- Komentari -
  1. Zemlja nije stara koliko taj pravac nauke tvrdi.
    (Black Eagle, 17. maj 2017 09:33)

    # Link komentara

  2. I dođe, i taj dan, i Zemlja udari asteroid.
    (Smuleco, 16. maj 2017 18:34)

    # Link komentara

  3. Veliki krokodili, oni od 10m, jesu izumrli. Preživele su i kod njih manje vrste koje su nabacile veličinu naknadno. Kao uostalom i sisari i ptice. Krokodilima je pride pomoglo što su hladnokrvni pa im ne treba toliko hrane.

    Oni su inače najbliži rodjaci danasnjih ptica i ranijih dinosaura.
    (wiener, 16. maj 2017 16:55)

    # Link komentara

  4. @vince carter...Krokodili i dinosaurusi su bliski rodjaci, ali su se razdvojili u permu. Krokodili imaju obicaj da kopaju jazbine na obalama reka, tako da je i njih to mozda spasilo od izumiranja, kada je atmosfera posle udara postala prevruca. Pleziosaurusi su bili bezbedni pod vodom, ali cim su izronili da uzmu vazduh pluca su im sprzena. To nije dugo trajalo, ali dovoljno da svako ko nije u jazbini, ili mu jaja nisu zakopana, izumre. Neke vrste ptica i danas zakopavaju svoja jaja. Mozda su kasnije pocele da leze na njima. Neki dinosaurusi su takodje zakopavali jaja, ali izlezeni mladunci, bez zastite ogromnih roditelja, nisu imali sanse protiv gladnih predatora.
    (Trovach, 16. maj 2017 15:53)

    # Link komentara

  5. hmm kada se pogleda taj udarac asteorida u Zemlju vidi se da je bilo sudjeno iliti vidi se da je univerzum pod uticajem strune a ne haosa. Naime aj sto je udario ali zamislite se. Sta je sve trebalo da se potrefi da se to upravo desi nije slucajnost.Krenuo je bas o odgovarajucem trenutno, pod bas odgovarajucim uglom , po bas odgovarajucoj brzini, i jedno sto drugih faktora i posle desetina miliona godina bam pravo u Zemlju. Slucajnost ne postoji jer da postoji i da je svemir haotican videli bi krsenja zakona fizike, jer zasto da ne, haoticnost kaze da je sve dozvoljeno. Ako je svemir haotican sve mora i moze da se desi no kako svaka akcija ima i reakciju to je slabo verovatno. Zato je teorija strune sada dominantna a teorija haosa mrtva tako reci. Teorija strune ti de facto kaze da sudbina postoji i da je sve vec ispisano a mi mozemo samo put da biramo.
    (marko, 16. maj 2017 13:31)

    # Link komentara

  6. Interesantno je da po simulacijama, udari asteroida u more generalno imaju mnogo gore posledice, naročito kratkoročno, ali u ovom slučaju je konkretan sastav zemljišta bio fatalan zbog većeg hlađenja atmosfere.
    (EU Citizen, 16. maj 2017 11:21)

    # Link komentara

  7. Dakle veliki gmizavci su izumrli,oni drugi evoluirali u ptice ali veliki krokodili nisu izumrli i nisu postali ptice..Logicno!
    (vince carter, 16. maj 2017 10:56)

    # Link komentara

  8. @Gruzanin...Jos samo da dodam da razvoj inteligencije nije nuzan. Ipak, smatra se da su raptori bili prilicno inteligentni, naravno daleko manje od nas.
    (Trovach, 16. maj 2017 10:30)

    # Link komentara

  9. @Gruzanin...Preci dinosaurusa i sisara su postojali jos u permu i posle masovnog izumiranja dinosaurusi su postali dominantni, dok su sisari tavorili u rupama, izlazili nocu i cekali svoju sansu. Verovatno ih je zivot pod zemljom i spasio od visokih temperatura posle udara asteroida 185 miliona godina kasnije.
    (Trovach, 16. maj 2017 10:20)

    # Link komentara

  10. Ipak je malo slozenije :) 
    Treba u obzir uzeti i gravitacionu silu Zemlje, nisu Zemlja i asteroid 2 tacke koje se krecu nezavisno jedna od druge kroz prostor. One se i mesjusobno privlace. 
    Verovatno bi trebalo da asteroid zakasni (znatno) vise nego sto tvoja racunica pokazuje. 
    Nisam ekspert, ali mislim da bi asteroid morao da prodje pored Zemlje bar na takvom rastojanju na kome je njegova brzina makar malo veca od brzine kojom tela orbitiraju oko Zemlje na tom rastojanju.
    (Milanus, 16. maj 2017 06:28)

    Naravno da postoji neki medjusobni gravitacioni uticaj, ali to moze biti samo fina popravka u odnosu na putanju koju zadaje i Zemlji i asteroidu glavni gravitacioni cinilac - Sunce. Tako da prost racun koji sam napisao ima smisla.

