Pridruži se WOAH avanturi i osvoji vaučer za kupovinu u WinWin prodavnicama!

Tokom leta u Srbiju je pristigla i WOAH- nova, besplatna aplikacija koja korisnicima nudi veliki izbor zabavnog sadržaja, ali i mnoge druge prednosti. Recimo, priliku da učestvuju u zabavnoj avanturi koja im može doneti vaučer za kupovinu u WinWin prodavnicama širom zemlje.

Podeli

Da biste se i vi pridružili, prvi korak je da već danas skinete WOAH aplikaciju koja je dostupna na Google Play Store i iOS App Store i vaša WOAH avantura može da počne! Sve što treba da uradite je da kupite promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l koja ćete prepoznati po etiketi i čepu srebrne boje i WOAH žigom na vrhu čepa. Zatim, napravite svoj profil na WOAH aplikaciji, pronađete kod ispod zatvarača promo pakovanja, upišete ga u aplikaciju, pošaljete, a onda sve zavisi od toga koliko ste bili brzi jer prvi poslati mejl svakog sata dobija vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu u WinWin prodavnicama u celoj Srbiji.

Svoju brzinu možete testirati sve do 24.oktobra do kada traje promocija na WOAH i u tom periodu možete više puta učestvovati i slati kodove. Dok pravite pauzu između ukucavanja kodova proverite i zašto je WOAH tako zabavna! Sadržaj možete da personalizujete prema svojim željama i tako uvek slušate omiljenu muziku, gledate zanimljive klipove, čitate tekstove i putopise, ali i prvi saznate za razne događaje, akcije, promocije, nagradne i zabavne igre i to sve u vašoj neprosrednoj blizini.

Pridružite se WOAH avanturi i uživajte u zabavi baš po vašoj meri!