"Ne mogu da opravdam davanje tolikog novca za iPhone X" /VIDEO

Ispred Appleovih prodavnica jutros su bili dugi redovi, jer su mnogi fanovi ispred njih proveli noć kako bi jutros kupili svoje željno očekivane modele iPhone 8 i iPhone 8 Plus.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Dugi redovi ispred prodavnica Applea postali su ustaljena praksa svaki put kada ova kompanija u prodaju pušta nove proizvode, ali uobičajeno uzbuđenje ovaj put i nije bilo toliko veliko jer su mnogi kupci odlučili da čekaju novembar, kada će biti pušten napredniji model iPhone X.

Oni koji su odlučili da kupe model iPhone 8 naveli su nekoliko razloga, između ostalog nižu cenu i dugme Home kog nema na iPhoneu X.

Neki fanovi Applea koji su čekali u dugom redu u Londonu da kupe svoj primerak rekli su kako su očajnički želeli nov model i da nisu mogli da čekaju sledeći mesec kada i iPhone X bude dostupan na tržištu.

"Ne mogu da opravdam davanje tolikog novca za iPhone X", rekla je studentkinja Hiter Retlif i dodala da joj nije važna mogućnost skeniranja i prepoznavanja lica vlasnika i da je sasvim zadovoljna korišćenjem otiska prsta, a, osim toga, uštedeće i nešto novca.

Neke od karakteristika novog modela su bežično punjenje, bolja kamera i jači procesor, a cena za iPhone 8 je 699 dolara i 799 dolara za iPhone 8 Plus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.