    Sto se tice brzine, svi asteroidi i komete prolecu brzinama vecim od orbitalne brzine oko Zemlje, koja je najvise 7.9 km/s. Brzine udara meteora i asteroida su vece od 15 km/s, dok neke komete bi ucestvovale u ceonom sudaru brzinama i do 70 km/s.
    (BSN, 16. maj 2017 10:18)

    # Link komentara

  11. Svi ovi koji u komentarima postavljaju pitanje kako je moguce znati sve ovo, ili misle da je ovo samo "hipoteza" koja je nekome eventualno dosla u snu, neka prvo saznaju kako TACNO njihov kompjuter uspostavlja komunikaciju sa drugim kompjuterima na mrezi, kako se njihovo lupetanje po tastaturi prenosi do servera B92 koji onda to objavi, pa onda inteligentniji (kao ja) ne mogu da veruju kako ljudski mozak moze da bude u XXI veku tolika tabula raza kao sto solidan broj komentatora ovde demonstrira kad "sumnja" u nauku, na toliko primitivnom, seljackom, infantilnom, totalno dezinformisanom nivou...
    (Gde da krenem u ovo strasno doba, nemam gde..., 16. maj 2017 10:10)

    # Link komentara

  12. To je to. Jedini razlog sto smo mi ovde je taj sto se bog igrao igre posadi coveka. Probao na Marsu nije uspeo. Bacio Evu i Adama i oni se primili na zemlju. Bas lepo
    (Jasno, 16. maj 2017 10:06)

    # Link komentara

  13. (biće bolje, 16. maj 2017 08:02)

    otkud ti to da velike sile nemaju plan i ne rade nista za odbranu zemlje od udara asteroida? ti to onako odoka, po srpski...?
    (andreas kisser, 16. maj 2017 10:04)

    # Link komentara

  14. Хммм, да... сироти уранијум уништио Србију.. пре само 18 година.. и о томе нико ништа не зна... а људи просипају памет у расправи о томе какве су боје били ови изумрли гуштери и шта би било да је пре 65 милиона година Земља повукла ручну на пола минута .. тја.
    (Mама, 16. maj 2017 07:20)


    jedno je sigurno: po kukanju i prenemaganju smo siroti i kukavni prvaci sveta.
    (neutralni felsh, 16. maj 2017 10:02)

    # Link komentara

  15. Da je Zemlja zakasnila 2 minuta, potpuno bi promašio, ali bi 115 godina kasnije naletela na drugi , mnogo veći, i planeta ne bi preživela taj sudar.
    (čika Boki, 16. maj 2017 09:58)

    # Link komentara

  16. Ovi "naučnici" ne mogu da se kazu sta je bili pre 20 godina na Balkanu, a gađaju se milionima godina sa granulacijim od 30 sec...apsurdno.
    (Black Eagle, 16. maj 2017 09:42)

    # Link komentara

  17. "..verovatno bi udario u Atlantik ili Pacifik i ne bi izazvao tako fatalne posledice. Doduše, naučnici pretpostavljaju da bi na taj način ispario veliki deo morske vode, ali bi šteta svakako bila manja."

    Pa i vodeni svet je bogat koliko i kopneni, plus znamo ga mozda 1% ukupno..steta bi bila isto toliko fatalna.
    (Che, 16. maj 2017 09:42)

    # Link komentara

  18. Meni ovde nista nije jasno! Kako to dinosaurusi izumreli a ostali zivi svet preziveo?
    (mica2, 16. maj 2017 04:18)

    pa nisu ni svi dinosauri izumrli. oni koje danas poznajemo kao ptice su preziveli. s druge strane su i mnogi sisari i druge vreste izumrle. generalno su izumrle vrste koje su bile velike i imale specijalizovanu dijetu, a preziveli su mali svastojedi kao mali sisari ili mali dinosauri (ptice).
    (wiener, 16. maj 2017 09:20)

