1. UVB zracenje se efikasno koristi za deaktivaciju genetskog koda virusa i bakterija, za brisanje memoretskih chipova i za izmenu genetskog koda epitela. Sad, ko ga za sta koristi to je sve do stanja svesti.
     (Swedenonline, 24. april 2017 19:38)

    # Link komentara

  2. Ја подржавам иницијативу за забрану коришћења соларијума,пре свега што њихови корисници нису адекватно информисани од стране власника соларијума о контраиндикацијама и могућим нежељеним последицама коришћења тог уређаја.
    Други разлог,а повезан са првим је устаљена пракса власника соларијума,а у сврху постизања што бржег ефекта препланулости коже,да замењују фабрички поставњене цеви јачим. Ово вам не причам напамет,имао сам прилику да једно кратко време будем ангажован управо на таквим пословима. И зато вам поручујем парафразом из једне актуелне рекламе:
    „ Ја вам кажем да је то веома штетно. А ви радите како хоћете"
     (Брада, 23. april 2017 23:41)

    # Link komentara

  3. (jes, 23. april 2017 13:59)

    Nema problema, truj se i zraci koliko hoces, ALI kad se razbolis nemoj traziti od drzave da ti placa lekare i terapije, nego lepo ruku u novcanik bato. Sam skocio, sam pao.
     (Mastodon, 23. april 2017 22:16)

    # Link komentara

  4. A sto bi nesto zabranili? Zar nije sloboda izbora bitna!? Ja nikada nisam isao niti cu, ali zato pijem koka kolu, jedem brzu hranu itd.. Treba da se poveca svest o stetnosti, ali ne mozete zabraniti nesto ako su ljudi upuceni i na svoju ruku idu!
     (jes, 23. april 2017 13:59)

    # Link komentara

  5. I treba to zlo zabraniti! Pre par godina jedna novinarka iz Australije, koja je koristila solarijum i obolela od karcinoma koze, javno je zamolila i zene i muskarce da se manu solarijuma! Ubrzo je posle toga umrla! DECO, ZENE i MUSKARCI, MANITE SE SOLARIJUMA!!!!!
    (Lav, 23. april 2017 05:35)

    # Link komentara

  6. Dermatolozi mogu samo da postave sumnju na Melanom, Dermatolozi ne lece Melanom! Melanom lece plasticni i maksilofacijalni hirurzi. Tacka.
     (znalac, 22. april 2017 20:46)

    # Link komentara