Rus tvrdi da je živeo na Marsu: Visoki 213cm, dišu ugljen-dioksid

Dečko koji je postao poznat javnosti kada je sa samo nekoliko meseci bio u mogućnosti tečno da govori i piše sada ima 21 godinu i tvrdi da je Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2017.

11:05

Rus tvrdi da je živeo na Marsu: Visoki 213cm, dišu ugljen-dioksid
Boriška kada je bio dete (foto: screenshot)

Boriška Kiprijanovi tvrdi da je u prethodnom životu živeo na Marsu dok nije počeo rat koji je uništio život na planeti.

Njegovi roditelji tvrde da je pričao o vanzemaljskim civilizacijama otkako je bio malo dete uprkos tome što mu nikada nisu pričali o toj temi, niti prikazivali sličan sadržaj.

Boriška kaže da je posetio Zemlju dok je radio kao pilot na Marsu i da je imao blisku vezu sa Egipćanima. Štaviše, on je predvideo da će se život na Zemlji značajno promeniti kada se “otključa“ Velika piramida koristeći mehanizam koji se nalazi iza Sfinginog uva.

Dvadesetjednogodišnjak trenutno živi u Volgogradu, a njegova pojava izaziva veliku pažnju među teoretičarima zavere koji ne odbacuju njegovu priču. Štaviše, kada su ga ispitivali o životu na Marsu, on je rekao da Marsovci stare do 35. godine i da su nakon toga besmrtni. Ipak, jedna velika katastrofa zbrisala je život sa Marsa - nuklearni rat.

“Nemamo strah od smrti jer živimo večno. Dogodila se velika katastrofa dok sam živeo na Marsu. Ljudi kao što sam ja i dalje žive na Marsu. Izbio je i nuklearni rat među njima. Sve je izgorelo. Samo je nekoliko njih preživelo. Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje.“

Kaže da su Marsovci visoki u proseku 215cm i da mogu da dišu ugljen-dioksid, te da trenutno i dalje žive na Marsu, ali pod zemljom. Takođe, tehnološki su mnogo napredniji od nas i mogu da putuju čak i do drugih galaksija.

Boriškina mama tvrdi da je njen sin bio u stanju da čita i piše sa samo nekoliko meseci. Do prve godine je čitao novinske naslove, a sa dve je već crtao.

“Niko ga ništa nije naučio. Kad je bio mali seo bi u turski sed i počeo da nam priča činjenice o Marsu, planetarnim sistemima i drugim civilizacijama“, kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: