Facebook ima novu aplikaciju za sve koji ne mogu bez videa

U najnovijem pokušaju da udalji kreatore video sadržaja od YouTubea, Facebook je objavio novu, njima namenjenu, aplikaciju Facebook Creator, koja korisnicima nudi veliki broj alata za strimovanje videa, ažuriranje odeljka Stories i slanje poruka putem različitih FB platformi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Meni fali samo jos jedna aplikacija. Jedan mali program koji bi na pritisak dugmeta iskljucio sve ostale aplikacije, skinuo me momentalmo sa svih drustvenih mreza, i izbrisao svu moju virtualnu istoriju s interneta. Aplikacija bi se zvala Freedom!
    (Duki, 20. novembar 2017 03:12)

    # Link komentara

  2. Fb postaje sve gluplja i gluplja aplikacija.Nikad ga ne update-ujem jer znam da je sa svakom novijom verzijom sve gori i gori..Koristim ga samo zbog faksa,a kad zavrsim,sa velikom radoscu cu ga ugasiti.
    (dzoni, 20. novembar 2017 02:28)

    # Link komentara

  3. Odoh da aploudujem neko videlo
     (цхмар, 19. novembar 2017 16:15)

    # Link komentara

  4. Haha. Bas ce skinuto YT, jos ovo i nije taj tip strimovanja videa.
     (Cxevu, 19. novembar 2017 15:02)

    # Link komentara

  5. Fb ovo,fb ono. Da li ima nesto,a da nema veze sa tom ODVRATNOM aplikacijom, koja je unistila danasnji svet. 2008-e godine sam napravio profil i tada je bio The Facebook i stvarno je bila super aplikacija i veoma korisna. Upoznao sam mnogo prijatelja iz celog sveta,sa mnogima sam se locno video,nisam ni slutio kakvo ce zlo postati. Vise od dva meseca nisam na FB i mogu da kazem da sam mnogo mirniji i da zivim opet normalno bez te strasne zavisnosti od koje se dobijaju uzasne mentalne bolesti. Ljudi zivite kao sto ste ziveli nekada,druzite se,bavite se sportom,zivot je kratak. Pozdrav iz Nemachke.
     (Minja Subota, 19. novembar 2017 13:51)

    # Link komentara