1. ja sam po naslovu mislio da je izlog ko zna kakav. ovo je nista narocito. a i mislim da je seks preveliku tabu kod nas, mene vise zabrinjava sto deca imaju pristup nasilnim sadrzajima
    (nesha, 25. april 2017 11:33)

    # Link komentara

  2. Zanimljivo je da je većina komentara na ovu vest na nekoliko sajtova indentična, svi brane prodavnicu i normalno im je da ona bude pored vrtića. Čisto spinovanje. Poređenje novina, tV-a i bilborda sa ovakvom prodavnicom je u najmanju ruku neumesno.
    Nije mesto ovakvim radnjama pored vrtića, neorživa je njihova pozicija na takvom mestu koliko god se trudili da dokažu da je to normalno.
    (Dragan Jovovic, 25. april 2017 09:22)

    # Link komentara

  3. koliko je dobro na nbgd kada im je ovo problem, ostatak grada se raspada al nema veze
     (Uroševac, 25. april 2017 06:39)

    # Link komentara

  4. Ma eno izasli radnici i dele dildoe deci..
    Roditelji digli uzbunu, a vecina njih pusta decu da gledaju i slusaju sta hoce i na TVu, i mobilnom telefonu, gde je minut potreban da nalete na nesto dva puta gore od lokala normalnog izgleda.
    Bas ce oni ulaziti tu i bas ce ih neko pustiti da budu unutra.
     (Milan, 24. april 2017 19:07)

    # Link komentara

  5. to nije dovoljno. odmah pored sex shopa treba otvoriti ordinaciju za plasticnu hirurgiju i spricanje silikonom i botoxom. kako bi se nase praznoglave devojke od malena ucile da budu starlete. ovo ludilo je do te mere uhvatilo srbiju da se pitam sta je vazno jedan sex shop manje ili vise. postoji jedna izreka "od drveca se ne vidi suma" ! e to je nas slucaj.
    (willi, 24. april 2017 17:53)

    # Link komentara

  6. Ne razumem za šta se žale? J el ih neko ugrožava. Kao prvo porodica prvo treba da edukuju decu o toj temi .Pa nije više srednji vek.Na televiziji mogu gledati šta požele.,90% naroda u Srbiji gleda farmu,parove..itd.Sta reci,osim da smo zatucana nacija.
     (lusi, 24. april 2017 17:48)

    # Link komentara

  7. Jeste, klinci neće da idu u obdanište, hoće u sexy shop..
     (expat, 24. april 2017 17:39)

    # Link komentara

  8. Radnja kao i svaka druga. Koliko vidim izlog radnje pristojno izgleda. Deca tu nece ulaziti niti mogu da naslute sta je u radnji. Mislim da je vlasnik korektno brendirao lokal.To sto nekima padaju perverzije na pamet to je vec druga stvar.
     (Nebeski jahac, 24. april 2017 17:27)

    # Link komentara