1. Moze samsung da ima sta hoces,ne vredi jer je IOS zakon! Imam iphone 6S kupljen u mts-u 4 novembra 2015. Godine. Ni jednom,ali ni jednom mi nije ni malo zabagov ao, a kamoli blokirao. a pre toga sam imao samsung S5 , prvih 3 meseca super radio,a posle da izgubis zivce od bagova! molim lepo i pozdrav :)
    (Marko Delija, 8. april 2017 14:26)

    # Link komentara

  2. Pardon!Ne Haris neko Kole sto Htc vole:)
    (Tw-07, 4. april 2017 07:01)

    # Link komentara

  3. Hariss,ako nisi znao Apple saradjuje sa Htc. Oni im rade dizajn. U dilu su. I nema veze sto je iPhone posle izasao. Dizajn je iz Apple.
    (Tw-07, 4. april 2017 07:00)

    # Link komentara

  4. Dikh tu kava me mangava. ...i lako se postavlja.
    (Tw-07, 4. april 2017 06:58)

    # Link komentara

  5. Dikh tu kava me mangava...Nije tacno da se ne moze postaviti melodija. Ja na svom iPhone imam melodiju koju hocu. Muziku iz filma-Indiana Jones.
    (Tw-07, 4. april 2017 06:56)

    # Link komentara

  6. E, najjači su mi ovi sa razno-raznim kinezčićima što odmah dotrče da kažu kako je njihov isti ili još bolji, za tri puta manje pare! Da, hoće to tako obično. Da li vi sami uopšte verujete u to??? Pa dobro bre pobogu, to što nemam pare za Lamburgini, ne znači da treba da glumim klovna i pričam okolo kako je moja Kia proseed isto to, a 10 puta jeftinije. Zašto imate potrebu da ispadate smešni???
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zemun79, 31. mart 2017 08:04)

    uopste ne ispadaju smesni. pre ce biti da su pametni i odgovorni sa svojim novcem.
    razlika u telefonu od 900 i 300 evra je u ekstra funkcijama koje vecina ni ne koristi. A u vecinu stvari koje obican korisnik radi ce taj kinez odraditi isto kao neki flagship.

    sta vecina radi?
    malo net, malo sms, malo pozivi..eventualno negde odvale koju sliku i to je to. Sto se tice aplikacija vecina njih radi isto na svim telefonima. A to da ti radi njih 50 u isto vreme je po meni glupost.

    tako da sve ovo gledajuci..vecini koje ti ismevas je kinez od 300 eu i vise nego dovoljan i mogu da budu vise nego zadovoljni njime za ono sta ga koriste Narocito ako im ostane para da kupe jos nesto ili odu na letovanje za onih 600 eu razlike.
    (netko, 2. april 2017 11:15)

    # Link komentara

  7. Džabe 16 milona svega kad nikad neće lepo i stabilno da radi kao IOS, a sad samsungari lupajte minus jel nikad niste probali iOS
    (Urke, 1. april 2017 17:32)

    # Link komentara

  8. Citam komtare Lane pogotovo i ostalih, donekle se slazem sa Lanom ali ne u svemu. Od svih telefona koje sam imao, a zaludjenik sam za tehnolohiju i često menjam telefone, najzadovoljniji sam uvek bio sa Note serijom Samsung telefona. Imao sam zadnja 3 iPhona, sve Note serije i HTc 8 i 10 ali nikad Samsung S seriju. Ni sa jednim od telefona nisam imao ni jedan problem niti sam osetio neki pad u performansama istih nakon vremena, a to je mozda zbog toga što ih menjam na 6 meseci. Što se tiče iphone-a Lana je upravu, kad ga kupiš to je to, ne moraš nista da podešavas i da sređuješ, dok kod Androida ima gomilu stvari koje treba da podesis kako bi telefon funkcionisao kako treba, pre svega mislim na bateriju, pogotovo to vazi za Samsung telefone koji imaju veliki broj preinstaliranih aplikacija. E sad, ja volim da čačkam telefone i volim mogućnost personalizacije koju android nudi i treba vam jedan dan da podesite sve i nakon toga nikada nisam imao problema sa Androidom. Kod iPhona me nervira sto je totalno zatvoren sistem. Trenutno koristim iPhone 7 plus i mogu da kažem da ima ubedljivo najbolji bateriju od svih telefona koje sam koristio ali planiram da uzmem S8+ pre svega zbog ekrana koji je po meni najsavrseniji ekran na tržištu zajedno sa LCD ekranom od HTC10. Inace HTC M8 je najbolji Android telefon koji je ikada napravljen.
    (Djk, 1. april 2017 10:36)

