- Dolce vita -

Nije lako raditi sa Džekom Bauerom

Glumci Fredi Princ Džunior i Kifer Saterlend imaju veoma različite uspomene o zajedničkom radu na seriji "24", prenosi CNN.

Izvor: Tanjug
Podeli

Princovo iskustvo rada na sezoni 8 Foksove serije iz 2010. godine je bilo toliko loše da je čak želeo da promeni karijeru. "Bilo je strašno", rekao je Princ i dodao da je mrzeo svaki trenutak snimanja i da je samo želeo sve da napusti.

"Kifer je bio najneprofesionalniji frajer na svetu", rekao je Princ o zvezdi serije "24" i dodaje da bi mu sve to rekao i u lice, kao i da misli da bi svi koji su radili sa njim to isto kazali.

Međutim, Saterlendov zastupnik je rekao da poznati glumac nije znao da Princ ima toliko žalbi na njegov rad i da nije uopšte njegov fan.

"Kifer je radio sa Fredi Princom duže od pet godina i ovo je prvi put da čuje toliko žalbi", rekao je Kiferlendov zastupnik i dodao da je poznati glumac uživao radeći sa Princom i poželeo mu je sve najlepše.

Princ, medjutim, nije napustio glumački posao, posle "24" radio je u više serija, kao što su "Bones", "Witches of East End" i druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 7 idi na stranu