Do leta nam stiže nova Motorola Z2 Play

Prošlogodišnji model Motorole (Lenova) Moto Z Play pružao je dobre tehničke karakteristike i zadovoljavajuće trajanje baterije - uz prihvatljivu cenu. Šta onda donosi naslednik tog modela?

Tportal
Podeli
Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Prvi prikaz naslednika otkrila je stranica TechnoBuffalo, a prepoznatljiv dizajn je i dalje tu. Reč je o tankom uređaju kog i dalje krasi 16-pinski konektor sa zadnje strane namenjen spajanju Moto Mod dodataka.

Z Play ima bateriju od čak 3.510mAh, a slična se očekuje i za naslednika, Z2 Play. Iako, potvrde tehničkih karakteristika još nema, glasine govore da se osnovni karakter uređaja neće menjati.

Moto Z Play je u sebi krio Snapdragon 625 čip i 3GB radne memorije, 32GB prostora za čuvanje podataka i kameru od 16MP. Lenovo je prvu generaciju uređaja predstavio tek u avgustu, iako je za vreme događanja Tech World u junu otkrio prva dva modela iz serije Z (Moto Z i Moto Z Force).

Ekran na ilustraciji koju je nabavila stranica TechnoBuffalo otkriva datum 8. jun pa bi stvari ove godine mogle biti nešto drugačije. Postoji verovatnoća da će sva bitnija osveženja i uređaji biti predstavljeni pre leta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.