    # Link komentara

  19. Sreca pa su majmuni bili izdrzljiviji od dinosaurusa...
    (Trifke, 16. maj 2017 08:17)

    # Link komentara

  20. Jos jedan, pa od pocetka...
    (mandrack, 16. maj 2017 08:07)

    # Link komentara

  21. I nama sledi isti scenario, videli smo 2013-te u Čelebinjskoj oblasti šta je napravio meteor neznatne velečine, danas svetske sile nemaju nikakav plan šta bi se preduzelo sa meteorom ovakve veličine kada bi išao ka zemlji. Mnogo je filmova snimljeno na ovu temu, sem superheroja retko šta može spasiti zemlju u ovom slučaju:)
    Umesto što bombarduju Siriju i ostale zemlje na bliskom istoku trebalo bi da ulažu u svemirski program i odvraćanje od ovakve pretnje.
    (biće bolje, 16. maj 2017 08:02)

    # Link komentara

  22. Ovaj događaj može poslužiti kao primer shvatanja
    naše istorije i stvarnosti na 2 načina.

    (1) Tada je planetu zadesila katastrofa.
    I sreća da tada nije na njoj bilo ljudi jer bi oni stradali.
    I preostaje nam strah da će se tako nešto ponoviti.

    (2) Asteroid nije udario slučajno baš u Zemlju i baš tada.
    Onaj Koji je stvorio svet brine o njemu i uređuje ga prema Svom nahođenju.
    I, kao što baštovan u svojoj bašti neke biljke istrebljuje a neke nove sadi,
    pa za to koristi sekiru, motiku, vatru ili hemiju, Tvorac, koristeći asteroide,
    meteorite, vulkane i epidemije, preuređuje svoju planetu. Treba da
    imamo poverenja da je sve to na korist svetu koji je stvorio,
    a da li će biti na korist i nama ljudima, e to zavisi od nas,
    kako nam je lepo objašnjeno u Knjizi proroka Jone.
    (molimdaseobjavikomentarkojinikoganevređa, 16. maj 2017 08:01)

    # Link komentara

  23. Хммм, да... сироти уранијум уништио Србију.. пре само 18 година.. и о томе нико ништа не зна... а људи просипају памет у расправи о томе какве су боје били ови изумрли гуштери и шта би било да је пре 65 милиона година Земља повукла ручну на пола минута .. тја.
    (Mама, 16. maj 2017 07:20)

    # Link komentara

  24. Da nas je promasio, ne bi nas ni pogodio ;)
    (Bogoje Panajotovic, 16. maj 2017 07:15)

    # Link komentara

  25. U jednu ruku milijarde, u drugu sekunde. Kakva naucna nepogresivost. Divim vam se
    (matematicar, 16. maj 2017 06:54)

    # Link komentara

  26. @Blazena Svetlost Nekomentarisanja
    Ipak je malo slozenije :)
    Treba u obzir uzeti i gravitacionu silu Zemlje, nisu Zemlja i asteroid 2 tacke koje se krecu nezavisno jedna od druge kroz prostor. One se i mesjusobno privlace.
    Verovatno bi trebalo da asteroid zakasni (znatno) vise nego sto tvoja racunica pokazuje.
    Nisam ekspert, ali mislim da bi asteroid morao da prodje pored Zemlje bar na takvom rastojanju na kome je njegova brzina makar malo veca od brzine kojom tela orbitiraju oko Zemlje na tom rastojanju.
    (Milanus, 16. maj 2017 06:28)

    # Link komentara

  27. Nema lepšeg posla nego baviti se ovakvim "istraživanjima"
    (Staro kuče, 16. maj 2017 06:25)

    # Link komentara

  28. za mene je ovo samo hipoteza - jos uvek me nisu ubedili da se sve to tako izdesavalo...
    (ronin, 16. maj 2017 06:23)

    # Link komentara

  29. Jeste, ne mogu da predvide da li ce pada kisa sutra, ali tacno znaju sta bi se desilo sa klimom da je udario asteroid malo levo.
    (ajde bre, 16. maj 2017 04:48)

    # Link komentara

  30. Meni ovde nista nije jasno! Kako to dinosaurusi izumreli a ostali zivi svet preziveo?
    (mica2, 16. maj 2017 04:18)

