Windows 10 Mobile možda stiže u novembru

Sada kada je Windows 10 operativni sistem počeo da pristiže desktop korisnicima, Microsoft fanovi počinju da se pitaju kada će se isto desiti i na mobilnim uređajima.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Entoni Doerti, iz Microsoftovog odeljenja u Južnoj Africi, možda je otkrio nešto konkretniji termin od onih nagađanja, koja su do sada bila u opticaju.

One je, tokom intervjua o dolasku Windowsa 10 u Južnu Afriku, na pitanje o tome kako Microsoft pozicionira mobilnu verziju platforme u svojoj strategiji, odgovorio: "Naša ključna platforma je Windows 10. Ona je po prirodi mobilna, ne samo uređaji već i iskustvo koje će ljudi imati. Tako da se očekuje veliki fokus na mobilnu stranu platforme. Međutim, više detalja o ovome stiže kasnije ove godine". Doerti je pomenuo okvirni period lansiranja Windows 10 Mobile platforme u novembru, ali nije pomenuo neki određeni datum. Pomenuti termin je kasniji od kraja septembra/oktobra, koji se pominao do sada. Međutim, dok Microsoft zvanično ne objavi i ne potvrdi definitivni datum lansiranja Windows 10 Mobile operativnog sistema, i dalje se nalazimo u mutnim vodama i domenu spekulacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.