi, 18. septembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  46. prosle godine sam imo jedan seks ove godine nesto to redje radim
    (mmmmm, 18. septembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  47. Ja ako nastavim ovako, ceka me mantija!
    (Jox, 18. septembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  48. Jel se pitanje odnosi na svakog od nas ponaosob, ili bas konkretno na mene mislite?
    (dzouns, 18. septembar 2017 21:20)

    # Link komentara

  49. sreca pa ne moze u minus da se ode
    (djoni, 18. septembar 2017 21:20)

    # Link komentara

  50. Ja sam ga u nekim vezama imao vise nego drugi svakako.

    U ovoj vezi ga imam sve manje. Trenutno je na blizu dva meseca. Onog trenutka kad bude dva meseca, ostavljam je.

    Ne kazem da je ona kriva, mozda sam ja, a mozda prosto nema hemije. Svakako, ne treba mi da razmisljam da li ce s nekim hteti cesce.
    (Pera kosmos, 18. septembar 2017 21:06)

    # Link komentara

  51. јесте
    (cypress, 18. septembar 2017 21:05)

    # Link komentara

  52. onog o čemu se najviše govori često najmanje ima mada ne znači da je to pravilo
    (brainfuck, 18. septembar 2017 21:04)

    # Link komentara

  53. Ja sam pričao sa ženom, ona se ne slaže, imaju li mudri doktori još neki savet osim da se priča sa partnerom?
    (Mudrac, 18. septembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  54. Od mene sigurno!
    (Ivan, 18. septembar 2017 20:51)

    # Link komentara