Žene bez krajnika i slepog creva su plodnije?

Ukoliko su vam uklonjeni krajnici ili slepo crevo, verovatno ste imali dobar razlog da idete na operacioni sto. Ako ste žena, isto tako verovatno vam niko nije rekao da to može da utiče na plodnost.

Pošaljite komentar
  1. kakva glupost
    (mirjana, 7. septembar 2016 13:16)

    # Link komentara

  2. Kakav glup tekst.. kakve to ima veze...samo da je ovaj tekst pisao neki zdravstveni radnik shvatio bi da ovo nema veze sa pameću operacija slepog creva može sem momebtalnig spasa od bolova i eventualne sepse od prsnuca istog jedino da donese priraslice koje posle naprave problem da žena ostane trudna. Ja sam primer za to 12 god borbe sa sterilitetom...mene ste izostaviti iz ispitivanja...!
    (Milanka, 4. avgust 2016 15:33)

    # Link komentara

  3. Najplodnije su one bez levog uva i palca na desnoj nozi!
    (Dejan, 4. avgust 2016 09:42)

    # Link komentara

  4. Najcrnje je što je neko dobio pare (ogromne) za ovu "analizu". Pogoršavate ljudima koji imaju poteškoće da se ostvare kao roditelji, ovo će im samo stvoriti dodatni pritisak. Veliki broj parova je dobilo dete kada je već iscrpelo sve mogućnosti i kada su se pomirili sa tim da neće imati decu. Ima nešto i u glavi, čovek mora da zaboravi. Problem je zaboraviti kada samo o tome razmišljaš, a još kad vidiš prijatelje kako se igraju sa decom.
    (riba na suvom, 4. avgust 2016 07:43)

    # Link komentara

  5. A mogli bi sad da se bace na jedno 20 godina istraživanja o tome da l' su plodnije one kojima je leva obrva tanja od desne ili one kojima su nokti krti.
    (lažpurlaržizam, 3. avgust 2016 21:37)

    # Link komentara

  6. oba
    (pizdasnsovska, 3. avgust 2016 15:40)

    # Link komentara