- Komentari -

Vice: Šta da radiš kada te napadnu u Srbiji jer si gej

Kada bi se svi političari, članovi vlade Srbije, pevačice, sportisti, glumci, pisci, novinari, intelektualna elita, narodni heroji i heroine, zvezde i zvezdice Granda i druge javne ličnosti uhvatili za ručice i gromko zapevali "Nasilje je sramota, nasilje je zlo, za nasilje nikada nema opravdanja, nasilje osuđujemo, nasilje kažnjavamo zakonom, nasilnike edukujemo, a žrtve štitimo" možda bi se, ali samo možda, u svesti pojedinih ljudskih bića vratio davno izgubljeni trag razuma koji nalaže da jednostavno nije dopustivo pisati i izgovarati otvorene pretnje smrću poput "ubi pedera" ili "smrt ciganima".

Lazara Marinković
Pošaljite komentar
  1. Isto kao i kad si strejt.Pokazes zube i boris se ili savi rep i bezi.Izbor je jednostavan!!
     (VECITO U MINUSU, 31. jul 2015 03:03)

    # Link komentara

  2. Ти упишеш часове самоодбране или кренеш на борилачке вештине да научиш да се одбраниш ако дође до таквог напада. Овде има далеко мање напада на геј особе него што је свих осталих врста физичких обрачуна.
    (Богдан, 30. jul 2015 23:10)

    # Link komentara

  3. Bezobrazni VICE!:-)
     (Bojan Ilić, 30. jul 2015 22:12)

    # Link komentara

  4. Stvarno strašno, ovde je bezbednost za LGBT osobe veoma mala. Zbog ove krize postali smo društvo koje je vrlo netolerantno i jako agresivno. Teško se ovde živi, ljudi se muče i puni su tenzije pa to ispoljavaju apatijom, depresijom ili nasiljem. Jer možemo mi da govorimo kako je na Zapadu, nije problem, ali moramo da uzmemo u obzir gde oni žive. A to je potrošačko društvo blagostanja i obilja, i tako živi već skoro tri generacije. Tako da su oni svi veseli, mirni i spokojni i kod njih su se stvorili uslovi u kojem vladaju tolerancija, multikulturalizam i ljudska prava.
    (Aron, 30. jul 2015 16:17)

    # Link komentara

  5. ti bježi..
     (gzola, 30. jul 2015 15:52)

    # Link komentara

  6. isto sto i kad te napadnu a nisi gej
    (novosadjan, 30. jul 2015 15:44)

    # Link komentara