Da li je novi PlayStation Aim kontroler budućnost VR pucačina?

VR pucačine se od danas mogu igrati na potpuno drugi način, dosta realističniji i zanimljiviji od konvencionalnog gde se koristio move controller za koji su mnogi smatrali da je velika slabost Sonijevog VR odeljenja. Kompanija Impulse Gear je osnovana u cilju stvaranja VR pucačine iz prvog lica, a sama igra Farpoint koja je ovih dana debitovala je njihov prvenac. Radeći na samoj igri inženjeri su ustanovili da dosadašnji VR kontroler ima mnoga ograničenja te samo iskustvo igranja nije najbolje, stoga paralelno sa razvojem igre radilo se i na novom kontroleru.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
  1. Wimote је за ово свемирски брод ентерпрајз, 45-е генерације !!!!!
     (да да, 21. maj 2017 00:38)

    # Link komentara

  2. mnogo je lakse kriviti dzojstik nego roditelje.
     (xyz, 20. maj 2017 21:50)

    # Link komentara

  3. @Potencijalac, moja analiza pokazuje da su igrica linija lakseg otpora za roditelje. Ponudite deci izbor i neće ostati u virtuelnom svetu. Idite na pecanje, veslanje, skijanje, igrajte fudbal, pikado, šah... ima milion stvari ... koliko često to radite???
    (Origami, 20. maj 2017 08:46)

    # Link komentara

  4. @Potencijalac

    Opusti se čoveče. Malo zabave nije ubilo nikoga. ;)
     (Milan NS, 20. maj 2017 01:16)

    # Link komentara

  5. @Potencijalac:Bravo za komentar! Sjajna analiza:)
     (Smuleco, 19. maj 2017 23:09)

    # Link komentara

  6. Nintendo did it.
    (Wii zapper, 19. maj 2017 21:20)

    # Link komentara

  7. Prostom analizom industrije zabave, dolazi se do dva najjača pokretača te industrije, kojima se izlazi u susret, njihovom eksploatacijom... Potrebi za razmnožavanjem, gde se seks, koristi kao najjači pokretač prodaje, kako na filmu, i u porno industriji, tako i u marketingu. I naravno potrebi za ubijanjem, koja se isto koristi u filmu, kao i u igrama. A oružje i dalje izaziva najveću fascinaciju svojom razornošću i preciznošću. Od pištolja do borbenih aviona i raketa. Deca se samo igraju ovim džojsticima, nikako ne vežbaju... Sa 10ak godina imaju više virtuelnih ubistava, i brutalnih tuča, nego minuta sa roditeljima i ostalom decom provedenih u pravim igrama.
     (Potencijalac, 19. maj 2017 18:43)

    # Link komentara