    # Link komentara

  9. @bazuka Dzo I tebi je normalno da tel star jedva god dana i koji se smatra flagshipom toliko zakuca i gubi na kvalitetu?!Meni recimo na s6edge+ brljavi punjenje.Takodje zakuca ekran na 20ak sek bez ikakvog ralzoga.Onda se desi da brljavi tastatura i da ne prihvata slova.Jednostavno izgled je jako lep i tel je atraktivan ali kvalitet softvera je jedna NULA!
     (stefke, 31. mart 2017 13:41)

    # Link komentara

  10. lana
    potpuno si upravu za sve sto si napisala,kad das toliki novac normalno je da ocekujes extra kvalitet...ali...
    napravila si gresku kada su sa m8 presla na samsung...previdela si htc 10
    imao je pocetne greske u softveru ali je to vrlo brzo ispeglao sens....ja sam sa m8 preso na htc10...znao sam da mi nije bila potrebna promena jer je 8ca funkcionisala perfektno ali nisam se ni sekund pokaja...10ka je potpuno kompletan telefon...bukvalno nema slabu tacku...izrada,brzina,kamera....zlooo
     (Bronko, 31. mart 2017 12:31)

    # Link komentara

  11. Prosle godine u aprilu sam uzeo Galaxy S7 edge, uvek sam pre toga uzimao premium telefone za svoje vreme i mogu reci da sam kompetentan da pricam o istim. S7 edge je vrhunski telefon, bez sumnje. Ne usporava se nikad ma koliko procesa obavljao u isto vreme. Ekran fenomenalan, zena mi je u to vreme imala Iphone 6s ciji je ekran pored mog izgledao kao ekran Nokie 3310. Baterija od 3600 koja garantuje ceo dan koriscenja telefona, iako je primetno da slabi sa protokom vremena... Ono sto se meni desava kao jedini bag je to da kad telefon otkljucam tako sto unesem 4 cifre koje sam postavio kao password hoce da zabaguje nekad ekran na 10-15 sekundi i nista osim statusne linije ili Edge dodatka ne mogu da koristim. Sa druge strane, kad otkljucam koristeci otisak prsta sve bude ok. I to mi se na periode desava, nekad ne zabaguje tako po 4-5 meseci pa onda upadne u period kad mi je skoro svako "otkljucavanje" takvo... Sve u svemu, cene su otisle u nebo, nijedan telefon ne vredi 1000 evra, ali trziste je takvo kakvo je... Slazem se sa Lanom koja je u svom komentaru napisala da postoji raskorak u hardveru i softveru kod Samsunga. Medjutim, zakon trzista diktira a ono je nedvosmisleno ukazalo na to da ljudi hoce lep i mocan telefon vizuelno, makar zrtvovali softver. I sve sad ide u pravcu promene na vizuelnom prikazu telefona, da mocno izgleda u ruci a operativni sistem ni na S8 ni na S9 nece biti bog zna koliko napredniji u odnosu na 7 edge...
     (Bazuka Džo, 31. mart 2017 10:29)

    # Link komentara

  12. Telefon je stvarno vrhunski. Ono sa čime Samsung dominira medju Android telefonima jeste ekran koji je fenomenalan, ali opet zavisi ko šta voli. Amoled ima izražene boje koje nisu realne i najtamniju crnu boju, dok recimo LCD na Htc 10 koji je po meni najbolj LCD panel na tržištu ubedljivo, ima realnije boje , losšiju crnu ali najveću gustinu piksela od svih ekrana. Definitivno bih uzeo Samsung S8+ ali jedino što me brine je baterija. Ipak je ekran 6,2 inča, a baterija 3500mh, jeste da je Amoled strašno efikasan i da novi procesor iako je 10% brži od prethodnog, dosta manje energije traži, mislim da će ipak to biti jedini problem telefona za potrošače koji mnogo koriste telefon. Ali sa brzim punjenjem to i nije neki problem više. Svakako je među top 3 telefona ove godine.
    (Djk, 31. mart 2017 09:37)

    # Link komentara

  13. ovo sto Lana prica je poprilicno istinito, ima s7edge na malom broju komada, ali ne opravdavam, dosta problema, kolega sa posla je imao random zakucavanja i restarte telefona i na kraju ga je zamenio, dok imam druga koji je prezadovoljan, izgleda da su razlicite komponente stavljane u isti model.. inace pisem sa s5 trenutno ali neka hvala vise bacanje para na bilo koji telefon, ne samo samsung, i apple i htc i...supruga ima kineza koji razbi moju s5cu osim u kameri, a to mi i nije toliko bitno, China here I come
     (sax, 31. mart 2017 09:32)

