Filmovi

Između dve vatre

Utorak 28. mart u 21:00 Između dve vatre

Iskusni operativac je angažovan da ubije narko dilera Kamala, za koga se sumnja da pokušava da proda poverljive informacije o tome da se profit od heroina deli između Avganistanskih mafijaških porodica i moćnih tajnih grupa u SAD. U toku zadatka nailazi na dve devojke žrtve trgovinom ljudima i počinje da sumnja da je Kamal umešan...Mercenary: Absolution, 2015.

Žanr: akcija

Uloge: Stiven Sigal, Bajron Man, Vini Džouns Režija: Keoni Vaksman

više o filmu...

Stvor

Sreda 29. mart u 21:00 Stvor

Grupa naučnika vrši istraživanja na još neistraženim delovima Antartika. Nakon što slučajno iskopaju neko stvorenje, prvi zadatak će im biti da prežive. Spomenuto stvorenje osim izvanrednih ubilačkih osobina, sposobno je i da menja oblik prema potrebi. Kako bivaju jedan po jedan zaraženi, izbija paranoja, jer stvor bi mogao biti bilo ko od njih...The Thing, 2011.

Žanr: horor

Uloge: Meri Elizabet Vajnsted, Džoel Edžerton, Ulrih Tomsen Režija: Mathajs van Hajningen

više o filmu...

Legenda o zmajevom grobu

Četvrtak 30. mart u 21:00 Legenda o zmajevom grobu

Travis i njegov tim putuju u Kinu u potrazi za nečim što ne bi trebalo da postoji. Njihova misija je da uhvate Kriptida koji opustošuje udaljeno selo pre nego što ga ubije Harker, legendarni lovac na glave...Legendary: Tomb of the Dragon, 2013.

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Skot Edkins, Dolf Lundgren, Ji Huang Režija: Erik Stajls

više o filmu...

Teške rane

Petak 31. mart u 21:00 Teške rane

Po povratku kući sa traumatičnog puta iz Iraka, Džon se bori sa posttraumatskim poremećajem. I ono malo mira što je uspeo da povrati, u potpunosti remeti jedan kobni dan kada spasava lokalnu devojku od grupe nasilnih makroa. Pošto je prilikom te akcije ubio nekoliko bitnih pripadnika grupe, Džon i njegova porodica sada postaju glavna meta Holisa, nemilosrdnog vođe ove grupe...Puncture Wounds, 2014.

Žanr: akcija

Uloge: Cung Le, Dolf Lundgren, Vini Džons Režija: Đorđo Serafini, Džejms Kojn

više o filmu...

Zvuk grmljavine

Subota 1. april u 22:00 Zvuk grmljavine

Film je snimljen prema kratkoj priči poznatog američkog pisca naučne fantastike Reja Bredberija, koji je najpoznatiji po svom romanu „Farenhajt 451“, po kome je snimljen istoimeni film. "Zvuk grmljavine" je film interesantnog naučno-fantastičnog koncepta, sa harizmatičnim Benom Kingslijem u jednoj od glavnih uloga, dok je režija poverena iskusnom Piteru Hajmsu.

Godina je 2055. i bogati imaju priliku da putuju vremenskim tunelom na praistorijski safari. Tako imaju mogućnost da ubijaju dinosauruse malo pre njihovog izumiranja. Safari je izuzetno profitabilan, i Čarlsu Hatonu je doneo veliko bogatstvo. Ali jedan od vodećih eksperata za vremenski safari, Trevis Rejer, primećuje promene klime i prirode u sadašnjosti, i zaključuje da su njihove aktivnosti opasno ugrozile prirodnu ravnotežu. Trevis mora popraviti uništeno i vratiti prirodni tok, ali pitanje je hoće li uspeti...A Sound of Thunder, 2005.

Žanr: Akcija-avantura

Uloge: Edvard Berns, Ben Kingsli, Ketrin Makormak Režija: Piter Hajams

više o filmu...

Okrug 37

Nedelja 2. april u 21:00 Okrug 37

U ovom naučno fantastičnom ostvarenju reditelja koji potpisuje i filmove Fantastična četvorka i Predator, priča govori o dva novinara reportera koji prate elitnu vojnu jedinicu na najnegostoljubivijem mestu na svetu, koje je okruženo poslednjim preživelim vanzemaljskim borcima koji su izvršili invaziju na Zemlju. Svet je to možda i zaboravio, ali vanzemaljci planiraju i drugu invaziju na Zemlju, a vojnici su jedini koji mogu da ih zaustave…Alien Outpost, 2014.

