1. Reči koje nekome uputi nepoznata osoba preko interneta nisu nasilje, dakle u velikoj većini slučajeva ne može biti govora o bilo kakvom "zlostavljanju"... ako neko dobija pretnje smrću, neka prijavi policiji, u svim ostalim slučajevima, ili neka blokira korisnike čija mišljenja "nisu podobna i ugodna", ili neka se drži dalje od društvenih mreža... problem "zlostavljanja" rešen :)
    (Admiral, 23. jul 2017 22:03)
    Vidi ovako čoveče,možda tebe neće niko zlostavljati na Fejsbuku gde se dopisuješ sa rodbinom ili čitaš vesti,ali ogroman broj korisnika društvenih mreža su tinejdzeri i deca koji ionako znaju biti jako surovi jedni prema drugima,a u ovom digitalizovanom svetu zadirkivanje i cyber nasilje su jako zastupljeni.Nije rešenje samo blokirati jednu ili deset osoba,taj može da napravi po jedan lažni profil svaki dan i da nastavi tako.I nije reč samo o nepoznatim osobama već i o onim koje znate iz škole ili naselja,a koji koriste svaku priliku pa tako i web da vam kvare život.
     (EnaE, 25. jul 2017 13:59)

    # Link komentara

  2. @b
    Kako vas tačno ja to zlostavljam, jer kao ove na Instagramu? :)) Pa, čoveče, vi lepo, kad vidite nick, prosto preskočite komentar, i gotova stvar.
     (EU Citizen, 24. jul 2017 18:13)

    # Link komentara

  3. Ovaj EURuralni mora biti 4chan /pol/ troll, ja nemam drugog objasnjenja. Toliko gluposti sam od njega procitao da vise nema niceg normalnog ili logicnog od te pretpostavke. Skuplja Rare Pepe slike, i ceo dan drvi o tome ko je neproduktivan, ko je kriv za njegovo lose stanje. A kad covek razmisli malo, pa on je ceo dan na netu i nista ne radi drugo. Dakle ili je maloletan ili je roditeljima na grbaci. Nemoj vise da nas savetujes molim te.
    (Abraxas, 24. jul 2017 13:40)

    # Link komentara

  4. @eu citizen @admiral @kaboom
    Jedan primer zlostavljanja na mrežama: vi ste sada učenik srednje škole, neko napiše uvredljiv komentar na vašoj slici i vi ga blokirate. Ta osoba napravi grupu koja je posvećena tome da vas vređa i pozove sve ljude iz škole i šire koje ima recimo na fejsbuku da se priključe, i nastavlja da piše i postuje užasne stvari o vama na profilima vaših prijatelja i poznanika. Ok, vi možete obrisati vaš profil, oni će nastaviti, sledeći dan dođete u školu, vidite da vas drugi zagledaju, da se smeju, a vi ne možete ništa. I to je samo banalni primer, ima dosta gorih stvari koje se mogu uraditi.
    (M, 24. jul 2017 12:14)

    # Link komentara

  5. Ovo je samo moje misljenje, razume se, ali:

    Korisnici drustvenih mreza zasluzuju jedni druge!
    (tartaruga, 24. jul 2017 09:55)

    # Link komentara

  6. (EU Citizen, 23. jul 2017 22:40)

    lol, opet levicari krivi? :D poskupi lebac - krivi levicari, nece da ti objave komentar - mod levicar, nekog ciljano napadaju na soc mrezama - levicarska podvala. Gori priroda - neki levicar piroman kriv. Vakcine - levicari uvalise da truju ljude. Aman covece :DDDD Ti ili trolujes ili jednostavno...
    (samo kazem, 24. jul 2017 09:14)

    # Link komentara

  7. Levicarske pahuljice i njihovo "zlostavljanje" na mrezi... Dijareju covek da dobije.
     (sladoledsmesom, 24. jul 2017 07:43)

    # Link komentara

  8. EuCitizene ti nas sve ovde zlostavljas vec godinama, ali ne mozemo da te blokiramo. I opet ce tvoj krajnje agresivan i iskljuciv komentar biti objavljen, a moj nece. Pozdrav za admine.
     (b., 24. jul 2017 04:16)

    # Link komentara

  9. @EU Citizen, bolesni covece, radi se o deci koja ne mogu da razmisljaju kao ti, koju svaka rec moze da pogodi pre nego sto stigne da je obrise. Bitno je da ti i ovde vidis levicare. Sve mi se cini da te je kao dete maltretiralo dete nekog komunjare kojem nisu mogli nista, i iskreno, zao mi je zbog toga.
    (..., 24. jul 2017 01:16)

    # Link komentara

  10. fenomen komentara na youtube-u

    maltene odma krece vredjanje
    najgore psovke
    haos
     (nothing wrong with me, 23. jul 2017 22:57)

    # Link komentara

  11. Šta to znači "zlostavljanje"? To je opet klasična levičarska izmišljotina, sve te mreže imaju opciju blokiranja korisnika, pa neko može da vas "zlostavlja" (ako se taj besmislen termin uopšte može primeniti na verbalnu komunikaciju bez fizičkog kontakta) samo ukoliko sami pristajete na to, u kom slučaju ste de facto saučesnik u tom "zlostavljanju", i zaslužujete ga.
     (EU Citizen, 23. jul 2017 22:40)

    # Link komentara

  12. Reči koje nekome uputi nepoznata osoba preko interneta nisu nasilje, dakle u velikoj većini slučajeva ne može biti govora o bilo kakvom "zlostavljanju"... ako neko dobija pretnje smrću, neka prijavi policiji, u svim ostalim slučajevima, ili neka blokira korisnike čija mišljenja "nisu podobna i ugodna", ili neka se drži dalje od društvenih mreža... problem "zlostavljanja" rešen :)
    (Admiral, 23. jul 2017 22:03)

    # Link komentara

  13. a da jednostavno ne vise na "društvenim" mrežama. Tužno je kad vidiš grupu za stolom i svi sa telefonima u rukama
     (Kaboom, 23. jul 2017 19:11)

    # Link komentara