    # Link komentara

  14. Oni koji kazu da je iPhone samo za one koji nisu tehnicki potkovani i kojima su potrebne samo osnovne funkcije se ne razumeju u tehnologiju. Moji prijatelji koji su skolovani programeri i to u pravim skolama koriste iPhone. IPhone je alatka koju ne moras stalno podesavati. Jednostavno sa tom alatkom radis mnogo toga i ne mislis. I naravno mogu da ga koriste i Bakice bez problema. Zato je iPhone iznad Samsunga. Jedino Note serija moze da mu parira i to je to.
    (Tw-07, 31. mart 2017 08:31)

    # Link komentara

  15. E, najjači su mi ovi sa razno-raznim kinezčićima što odmah dotrče da kažu kako je njihov isti ili još bolji, za tri puta manje pare! Da, hoće to tako obično. Da li vi sami uopšte verujete u to??? Pa dobro bre pobogu, to što nemam pare za Lamburgini, ne znači da treba da glumim klovna i pričam okolo kako je moja Kia proseed isto to, a 10 puta jeftinije. Zašto imate potrebu da ispadate smešni???
     (Zemun79, 31. mart 2017 08:04)

    # Link komentara

  16. @ EU Citizen:

    Ma meni je sve to jasno, ali poenta moje priče je kako neću ništa da rootujem, brišem, petljam, čačkam kod telefona koji sam ne malo platila; hoću da ga uključim i da radi kako treba, kraj priče, samo da prilagodim raspored aplikacija kako mi odgovara i to je to. I nisam toliko tehnički nepismena, samo nemam vremena, a ni želje time da se bavim, inače sam svoj prvi smartphone (S2) sama rootovala prateći uputstva sa YouTube-a. Ne znam kako to danas ide, ali tada je trebalo downloadovati kernel, povezati telefon sa kompjuterom, instalirati Odin pa preko njega to odraditi. Što se dužine komentara tiče, mislim da ograničenja nema kada se šalje sa telefona (ili bar android telefona, a možda samo mog samsunga, za koji je već utvrđeno da živi svoj život, ura za veštačku inteligenciju, ali meni zapade debil), samo sa kompjutera. Bar je tako u mom slučaju, sa telefona Rat i mir mogu da pošaljem.
     (Lana, 31. mart 2017 08:03)

    # Link komentara

  17. Božidare, ajde pročitaj i izbroj koliko si puta pomenuo s7 edge.
     (Mmm, 31. mart 2017 07:23)

    # Link komentara

  18. Druze nemojmo se zavaravati. Svaki fhd displej je dobar ali ovo je ipak nesto drugo. Stavi ti svog kineza pored s7, ne moras pored s8 i sve ce ti biti jasno.
    (B, 30. mart 2017 09:02)
    malopre sam pisao, mate s ( koji mije nažalost ispao sa motora) imao je identičan prikaz kao ženin se edge, sada p 9 ima po kvalitetu isti prikaz, ali su boje malo drugačije.
    Ipak je tebi bitno da je Samsung japanac
     (z, 31. mart 2017 00:58)

    # Link komentara

  19. Juce sam kupio S8 i prezadovoljan sam. Moja preporuka
     (Mark, 31. mart 2017 00:06)

    # Link komentara

  20. U paketu se dobijaju i AKG slusalice koje su u maloprodaji 100e. :)
    (NeoM, 30. mart 2017 08:34)


    Lose si pročitao ili preveo. Za 100$ mozes da kupis AKG blutut slusalice i SD karticu od 256 GB, što je svakako jako dobra ponuda. Ova ponuda i akcija vazi samo u periodu online prednarucivanja dok se S8 ne pojavi u trgovinama.
     (K.G., 30. mart 2017 23:17)

    # Link komentara

  21. Ne znam da li se neko seća,ali mnoogo podseća na HTC One X.
     (duja, 30. mart 2017 23:04)

    # Link komentara

  22. Svaka prica je suvisna ove pluseve lupaju ljudi koji nikad iPhone nisu koristili , i njima je A3 samsung i slicno top telefon , onaj stereotip iPhone je sminka prestiz istrosena ??? Sta je samsung onda i on kosta 1000$ ????? Stvar ukusa ali samsung je od plastinkanera dosao do ovoga sad a ne iPhone ???? Kocili , bagovali samsunzi 10 godina !!! I sad je to najbolji tel ??? Nemojte molim vas
    (Hariss, 30. mart 2017 23:01)

    # Link komentara

  23. Ne svidja mi se sto nema onaj standardni home button, uvek me je nerviralo kad je na displeju.
    (Strike, 30. mart 2017 09:17)

    Taj mehanički home je kod njega malo problematičan. Iz razloga što telefon nekad kad padne, on tu nije dovoljno stabilan, pa taj mali deo stakla ispod homa napukne. Ova ko je to mnogo jače. A i komande kad su dignute iz podnožja, onda je to mnogo rukohvatnije kad se radi sa jednom rukom.
     (vujić, 30. mart 2017 22:18)

    # Link komentara

  24. Staklo na zadnjoj strani je nesto najgluplje sto su smislili od nastanka telefona.
    (Volim i ja vas, 30. mart 2017 09:40)

    Staklo na zadnjoj strani je nešto najzdravije što može da se napravi!

