Kada treba uzimati paracetamol, a kada ibuprofen?

Lekovi koji sadrže paracetamol su bolji izbor za lečenje klasičnih simptoma prehlade od lekova zasnovanih na ibuprofenu, pokazala je studija na univerzitetu Sautempton.

Izvor: Danas.rs
Pošaljite komentar
  1. A sta moze da popije neko ko je alergican na brufen a bole ga ledja?
     (ja, 26. april 2017 17:43)

    # Link komentara

  2. Zavisi sta je za Vas zdrava ishrana, mnogo toga se prodaje pod parolom "Zdravo" a veze sa zdravljem nema, pocev od onih integralnih stapica, kasha, kljucna je kvalitetna ishrana pa i ako se gojite da to bude od takve hrane, a ne od pekarskih proizvoda kupovnih slatkisa i grickalica i gaziranih pica. Sedmodnevni post na vodi... jela sam samo hleb, voce i bareno povrce, onako odlomim krajku tazeg hleba posolim, pojedem bananu pomorandzu, baren krompir, a smrsala sam 1kg:), to su ugljeni hidrati koji se najvise lepe, ali u toj varijanti naravno ne...samo je bitno poznavati svoj organizam, i neka se svako hrani kako zeli, stvar licnog izbora. Ono sto vidjam u zadnje vreme, da ti sto se hrane "zdravo" najgore nadrljaju.
    (anica, 24. april 2017 15:04)

    # Link komentara

  3. Pijem kafetin.
     (Smuleco, 24. april 2017 13:20)

    # Link komentara

  4. Kazite vi nama, sta ide posle piva, sta posle vina, a sta posle rakije. Inace ovako predstavljene naucne besmislice nas uopste ne zanimaju.
     (pantapita, 24. april 2017 09:43)

    # Link komentara

  5. Zdrava ishrana i vitamini uslov su za dobro zdravlje. I,ako dodje do toga,lekove nikad nemojte uzimati samoinicijativno. I nije poenta pojesti bilo sta da bi bili siti,bolje pojedi malo al da koristi organizmu.
    (RADJEVAC, 24. april 2017 09:22)

    # Link komentara

  6. Oni ublazavaju curenje nosa, kijanje, kasalj....?!
     (Desa, 24. april 2017 09:06)

    # Link komentara