Prvi Lenovo-Motorola uređaj stiže u novembru?

Sada, kada je Google prodao Motorolu kompaniji Lenovo, postavlja se veliko pitanje – kada ćemo videti prvi smartfon koji će biti rezultat ovog novog partnerstva?

TalkAndroid
Podeli

Sudeći po Zangu Huiju iz Lenovo Mobilne poslovne grupe, novi smartfon dve kompanije biće predstavljen u oktobru ili novembru ove godine.

Na njegovom razvoju radiće i Lenovo i Motorola i on će biti pravljen od samog temelja.

Kompanije Google i Lenovo 29. januara postigle su obavezujući dogovor na osnovu kojeg Lenovo planira preuzimanje Motorola Mobility jedinice za smartfone.

Lenovo, koji je 2005. godine kupio PC diviziju kompanije IBM i njen legendarni Think PC brend, preuzeo je i Motorola Mobility, uključujući i Motorola brend i portfolio inovativnih smart telefona koji uključuju Moto X i Moto G, kao i DROIDTM Ultra seriju.

Pored postojećih proizvoda, Lenovo je preuzeo i vlasništvo i nad planiranom paletom Motorola Moblity proizvoda.

Kompanija Google zadržala je vlasništvo nad većinom Motorola Mobility portfolija patenata, uključujući i trenutne procedure registracije patenata, kao i pronalaske. Kao deo trajnih odnosa sa kompanijom Google, Lenovo je dobio pravo na prednosti u preko 2000 patenata, kao i Motorola Mobility brend i trademark portfolio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.