Revolucija je počela: "Seks sa robotom je kao sa pravom ženom"

Pedesetosmogodišnji Džejms iz Velike Britanije kupio je za 2.000 funti plavušu Ejpril - robota s kojim "spava" četiri puta nedeljno dok se njegova supruga Tina brine o svojoj bolesnoj majci.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Djejms za dokumentarni film, koji će sledeće nedelje biti prikazan na Chanell 4, objašnjava da s Ejpril deli krevet i izlazi s njom na večere, i da ljudi često ne primite da nije reč o živoj ženi.
Priznaje da ne zna koga bi izabrao kada bi morao da bira između seks lutke i svoje supruge, pa je sreća što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu s robotom, piše Dejli star.

Iako Tina ističe da joj je u početku bilo teško da shvati suprugovu opsednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže da joj je drago što nije u pitanju neka druga žena.

"Da je hteo, mogao je da nađe neku drugu, ali nije to uradio. Bio mi je veran", kaže Tina.

Veza Džejmsa i Ejpril ovekovečena je u dokumentarcu koji prikazuje pokušaj proizvođača da napravi prvog potpuno funkcionalnog robota za seks - lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna pre.

Džejms je već bacio oko na robota od 8.000 funti po imenu Harmoni koji bi na tržištu treballo da se pojavi za nekoliko meseci, a koju je proizveo inženjer Mat Mek Mulen za kompaniju The Real Doll u Kaliforniji.

Ne zna se samo kako će Ejpril to podneti.

Džejms kaže da gaji duboka osećanja prema njoj i da je ona za njega više od seks igračke.

"Fantastično je, kao da imaš seks s pravom ženom", objašnjava Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.