5 najboljih smartfona koje trenutno možete da kupite

Tržište mobilnih telefona prepuno je različitih modela smartfona. Da bi vam olakšao nedoumice prilikom kupovine, magazin Business Insider odlučio je da izbor suzi na 5 najboljih modela.

Izvor: Business Insider
Podeli
Foto: Gettyimages / Ilustracija
Foto: Gettyimages / Ilustracija

5. One plus 3T

Iako je generalno nešto sporiji od iPhonea 7 jer sadrži procesor starije generacije, ovaj telefon funksioniše sasvim solidno za 450 dolara, koliko trenutno košta, prenosi Biznis insajder.

4. LG G6

Reč je o mobilnom telefonu čiji dizajn predstavlja spoj Appleovih i Samsungovih uređaja, sa karakteristikama premijum modela. LG G6 je otporan na vodu i ima izdužen ekran, a poseduje čak i dvostruku kameru na zadnjoj strani. Cena ovog smartfona iznosi 499 dolara, što je znatno niže u odnosu na flegšip modele drugih kompanija.

3. Samsung Galaxy S8 i S8+

Reč je o telefonu sa trenutno najboljim dizajnom na tržištu. Njegov hardver je prepun inovacija, poput “infinity” ekrana koji se proteže od ivice do ivice i skenera za prepoznavanje dužice oka, mada bi trebalo još poraditi na novom Android operativnom sistemu.

2. iPhone 7 i 7 Plus

Odavno je poznato da je Appleov jedinstveni ekosistem jedna od najvećih prednosti iPhone uređaja, a hardver ovaj put dolazi sa pojedinim hardverskim poboljšanjima, kao što je kamera sa dvostrukim sočivom.

1. Google Pixel i Pixel XL

Za razliku od S8, Pixel funkcioniše na “čistom” Androidu, što znači da je ovaj operativni sistem brz i vrlo jednostavan za upotrebu, a dolazi bez bespotrebnih aplikacija, predinstaliranih od strane proizvođača ili provajdera. Googleov uređaj takođe poseduje trenutno najbolju kameru na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.