    # Link komentara

  31. A sta je bilo pre 64-65 miliona godina... ovo sad znam pre 66 u sekund, nego me ove 64-64 milioni te godine pre nove ete nesto zanimaju zbog podataka.
    (GM, 16. maj 2017 03:27)

    # Link komentara

  32. Dugme za reset.
    (postar, 16. maj 2017 02:44)

    # Link komentara

  33. "... i ljudi nikada ne bi nastali da uniste celu planetu.
    (Srba, 15. maj 2017 20:35)"

    Bilo koja druga vrsta kada bi stigla do intelektualnog stepena razvoja coveka bi isto radila.
    I nece covek unistiti planetu, moze je jedino uciniti nepogodnom za zivot samog coveka i nekih drugih vrsta, ali sama planeta ce biti ok ma sta god covek radio. Sposobnost odrzavanja zivota nekih zivotinja, ukljucujuci i coveka, nije merilo dobrobiti planete vec merilo dobrobiti tih zivotinja...ukljucujuci i coveka. Unistavajuci ekosisteme planete covek unistava sebe, ne planetu.
    (M, 16. maj 2017 01:39)

    # Link komentara

  34. Iznete, verovatno tacne, hipoteze su sa pogresnim zakljuckom. Nisu dzinovski reptili izumrli od gladi, jer je "njihova hrana" - manji reptili i manji sisari - prezivela.
    Obzirom na svoje velicine, a da nisu imali svoju (metabolicku) toplotu, prosto su posmrzali. To je trajalo jako kratko, ne vise od par dana.
    Oni manji reptili, ostale zivotinje, imali su skrovista, gde je bilo rezerve toplote, ili su preziveli u neizleglim jajima.
    (Kvazimodo Sorabius, 16. maj 2017 01:17)

    # Link komentara

  35. na osnovu ovog mozemo zakljuciti samo jedno. Covek, civilizacija, zivot, sve je to samo jedno veliko nista naspram svemira koji nas okruzuje. 30 sekundi i jedan asteroid, toliko malo i beznacajno naspram 4 milijarde godina i na iks x milijardi asteroida koji prolecu po beskonacnom prostoru.
    (stanoje, 16. maj 2017 00:27)

    # Link komentara

  36. Ma vazi, ne znate ni delic onoga sto se nalazi na zemlji (oko nas) a znate sta se desilo stotinama hiljada godina unazad. Klasicno zamlacivanje!!!
    (No., 16. maj 2017 00:25)

    # Link komentara

  37. Jel ima snimak?
    (Nemanja, 16. maj 2017 00:11)

    # Link komentara

  38. Ma važi. A šta je sa onim šumama veličine pola Australije?
    (gigatrend, 16. maj 2017 00:08)

    # Link komentara

  39. Ja sam negde citao da su dinosaurusi umrli udisuci vulkansku prasinu... Neki vulkan eruptirao i (sto mi malo cudno od 1 vulkana) vetrom raznosio tu prasinu i dinosaurusi pomrli... A ova teorija mi nekako pribliznija mada ne mora da znaci ni da je ona tacna. Mada tesko ce se to objasniti a jos teze dokazati
    (Osnovac, 16. maj 2017 00:07)

    # Link komentara

  40. 2 2 je uvek 4, samo neko ne zna da je dva - dva. nego misli da je jedan ili tri...
    (optimist, 16. maj 2017 00:06)

    # Link komentara

  41. mozda na asteroidu bio nas dnk
    (Mika, 16. maj 2017 00:03)

    # Link komentara

  42. @Darko, 15. maj 2017 21:24
    Da, znam za to, ali ne mislim da bi samo takva neravnoteza dovela do izumiranje vrste. Smanjila bi se populacija, odn maksimum jedinki bi bio u direktnoj korelaciji sa maksimumom reproduktivne moci broja zenki.
    (Miodrag, 16. maj 2017 00:02)