    Pod uslovom, da ga kao i ja, ne umotavaš!
     (vujić, 30. mart 2017 22:14)

    # Link komentara

  25. Neki ga ne vole a neki da... Nekome pase nekima ne... Evo ja sam bas bas hteo da predjem na iphone odem do radnje i predomislim se... Kontam sto da uzmem tu dosadu od iosa.... Ali to je samo moje misljenje.. Oduvek sam koristio samsung ali note seriju... A kada sam kupio note 7 mislio sam da ne moze bolje od toga... Ali prevarih se ?
     (Zarko, 30. mart 2017 22:01)

    # Link komentara

  26. @Lana

    Jedino sto ti ostaje je da uradis factory reset, a ako se nista ne promeni nosi ga na reklamaciju.
    Samsungovi telefoni znaju da zezaju kad je softver u pitanju.
     (Marko, 30. mart 2017 19:58)

    # Link komentara

  27. Bozidare, ispustili ste u tekstu da jos jednom napisete Edge 7...
     (caki_vonteego, 30. mart 2017 19:06)

    # Link komentara

  28. @ Marinko:

    Kada sam išla da reklamiram problem sa kamerom, ispalo je kako sam ja luda i kako je sa njom sve u redu, dok je samim poređenjem fotografija od "pre" i "posle" više nego očigledno da nije. Zbog toga na ostalo neću da gubim ni vreme ni živce, prešlo mi je već u naviku da s vremena na vreme proverim je li zvuk na telefonu uključen, a ne planiram još dugo da koristim ovu šklopociju (niti bilo koju drugu Samsungovu) pa neću da se opterećujem.

    @Bu!:

    Wow, znaš da koristiš nešto što je projektovano tako da ga i debil može koristiti, vrerujem da si ponosan na sebe što si toliko postigao u životu, svaka čast. Što se mog poznavanja tehnologije tiče, znam da ga restartujem, obrišem cache memoriju i vratim ga na fabrička podešavanja, ali to u slučaju ove samsungove skalamerije očigledno nije dovoljno, nego treba da budeš ili inženjer, ili da imaš jednog pored sebe, bar kada su kvarovi i bagovi u pitanju, sa ostalim aspektima njegovog (ne)funkcionisanja nisam imala problema. A kako i ćorava koka ubode neko zrno, tako i ti za iPhone, znam ljude koji ga koriste godinama, moja sestra od petice, i oni ne moraju da znaju ni da ga restartuju, a kamoli da imaju uza se "inženjera leta" kao na boingu 707 od pre pola veka, iz prostog razloga što za tim nemaju potrebe, samo ga uključiš i on radi kako je predviđeno da radi, pa ću ja lepo sačekati septembar da vidim šta će Apple napraviti od te jubilarne osmice, desetke ili kako su već rešili da ga nazovu. Ako mi se ne svidi, ostaje mi samo da se nadam kako će se HTC uzeti u pamet i napraviti nešto vredno kupovine jer je M8 daleko najbolji telefon koji sam ikad imala, kada sam ga kupovala, bilo je ili M8 ili iPhone 5s, ali kada sam ga prvi put uzela u ruke, o jabuci nisam više ni razmišljala, samo mi se čini da je posle tog mode HTC totalno izgubio kompas i ne zna više ni šta pravi ni gde udara. Sve u svemu, više opcija je otvoreno, ali samo jedna je izvesna: samsung - bilo, ne ponovilo se, nikad više.
     (Lana, 30. mart 2017 19:04)

    # Link komentara

  29. @lana, sve stoji napisala potpisujem, samo što si napravila grešku i poslije m8 prešla na Samsung umjesto na htc10. sense je neprevazidjen skin u Android svijetu i jedini koji može da parira iPhoneu [iako ne baš 100%, priznajem] u fluidnosti a pri tome nudi puno više opcija za naprednijeg korisnika, kao uostalom i svaki android. iPhone je savršen telefon samo za one kojima trebaju osnovne funkcije i za one koji nisu tehnički potkovani. Samsung je savršen za one koji vole da stave na sto u kafiću skupi telefon i ključeve BMW-a, za koji, u najvećem broju slučajeva, imaju problem da skupe pare za gorivo, naravno dizel.
     (insane, 30. mart 2017 18:39)

    # Link komentara

  30. koliko sam ja shvatio on je sada malo lepši malo brzi i centimetar duži..to mi zvuci kao neka reklama za žene ... mislim iste širine kao s6/7 a duži pa to izgleda kao kada nosite cipele 2-3 br. veće :) hehe pa smešno mi malo ..pogledajte u svoje cipele i dodajte nešto malo na špic... ...inace imam po prvi put S6 i dobar je nemogu reći da nije ali posle 18meseci počinju da mu otkazuju neke komande i slične neke greške pravi u smislu setingsa...tako da se na jesen vraćam ipak najboljem "iPhone"
     (Cakic 012, 30. mart 2017 18:04)

