TellTale - Najavljen Batman: The Enemy Within

Dan pre Comic-Con festivala objavljeno je da se Čovek-Šišmiš vraća u Gotam sa igrom Batman: The Enemy Within, koja je direktni nastavak prošlogodišnje igre, i takođe dolazi iz Telltale studija, pod okriljem Warner Bros. i DC kompanija.

Pošaljite komentar
  1. Slazem se sa tobom, isfurali su Dzokera do daske. Strasilo je po meni izuzetno dobar negativac, i ume da dovede Batmana do ivice. U ovoj sezoni je Edvard Nigma, ocekujem da ce biti interesantno sa njim, posto se njih dvojica bore koristeci intelekt.
    (SmallVille, 22. jul 2017 14:00)

    # Link komentara

  2. sve je ovo fino, prva sezona je bila poprilično dobra, za razliku od Arkham serijala ovdje se više išlo na razgovore i manje borbe ali jedna stvar mi smeta a to je Joker...shvatam da je to Betmenov najbolji neprijatelj ali ako ćemo realno Betmen ima toliko dobrih protivnika koje nikako ne koriste ili su sporedni likovi...zašto ne naprave da je glavni protivnik mr. Friz, bio je u Arkham City ali ne dugo i u dlc Arkham origin...po meni je Joker stvarno postao naporan, naporni su oni što se tvrde da je Ledžerov Joker nešto najsavršenije a kada se pogledaju malo stripovi i crtani vidi se koliko je Ledžer otišao dalje od lika i stvorio nekog teroristu koji samo koristi ime Joker...kao što sam rekao gore, znam da je on najpoznatiji negativac od svih Betmenovih ali stvarno je više naporno postalo...ne bi bilo loše da ga ne ubacuju neko vrijeme ili da se pojavljuje kratko kao u SS gdje nema toliko uticaja na priču
    (lorenzo, 21. jul 2017 12:13)

    # Link komentara