    # Link komentara

  43. Slucajnost je jedino opravdanje onih koji ne veruju u tvorca.
    (nesko101, 15. maj 2017 23:55)

    # Link komentara

  44. "Ništa nije slučajno !!!!!!!!"
    Wow! Broj uzvičnika ne čini ovu opštu frazu, inače omiljenu kod religioznih ljudi, fatalista različite sorte i starijih adolescenata manje besmislenom (na meniju su i "standardi" tipa: "nije nam dato", "ko zna zašto je to dobro" i slične utešnice). Objasnio Žak Mono (nobelovac, hemija, 1965.): "Mi bismo želeli da budemo nužni, neminovni, predodredjeni od večnosti. Sve religije, skoro sve filozofije, čak jedan deo nauke, svedoče o herojskom, neumornom naporu čovečanstva da porekne, u očajanju, svoju sopstvenu slučajnost." (Slučajnost i nužnost: ogled o prirodnoj filozofiji)
    (Srboljub, 15. maj 2017 23:43)

    # Link komentara

  45. ova planeta bas nema srece,ajde asteroid jos i nekako,al' covek - taj ce je dokrajcit;)
    (pet do podne, 15. maj 2017 20:35)

    Skoro sam negde video simulaciju sta ce se desavati ako bi svi ljui trenutno nestali sa lica zemlje. Ne secam se tacnog redosleda,ali se secam da ce se svi tragovi nase civilizacije izbrisati za nekih tridesetak hiljada godina. Znaci da zivot ima vremena da se vise puta obnovi do konacnog nestabka naseg suncevog sistema.
    (Nece, 15. maj 2017 23:35)

    # Link komentara

  46. jel se zna kada ce iduci asteroid? kometa? sta god?
    (Mare, 15. maj 2017 23:15)

    # Link komentara

  47. Pepe Imaz kriv za sve!
    (Zasto Nolo?, 15. maj 2017 23:08)

    # Link komentara

  48. Kako da ne
    (Milan M., 15. maj 2017 23:04)

    # Link komentara

  49. Neće ljudi uništiti Zemlju, uništiće sebe same.. Zemlja će preživeti i nakon toga opet procvetati
    (oezwqb, 15. maj 2017 23:03)

    # Link komentara

  50. fizicari odavno ne veruju u teorije slucajnosti jer dobro znaju sta je matematika. Svet funkcionise u savrsenom redu. Planete takodje . Iz exlozije ne nastaje nista osim rasutog haosa . Ovde je Svevisnji umesao prste.
    (Nenad, 15. maj 2017 22:58)

    # Link komentara

  51. Zamisli taj cunami da je asteroid od 10km udario u okean...
    (Amerikano, 15. maj 2017 22:47)

    # Link komentara

  52. Tajming je sve
    (ad, 15. maj 2017 22:47)

    # Link komentara

  53. Tema izaziva da postavim jedno pitanje, pa molim da mi neko objasni - ukoliko su dinosaurusi postojali oko 250 mil godina, a susari su postali bitni pre 65 mil godina, a po svim merilima ljudi su najuspesniji sisari, kako smo mi ovoliko postigli za 4 x manje vremens, a dunosaurusi bas nista, banalno ni tocak nisu izmislili?
    (Gruzanin, 15. maj 2017 22:43)

    # Link komentara

  54. Da je baba bila muško, zvala bi se Duško. A bili su dinosaurusi tako sigurni u svoj opstanak, kao Zvezda za titulu.

    Kad ono međutim.
    (Cine, 15. maj 2017 22:41)

    # Link komentara

  55. slučajnost je relativna stvar, relativna u ovom slučaju na opstanak dinosaurusa...apsolutno gledano, slučajnost ne postoji. Za dinosaure asteroid je slučajno pao baš u trenutku koji njima njie odgovarao, ali apsolutno gledano, astroid je pao tad i tad i to može biti bilo koji trenutak vremena
    (vaso, 15. maj 2017 22:39)

    # Link komentara

  56. A nasli bi mi nacin da prkosimo dinosaurima , stare smo mi kajle... covek je veca zivotinja od stoke
    (Pedja Guldovic, 15. maj 2017 22:30)

    # Link komentara

  57. veca steta je da udari u more nego u kopno.
    (neutralni felsh, 15. maj 2017 22:30)

    # Link komentara

  58. Jadni dinosaurusi.
    (Sava, 15. maj 2017 22:27)

    # Link komentara

  59. šbbkbb...mozemo tako u nedogled...ajde recite mi što smo ostali i razvili se,kako da izbegnemo sedeći???
    (Nina, 15. maj 2017 22:18)

    # Link komentara

  60. Kad tad bi ih čovek potamanio. Osim, kao što dole neko reče, ako nismo došli na Zemlju baš tim asteroidom.
    (Fandjo, 15. maj 2017 22:02)