    # Link komentara

  31. @Lana
    Sve je to lepo, mada ja lično nikad nisam imao nijedan jedini problem sa Samsungovim top modelima (Note), sve dok nisam prestao da ih koristim zbog fiksiranja baterije, ali ja ih nikad ne ažuriram, i odmah kad ih kupim ih rutujem i očistim od svog Samsungovog i Googlovog đubreta, (čist i olakšan TouchWizz je po meni sasvim OK launcher, mada sam korisio i neke druge na Samsungu), što verovatno nije za vas, jer je neko minimalno poznavanje tehnike i smartfonova ipak potrebno. Mene, međutim, jako zanima jedna druga stvar: kako ste uspeli da ostavite toliki komentar? :)) Imate preko 4300 karaktera što je skoro tri puta više od gornjeg limita za komentare od 1500 znaka :))
     (EU Citizen, 30. mart 2017 16:58)

    # Link komentara

  32. @lana citam ovo i ne mogu da verujem..naime-ja koristim samsung od kada znam za sebe i nikada ni jednu gresku nisam imao.Koristim A3 koji ima vrhunsku kameru,slike i snimke pravim bukvalno iz pokreta i odlicne su.
    Radim takodje po nekoliko operacija tj vise stvari i konstantno ulazim opcija,rad na opciji,precica i u krug..nikada ne koci...u isto vreme pisem sms,pisem na viberu i mesingeru i sve funkcionise besprekorno.Nocu pravim video zapise i sa prednje i zadnje kamere,slikam nocu i gde je izvor svetlosti lampion koji se nalazi iza drveca i vidim mnogo dobro detalje.Za razliku od smesnog ali smesnog iphona koji u delom zamracenoj doskoteci gde ima svetla svuda i reflektora pravi "pesak slike" gde se vide tackice i nekvalitetna slika koja nema ostrinu i to najnoviji iphone 7 koji sam uporedio sa A3 i jasno se vidi da A3 ima kvalitetniju kameru..a da ne pricam od gigantu Edge 7
    Nekoliko mojih prijatelja ima Edge 7 a jedan od njih je presao od iphona na Edge 7 i ne pada mu na pamet da vise uzima bilo sta..
    Edge 7 ima kameru "svemirsku" gde se na slici vide i najsitniji detalji- frejmovi..po noci odlicno,danju kada je oblacno,sunce,pridvece slike ostre,bistre,stabilizatori i filteri rade vrhunski..kada je sunce svetli ka kameri,iza i td uvek odlicno bez greske.
    Slika golubove na zgradiu daljini po oblacnom vremenu...kada se uvelica golubovima se jasno vidi prsten na nozi,panorama grada..od prozora,zavesa,reklama,slova na objektima i zgradama-cisto i jasno.. svi odusevljeni sa Edge 7.
    Prijatelj bukvalno ne ispusta iz ruku Edge7 znaci opterecuje ga maximalno a on radi kao sat precizno.
    Uporedjivali i u losim i u dobrim uslovima smesni Iphone i Edge 7..znaci neuporedivo..koliko odskace Edge 7 u dizajnu,kameri,performansama,brzini.
    Kada je rec o vrsenju nekoliko operacija..to bukvalno "teče" u tel.Edge 7.
    Ne znam i prvi put cujem da Edge 7 ili bilo koj ima takve greske i veoma mi je cudno..ili ste vi bas maler ili ne znam sta.
    Inace po istrazivanjima Samsung Edge 7 je napravio bum i revoluciju kao i 6 i 5.
    Moj prijatelj koji radi u evropi kaze da dominira Samsung,cak na drugo mesto stavljaju LG,a Iphone je ispricana prica..Galaxy 7 i sada 8 zovu "ubice telefona"
    Naime jos jedan moj prijatelj iz inostranstva najavio mi je pre godinu dana da ce iphone prodaja pasti za 7-10% i tako je i bilo kroz godinu i po..tacnije 12% je pala prodaja Iphonu a liderstvo je preuzeo Galaxy.
    toliko..pozzz
     (Bozidar, 30. mart 2017 16:21)

    # Link komentara

  33. Neki ćete da ga pljujete, a neki ćemo da ga kupimo :D
     (Mmm, 30. mart 2017 16:04)

    # Link komentara

  34. @lana
    Aha...Znači tvoje poznavanje nekog uređaja se svodi na to da ćeš isti restartovati?Evo npr ja imam note 4 i nikada nisam imao ni najmanji problem,jedino što ja izgleda znam da koristim isti.E da,kupi iphone i uživaj.
     (Bu!, 30. mart 2017 15:05)

