1. Ako je uredu da ja prvo kao trudnica ne primim platu od drzave koja mi po zakonu pripada na pocetku svog trudnickog bolovanja vec kad sam duboko zagazila u 6 mesec- gde sam i jos pored ne primanja plate bila polupokretna i MORALA da izdvajam ni od cega po 3.000 dina za maserku koja mi je dolazila 1 nedeljno kako bi mogla uopste da funkcionisem, Drzavu tad nije bilo briga. Nisam uzela roditeljski dodatak koji mi takodje po zakonu pripada.Niko me nije vukao za rukav i slao opomene da uzmem taj SVOj novac. Da li cu da verujem istoj toj drzavi koja mi nista nije dala a jos mi trazi novac za to sto necu da ovakvom sistemu poverim svoje dete da ga vakcinisu vakcinama koje drzava ne kontrolise. Dakle drzava ne voli moje i nicije dete vec je samo profit zanima.Da li drzava smatra da smo mi maloumni?
    (Sloboda izbora, 27. april 2017 16:20)

    # Link komentara

  2. Država je likvidacijom Torlaka koji je proizvodio vakcine, direktno uticala na pad kvaliteta istih vakcina. Normalno je da roditelji gube poverenje u institucije u inostranstvu, koje ne daju nikakve garancije ni pravnu zaštitu.
    Prisilna vakcinacija ostala je u prošlosti za mnoge razvijene zemlje, osim za Srbiju i susede.
    U razvijenom svetu roditelji potpisuju saglasnost i preuzimanja rizika za vakcinaciju vakcinama koje nisu obavezne, u Srbiji roditelj potpisuje da ne želi obaveznu vakcinu, a novim zakonom sve su obavezne!?
    Što je najgore, Srpski narod to podržava, a ljutimo se kada nas nazovu fašistima (takve metode sprovodili su nacisti na okupiranim teritorijama)?!
    (Dragan T, 27. april 2017 08:25)

    # Link komentara