1. ...moji klinci nemaju problema da spavaju do podneva... ???
     (..slatko se nasmejah.., 22. april 2017 19:59)

    # Link komentara

  2. Glupost. Svako ima neku zanimaciju i te zanimacije su bile i pre pojave "pametnih" uredjaja. Citanje knjige, igranje sa Lego kockicama, crtanje i slicne stvari koje su nas okupirale. I mi smo spavali krace zbog toga. Inace, cak i kada izuzmemo sve to, deca uistinu spavaju krace, jer su puna energije. I opet ova "istrazivanja". Trosenje para, a u smislu zadrzavanja posla, jer ne umeju nista pametnije da smisle. Inace bi izgubili posao na kojem su.
    (NoName, 22. april 2017 11:10)

    # Link komentara

  3. Ma dajj...Vi to mene zezate?! Deca ispod tri godina,ne bi ni trebalo da koriste pametne telefone,tablete i ostalo.. Imam blizance od godinu dana i ne dozvoljavam da koriste te pametne uredjaje.. Zna se sta je za decu tog uzrasta,lako je poturiti mu telefon da slusa pesmice i gleda crtace,budi pametan i iskoristi to vreme za igru sa svojim detetom. Ono je jednom tako malo,a te pametne uredjaje ce koristiti kad-tad,za te gluposti ima vremena! Uopsteno ovi danasnji telefoni nama ostecuju vid ,a kamoli maloj deci koja nemaju ni 3god. i kojima se vid u tim periodima jos formira.. Ne znam za druge ,ali moja deca to nece videti i koristiti u skorije vreme.
     (Ljubica Antonijevic, 22. april 2017 01:07)

    # Link komentara

  4. Ne treba uopste jer mu to nije potrebno,treba da trci,igra fudbal i ostalo,kad bude dovoljno star onda ce imati telefon jer ce mu tada biti neophodan
     (blinkikoala, 22. april 2017 00:35)

    # Link komentara

  5. Heh..."tvrde naucnici!"
    JA sam jedno veliko dete...imam 46 godina, zivim u Nemackoj vec 16 godina, i... skoro svako vece pre spavanja procitam sa tableta vesti iz svoje zemlje (kanalizacije). Posle toga, verujte mi, spavam "ko zaklan"!
    Heh tvrde..."naucnici"!
    (lule, 21. april 2017 21:50)

    # Link komentara

  6. Opste je poznato da plavo svetlo ekrana skracuje san. Sa druge strane proizvodjaci forsiraju istu boju. Instalirajte deci i sebi na poslu f.lux ili Twilight i umanjite stetan uticaj na organizam.
     (papaja, 21. april 2017 20:57)

    # Link komentara