    # Link komentara

  35. @Lana
    ja imam s7edge i nemam ni jedan problem od tih sto si navela. tel radi savrseno ....
     (ĆelavSamPaŠtaBL, 30. mart 2017 14:08)

    # Link komentara

  36. @Lana

    Telefon je jos uvek pod garancijom, tako da imas pravo na reklamaciju, pa makar to bio i softverski problem. Ako ti ne znas kako da resis problem, sigurno postoji neko ko zna. Ako ni profesionalac nema resenje, onda imas pravo na zamenu. Nema mnogo "it just works" uredjaja na trzistu. Pitanje je da li uopste i postoje takvi uredjaji. Zato je podrska mnogo bitna stvar.
    (Marinko, 30. mart 2017 13:46)

    # Link komentara

  37. Od kada postoje pametni telefoni koristim iPhone. Iskreno rečeno ovaj samsung je prelep.
    (Karudijan, 30. mart 2017 08:15)

    Pa kad su se potrudili da liči na iPhone.
    (Blagoja, 30. mart 2017 13:40)

    # Link komentara

  38. Dobri su , ali bas ....! Mi ovde u Banatu , ako je stvar mnogo dobra , kazemo , to je NESTO ... :-).
     (Rio, 30. mart 2017 13:26)

    # Link komentara

  39. Telefon je odlican, ali je evolucija a ne revolucija. Bio sam zagrizao da ga kupim kad su bile najave da ce imati ekran od 880 ppi, ovako nista od toga. Kad izbace nesto od 700 -800 ppi kupujem prvi do tad s5 necu mijenjati jer radi perfektno. Poz
     (komentator, 30. mart 2017 13:13)

    # Link komentara

  40. @(boss, 29. mart 2017 23:23) 
    pravi si boss... ali boss baronisanja.. haha.. u prodaji ce biti od kraja aprila tek, ne postoji da se kupi ahahaha
    (student, 30. mart 2017 08:20)

    gdje zelis da okacim sliku i kakvu god hoces ja ti saljem....eee frende od kad sam ja njega vidio i testirao....
    ostavi mail i saljem ti sve o njemu....
     (boss, 30. mart 2017 12:54)

    # Link komentara

  41. Imam S7 edge i ne pada mi na pamet da doplatim nekoliko stotina eura da bih dobio skener oka i asistent
    (Denis, 29. mart 2017 22:36)

    Ali to je potpuno ok. I ne moraš imati telefon iz svake serije. S7 je super tel. a sa njega na S8 prelaze tatini sinovi i ljudi u razvijenijim zemljama kojima to omogućavaju mobilni operateri raznim pogodnostima. Ja od 2013. godine imam S4 i s obzirom da sam izuzetno zadovoljan i da telefon još uvek pokriva sve moje potrebe, verovatno ću i osmu seriju preskočiti kao i prethodne tri. Verovatno ću uskoro morati da ga menjam samo jer više ne ažuriraju android za njega...
     (kmnccc, 30. mart 2017 12:03)

    # Link komentara

  42. "Tražim li mnogo za skoro 1000 evra?
    (Lana, 30. mart 2017 08:16)"

    u Bazelu, u subotu videh za 500 Fr, cena naravno za sim free telefon, nije preko mreže. Ne znam da li da smem reklamiram prodavnicu. Uglavnom ima ga i za 569 Fr, ali svakako jeftinije od 1000€ ili 89.990 koliko je trenutna cena kod nas.
    (Ajsmen, 30. mart 2017 11:54)

    # Link komentara

  43. Poboljsan za nijansu s6 edge i nista vise. Zao mi je sto kompanije iz godinu u godinu idu sve sporijem tempu, a sve zarad novca.
     (okome, 30. mart 2017 11:53)

    # Link komentara

  44. Kao i uvek....hardver vrhunski, softver nula.
    Duple aplikacije, preopterecenje sistema, baterije smesne u obe verzije.
    Ekran odvratan, sa ovakvim odnosom stranica potpuno besmislen, 18.5:9???Cemu to? Odbljesak od zakrivljenja ekrana, displej bez uglova...
     (Che, 30. mart 2017 11:41)

    # Link komentara

  45. Pa evo ja imam 1000evra koje mogu da potrosim na sta god zelim pa nikad ne bih kupio ovo. Van Srbije, ljudi na telefone ne gledaju kao na nesto normalno jer para generalno ima a kod nas je poenta da svi znaju da neko ima 1000evra za s8 plus sa ne znam koliko mega giga ....Ovde niko ni ne zna sta to znaci 10nm u cpu, a to je glavno unapredjenje...
    Inace prodao sam svoj s6 zbog dva kvara na displeju i sad koristim g2 star 3 godine...i zamislite zivim i imam skoro sve funkcije koje mi trebaju...
     (Student, 30. mart 2017 11:29)

