S8 navodno "pojeo" iPhone 7 na testu, stigle nove fotografije

Ostalo je još nekoliko dana do trenutka kada će Samsung predstaviti Galaxy S8, pa je internet preplavljen tekstovima, fotografijama i navodnim testovima.

Podeli

O specifikacijama se praktično sve zna (Snapdragon 835, 4GB RAM, 64 GB + SD slot, baterija ista kao na prošlom modelu), pa je u fokusu ovih dana ekran, a nove fotografije koje su osvanule na kineskim sajtovima bacaju senku na sve dosadašnje telefone.

Ako je verovati onome što vidimo, Samsung je u kućište koje jedva veće od iPhonea 6 (ekran 4.7 inča) spakovao impresivni Quad HD ekran od 5,8 inča. Veruje se da će postojati i verzija sa ekranom od 6,2 inča.

Ono što je najzanimljivije jeste činjenica da su ivice ekrana izuzetno blizu ivici samog kućišta, pa tako nema Home dugmeta, čitač otisaka prstiju je prebačen na pozadinu telefona, a Samsung je prepakovao i UI pa će ovo biti prvi Samsungov Android uređaj sa nešto drugačijom navigacijom, uz izmenjene funkcionalnosti poznatih virtuelnih dugmića na dnu ekrana.

U protekla 24 časa su se pojavili i navodni rezultati testova, pa tako pojedini portali prenose da je S8 "pojeo" rekord koji je iPhone 7 na AnTuTu testu - skor je 205284, nasuprot 181807 za iPhone 7 Plus.

Dosad najjači Android rezultat je imao OnePlus 3T sa 162423.

Doduše, uzmite ovu informaciju sa rezervom.

Sve će biti mnogo jasnije 29. marta, kada je zakazano predstavljanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.