Startovala majska Hearthstone sezona

Prvi je dan u novom mesecu, a to znači i da kreće nova Hearthstone sezona, prva Whisper of the Old Gods sezona! Ukoliko ste prešli bar rank 20 prošle sezone, dobili ste u vašoj kolekciji Yogg-Saron pozadinu karata, a nagradna pozadina za ovaj mesec je Shadowmoon Valley.

Izvor: klanrur.rs
Podeli

Kao i svake sezone, potrebno je samo da pređete rank 20 i vaša je. Naravno, skoro smo dobili formate, tako da sada imao dva laddera – Standard i Wild. I za cardback, kao i za nagrade na kraju meseca, nije bitno koji ladder igrate, igra će vam na kraju meseca računati najbolji rezultat.

Ovo će biti prva zvanična sezona u kojoj ćemo od početka imati formate – Standard i Wild. Obično vam na početku svakog meseca preporučimo sa čime da laderujete, ali kako je stiglo puno toga novog, zaista niko još nije siguran šta je najbolji deck. U Standardu su trenutno “proveren” izbor novi Token Zoo i Aggro/Tempo Shaman buildovi. Dosta su jaki i C’Thun deckovi, pre svega C’Thun Warrior, Druid i Priest, a tu je i N’Zoth Paladin, kao i nova varijanta Miracle Roguea koja odlično koristi nove alate koje je Rogue dobio. U svakom slučaju, puno toga novog, i šta god da izaberete, nećete pogrešiti.

izvor: klanrur.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.