    # Link komentara

  46. Uzeo S7 edge i nemam nameru da bacam lovu na iste stvari dok ne izadje S300. :)
     (Mislilac, 30. mart 2017 11:25)

    # Link komentara

  47. Svaki drugi komentar plagijat iphona .Kako je ovo kopija iphona ?
    Nema napred home dugme fingerprint pozadi ekran skoro bez ivica na iphonu i gore i dole prostora jos za ceo inc ekrana .Sve sto neko izbaci je uvek kopija iphona i ljudi nista drugo ne znaju da napisu.
     (aleksa, 30. mart 2017 11:14)

    # Link komentara

  48. @Lana
    Ja posedujem isti telefon vec godinu i po , nemam nikakvih problema
    sve sto si spomenula , za moj telefon ne vazi
    (Daniel, 30. mart 2017 11:06)

    # Link komentara

  49. A, jesu li smislili neki preparat od koga raste šaka? Ovu veličinu ekrana mogu da drže samo dvometraši.
    (goran5, 30. mart 2017 11:06)

    # Link komentara

  50. Što se Srbi lože na telefone od 800 evra a nemaju da plate račune, pa onda nateraju roditelje da im kupe preko mreže i upadnu u dugove pa onda kukaju kako ništa ne valja.
    Zaluđuju se sportom, telefonima, klabingom, kafićima a kad dođu izbori "niko ne valja"
    Kad bi se malo više uključili u realan život u Srbiji a manje pokušavali da fantaziraju da žive zapadnim stilom života ne bi nas jahali razni "doktori" i "stručnjaci" za sve i svašta.
    (neko, 30. mart 2017 11:01)

    # Link komentara

  51. lana,, a da ti lepo uzmes jedan Sony,, ali da bude iz z serije, pa da te bog vidi.
     (Salerno, 30. mart 2017 11:00)

    # Link komentara

  52. Da li neko moze da objasni zbog cega bih platio telefon 800 ili vise evra?
    Sta zapravo dobijam u odnosu na odlican telefon od 200 evra koji mi je upravo u ruci?
     (Toni, 30. mart 2017 10:52)

    # Link komentara

  53. Zsmislite izadje novi model mercedesa a ljudi kenu da ostavljajj komentare tipa preskup je, zasto kupovati ovaj auta kad je opel corsa dosta jeftinija a i kontrola tabla joj super i odrzavanje neuporrdivo jeftinije.
    (Dex, 30. mart 2017 07:04)

    Da "imenjace", ali je tamo takodje prisutna i ogromna razlika u ceni delova i izrade, kolicini opreme itd. Ne znam da li je razlika izmedju jacih modela nekakvih Xiaomija i Samsunga proporcionalna razlici izmedju Corse i prosecnog Mercedesa. Na kraju krajeva, svako ima pravo na svoju filozofiju. Ipak, telefon na kredit, dati bar dve do pet mesecnih plata za njega... A priznali ili ne, sve je to do hvaljenja pred drugima.
     (Dex, 30. mart 2017 10:41)

    # Link komentara

  54. Nista on nije mnogo bolji od s7 gledajuci performanse. Ali opet sacekati testove korisnika i review.
    (don tom, 30. mart 2017 10:19)

    # Link komentara

  55. Džabe mu sve kad je TouchWiz najgori softver na tržištu! Vašarsko šarenilo sa gomilom nepotrebnoh aplikacija i procesa koji crpe resurse poput ram memorije i baterije.
    (CtrlDel, 29. mart 2017 23:36)

    S8 nema TouchWiz.

    Inače, ovo je posle S2 prvi Samsung koji ozbiljno planiram da kupim, jednom kad se pojavi dual sim verzija (to mi je "must"). Jedan od primarnih razloga, pored dual sim, jeste odličan odnos telo-ekran. Veličine kao S7, a displej 5.8. Za nekog ko gubi vid na kompjuteru svaki dan, a ne želi crep u ruci, ovo je vrlo bitna stvar.
    Ostao bih na 6S Plus (kupio ga iz radoznalosti, iako mi ne ispunjava kriterijume) samo da nema neke potpune gluposti, tipa nuklearna fizika da postavim melodiju zvona koju ja hoću, bez eksterne memorijel, bez dual sim-a, katastrofalan odnos telo-displej.. Kad to Apple obezbedi, ponovo se vraćam na iPhone.
    (Dikh tu kava, 30. mart 2017 10:12)

    # Link komentara

  56. Konacno jedan Galaxy koji mi se svidja. Samo mnogo mi je malo 4gb obzirom da je flagship model. Po meni moralo je 6 gb minimum. Cekam neki bolji, za manje para.
    (Gastarbajter, 30. mart 2017 10:06)

