Zbog čega nije dobro da jedete sami?

Samaca je na svetu sve više. Osim što nemaju ništa bolji seksualni život od onih u vezama, prema rezultatima niza skorih istraživanja, kod samca postoji još jedan veliki problem - ishrana.

Izvor: nezavisne.com
Pošaljite komentar
  1. Sigurno da nije dobro, ali još gore - nije zabavno!

    Ja nisam nikad voleo da jedem sam i najgore mi je uvek bilo kad sam išao nekud sam na službeni put u nepoznat grad i morao da ručam i večeram sam za stolom. Meni je jedan od najtužnijih prizora čovek koji pije sam i/ili jede sam jer nema društva.

    Nema boljeg začina jelu nego dobro društvo!

    I ne nisam nikakav ni boem, ni čovek koji pušta koren u kafani i obavezno ostaje do fajronta, naprotiv, kao osoba sam prilično povučen, ali prosto mrzim da jedem sam!
    (Don Giovanni, 24. novembar 2017 18:17)

    # Link komentara

  2. Ja večeram sam čak i kod kuće sa porodicom pa nikada nisam imao ni gram viška težine.
     (Nebojša, 23. novembar 2017 17:03)

    # Link komentara

  3. U potpunosti se slazem. Godinama zivim sam i kada odem kod doktora, on mi pregleda jetru ultrazvukom i pita me da li pijem alkohol ili zivim sam. Masna jetra. Jedem suvo, preskacem obroke, imam povisen holesterol i naslage na stomaku iako se trudim da sto cesce pesacim. Mrzi me sve zivo, u tome je sustina.Povrce jedem iz tegli i konzervi, a voce samo ono koje moze odmah da se oljusti.
    (Nenad, 23. novembar 2017 12:02)

    # Link komentara

  4. U mom slucaju je stvar obrnuta, dok sam ziveo sam nikada nisam vecerao i bio sam mnogo mrsaviji. Od kako ne zivim sam hteo ili ne svake veceri se postavlja sto, iznosi hrana, pa se i vecerava. Kilogrami se taloze.
     (Vlada BGD, 23. novembar 2017 10:25)

    # Link komentara

  5. Eh,da mi je biti samac...
    (Crni Roko, 23. novembar 2017 10:12)

    # Link komentara