    # Link komentara

  61. Da je svlacionica na FK Vozdovca bila otkljucana na poluvremenu, FK Zvezdanaesterac bi bio prvak u fudbalu...
    (Ivan Smederevac, 15. maj 2017 21:48)

    # Link komentara

  62. Sve ovo je pretpostavka, nije dovoljno dobra, baš kao ni nauka, ni teorija evolucije, jesu to nama najprihvatljivije činjenice ali svaka teorija se da oboriti, a ova pada na najosnovnijim principima, a koncept joj je da se nešto desilo pre mnogo miliona godina, kako bilo ko to da utvrdi?
    (nik., 15. maj 2017 21:47)

    # Link komentara

  63. Ništa nije slučajno !!!!!!!!
    (Profesinalac, 15. maj 2017 21:45)

    # Link komentara

  64. Na asteroidu je bio virus zvani Covek.
    (crazyprocessor, 15. maj 2017 21:41)

    # Link komentara

  65. Da je kasnio 12 h promašio bi Zemlju.
    (BeKo, 15. maj 2017 20:43)

    Nema potrebe toliko da kasni. Zemlja se krece oko Sunca brzinom od 29 km/s, tako da predje rastojanje jednog svog precnika za nesto manje od 8 minuta. Tako da za kretanje asteroida u pravcu Sunca (upravno na putanju Zemlje) ovoliko kasnjenje bi bilo dovoljno da se izbegne sudar. Za udarac tangencijalno na putanju to kasnjenje bi moralo biti oko jedan dan, jer Zemlja sporije "seta" oko putanje asteroida. Posto ne znamo tacnu putanju asteroida pre sudara, mozemo da nagadjamo... Ostalo je (pra)istorija.
    (Blazena Svetlost Nekomentarisanja, 15. maj 2017 21:31)

    # Link komentara

  66. Dinosaurusi nisu izumrli od gladi nego od neravnoteze u broju muskih i zenskih jedinki!
    Naime, kod gmizavaca postoji jedna zanimljivost, u zavisnosti koja je temperatura u gnezdu (visa ili manja, razlika u dva stepena) izlećiće se vise muskih ili vise zenskih jedinki.
    Krokodili znaju za ovo i prema situaciji u okruzenju kontrolisu potomstvo!
    (Darko, 15. maj 2017 21:24)

    # Link komentara

  67. Nije puka slucajnost.Bog je ostavio dinosaurusima vreme da naprave pravedan sistem,drzavu i zakone i kako nisu umeli,unisti pa nastavi dalje sa stvaranjem.Tako sad i nama.
    (Cista logika, 15. maj 2017 21:02)

    # Link komentara

  68. Kakva crna slucajnost, slucajnosti ne postoje .
    (majvuk, 15. maj 2017 20:55)

    # Link komentara

  69. Da je kasnio 12 h promašio bi Zemlju.
    (BeKo, 15. maj 2017 20:43)

    # Link komentara

  70. ... i ljudi nikada ne bi nastali da uniste celu planetu.
    (Srba, 15. maj 2017 20:35)

    # Link komentara

  71. ova planeta bas nema srece,ajde asteroid jos i nekako,al' covek - taj ce je dokrajcit;)
    (pet do podne, 15. maj 2017 20:35)

    # Link komentara

  72. Ova hipoteza (ne teorija) je dosta stara. Da je asteroid udario u kopno na nekom drugom mestu, manje bogatom sumporom, posledice bi verovatno bile manje. Samo, neki dinosaurusi (ptice) su svakako preziveli, ali su sisari na kraju izborili makar ravnopravnu ulogu. "Teror ptice" su upravo spajanjem dvaju Amerika izgubile primat i izumrle. Ako je neka vrsta izlozena velikom pritisku, ona ce se prilagoditi, ili izumreti.
    (Trovach, 15. maj 2017 19:58)

    # Link komentara

  73. Ako nauka istrazuje i otkriva naučnim metodama Kosmos i dokazuje njegove zakone i uredjenost unutar njega kako onda može biti slučajnosti?
    Zašto u 2+2=4 nema slučajno da je 5?
    Hoću da kažem da je po odredjenoj "formuli" ili zakonu taj asteroida udario u zemlju i pobio dinosauruse.
    To se desilo sa razlogom da bi se desilo nešto drugo.
    (Gavrilo, 15. maj 2017 19:43)

    # Link komentara