LG predstavlja novi Bluetooth MiniBeam projektor

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće evropskom tržištu svoj multi-funkcionalan Bluetooh MiniBeam projektor (model PW700) sledećeg meseca.

Podeli

Lako prenosiv, ovaj uređaj projektuje jasnu i živopisnu sliku na bilo koju ravnu površinu, a sada zahvaljući Bluetooth konekciji, model PW700 bežično prenosi zvuk visokog kvaliteta na bilo koji kompatibilni audio sistem, uključujući i slušalice i sisteme kućne zabave.

Projektor poseduje kompaktne dimenzije 172mm x 117mm i težine 580g, a sa 700 ANSI Lumena, odnosom kontrasta 100.000:1, dimenzijom slike od 25 do 100 inča i rezolucijom 1280 x 800 piksela, PW700 može da pretvori dnevnu, spavaću sobu, vrata od garaže ili zid zgrade u pravi bioskop.

Zahvaljujući opcijama kao što su WiDi, Miracast i HDMI, pristupanje sadržaju sa laptopova, smart telefona i drugih uređaja sada je veoma jednostavno.

„LG Bluetooth MiniBeam je lični bioskop koji možete da ponesete sa sobom gde god da idete”, rekao je In-kyu Lee, potpredsednik i direktor jedinice za kućnu zabavu kompanije LG Electronics. „LG Bluetooth MiniBeam nudi nestvarno i svestrano vizuelno iskustvo, bilo da gledate film kod kuće ili muzički spot preko mobilnog telefona na otvorenom prostoru.“

LG PW700 će biti dostupan na ključnim tržištima Evrope od septembra, a uređaj će biti prikazan na IFA 2014 sajmu u hali 11.2 u Messe Berlinu, od 5. do 10. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.