Žanr: naučna fantastika

Uloge: Rajli Maklendon, Adrijan Pol, Brendon Ore Režija: Džabar Raisani

više o filmu...

Largo Vinč 2

Ponedeljak 3. april u 21:00 Largo Vinč 2

Nakon nerazjašnjene smrti bogatog tajkuna Nera Vinča, njegov usvojeni sin Largo jedini je legalni naslednik njegove korporacije. Postavljen na čelo takozvane Grupe V, Largo odlučuje, na opšte iznenađenje da proda firmu kako bi stvorio međunarodnu humanitarnu organizaciju. Ali, na dan potpisivanja optužen je za zločine protiv čovečnosti od strane nekog tajanstvenog očevica. Sada da bi dokazao svoju nevinost, Largo mora da preispita neke svoje postupke iz prošlosti. To ga navodi na put u daleku Burmu, gde je nekada radio...Largo Winch II, 2011.

Žanr: akcija

Uloge:Tomer Sisli, Šeron Stoun Režija: Žerom Sal

više o filmu...

Smrtonosne igre

Utorak, 4. april u 21:00 Smrtonosne igre

Vinsent Brazil i Roland Flint su najbolje profesionalne ubice na svetu. Međusobno se ne poznaju, i potpuno su različiti. Vinsent je spreman da prihvati svaki posao ako je dobro plaćen. Roland je napustio svet profesionalnih ubica pošto mu je okrutni krijumčar droge brutalno napao suprugu, posle čega je ostala u komi. Kada meta postane upravo taj krijumčar, obojica ga žele mrtvog, jedan zbog dobre zarade, a drugi zbog osvete. Ali za petama su im korumpirani agenti Interpola i opaki kriminalci. Zbog toga se, nevoljno, udružuju kako bi ubili metu pre nego što i sami budu ubijeni...Assassination Games, 2011.

Žanr: Akcija

Uloge: Žan-Klod van Dam, Skot Atkins, Ajvan Kej Režije: Erni Barbaraš

više o filmu...

Ja, Frankenštajn

Sreda 5. april u 21:00 Ja, Frankenštajn

Dvesta godina posle šokantnog nastanka stvorenja dr Frankenštajna, Adam, i dalje hoda zemljom. Ali kad se nađe usred rata za sudbinu čovečanstva, Adam otkriva da ima ključ koji može da uništi ljudski rod. Radnja filma smeštena je u distopičnoj sadašnjosti gde oprezni gargojli i divlji demoni besne u bici za vrhunsku moć, a Adam shvata da se nalazi usred rata, dok obe strane pokušavaju da otkriju tajnu njegove besmrtnosti.

I, Frankenstein, 2014. Žanr: akcija, fantazija

Uloge: Aron Ekhart, Bil Naj, Miranda Oto Režija: Stjuart Biti

više o filmu...

Tačno u metu

Četvrtak 6. april u 21:00 Tačno u metu

Borbeni pilot koji živi u Las Vegasu postaje pilot dronova koji se na daljinski upravljač bori protiv talibana i to 12 sati na dan. Drugih 12 sati on je pak odani suprug i otac svojoj u svojoj porodici sa kojom živi na periferiji. Ali, ubrzo počinje da se prepispituje koliko je njegov posao moralan... Stvara li on tako više terorista no što ih eliminiše? Bori li se u ratu kojem se ne nazire kraj?Good Kill, 2014.

Žanr: drama, triler

Uloge: Itan Hok, Džanjuari Džouns, Zoe Kravic Režija: Endru Nikol

više o filmu...

Sedam mačeva

Petak 7. april u 21:00 Sedam mačeva

U Kini je početak 17. veka obeležio dolazak na vlast Mandžurijaca, odnosno dinastije Čing. U zemlji poznatoj po borilačkim veštinama, oni su doneli krajnje radikalan zakon, kojim su zabranili učenje i praktikovanje borilačkih veština, a sve zarad uspostavljanja kontrole i reda. Učitelji borilačkih veština, ali i njihovi učenici okrutno se ubijaju širom Kine. Predvodnik egzekutora je „Vatreni vetar", koji u progonu vidi priliku za sticanjem ogromnog bogatstva. Kada se bude nameračio na selo, „poslednje uporište borilačkih veština", pokreće stvaranje legendarne grupe - „Sedam mačeva".Seven Swords, 2005.

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Lion Lai, Doni Jen, Honglej San Režija: Hark Tsui

više o filmu...