    # Link komentara

  57. dobre masine ali ipak Iphone 7+ je bolji da se ne lazemo a tek u septembru izlazi osmica.... ali dobro, biti br 2 je ipak uspeh.
    (Carlton Myers, 30. mart 2017 01:45)

    A po cemu je to iPhone 7 plus bolji? Galaxy S7 je bolji telefon od iPhone-a 7, zapravo, jedino u cemu je iPhone bolji je brzina, tu mu nema ravnog, a u svakom drugom segmentu Galaxy S7 je bolji, a da ne pricamo o novom S8... Da se razumemo, ne poredim operativne sisteme, nego same uredjaje.
     (bazinga, 30. mart 2017 09:49)

    # Link komentara

  58. @(Hariss, 30. mart 2017 08:51)
    haha iphone6,7+...mislis prekopirani htc,a za narednu generaciju koliko sam video odabrali lg za kopiranje...
    (kole, 30. mart 2017 09:48)

    # Link komentara

  59. Staklo na zadnjoj strani je nesto najgluplje sto su smislili od nastanka telefona.
     (Volim i ja vas, 30. mart 2017 09:40)

    # Link komentara

  60. Ne svidja mi se sto nema onaj standardni home button, uvek me je nerviralo kad je na displeju.
     (Strike, 30. mart 2017 09:17)

    # Link komentara

  61. ovaj telefon vise nema dusu. s3,4 su imali to nesto sto te privlaci. s6 vec predstavlja nesto novo ali je vrhunskog dizajna. Ovo sad ne sumnjam da je dobro, ali ja bih radije uzeo s6 ili s7 koji ne nude nista manje nego ovaj. Takodje A serija mi deluje puno lepse od ovog.
     (djolea, 30. mart 2017 09:17)

    # Link komentara

  62. Da li imaju akvafonične punjače?
    (Ivan, 30. mart 2017 09:12)

    # Link komentara

  63. ovo je extraaa bravo Samsung
     (barbosa, 30. mart 2017 09:10)

    # Link komentara

  64. Vec druga godina kako koristim S6 Edge + i dalje mislim da lepsi...bolji i zanimljiviji model nisu izbacili posle njega. Sve ovo sto ima s8 ima i s6 edge + osim nekih totalno nebitnih sitnih detalja...dok kamera..RAM..ekran..sve je to to..tako da preskacemo ovu generaciju opet..i cekamo s9 da vidimo :)
     (Bratko, 30. mart 2017 09:09)

    # Link komentara

  65. Huawei Mate 9 pro, da ne pominjem Huawei Mate 9 Porshe design,Samsung deluje kao plasticna igracka
     (Zoran, 30. mart 2017 09:07)

    # Link komentara

  66. @BDruze, displej je savrsen na mom kineskom telefonu od 190 evra. Sve preko 1920*1080 na svemu oko 6 inca je nepotrebno.
    (Savo iz Kikinde, 29. mart 2017 22:30)
    Druze nemojmo se zavaravati. Svaki fhd displej je dobar ali ovo je ipak nesto drugo. Stavi ti svog kineza pored s7, ne moras pored s8 i sve ce ti biti jasno.
    (B, 30. mart 2017 09:02)

    # Link komentara

  67. Ja cu nastaviti da kupujem kineske telefone sa identicnim hardverom za 3 puta manje pare. Cekam da Xiaomi i LeEco izbace svoje telefone sa Qualcomm 835 chipsetom i kao po obicaju kostace 300-350 evra.
     (Miki, 30. mart 2017 09:00)

    # Link komentara

  68. Jedino orginalno na ovom telefonu je zakrivljeni ekran , sve ostalo pa cak i pozadinu su iskopirali sa iPhona , koliko god zelim da Samsung bude moj izbor telefona ne ide , nemam snaga da nabrajam slicnosti sa Iphonom sto je tuzno , poceli su kao manje kineske kompanije koje gotovo da izbace isti dizajn iPhona i tako prodaju telefon !
    Svi napadaju apple a svi im uzimaju dizajn i ideje ! Ende
    (Hariss, 30. mart 2017 08:51)

    # Link komentara

  69. U paketu se dobijaju i AKG slusalice koje su u maloprodaji 100e. :)
     (NeoM, 30. mart 2017 08:34)

    # Link komentara

  70. Sto smanjise bateriju? S7 edge ima 3600mAh, a 5.5 inca je.
     (bvb, 30. mart 2017 08:22)

    # Link komentara

  71. @(boss, 29. mart 2017 23:23)
    pravi si boss... ali boss baronisanja.. haha.. u prodaji ce biti od kraja aprila tek, ne postoji da se kupi ahahaha
     (student, 30. mart 2017 08:20)

    # Link komentara

  72. Evo mojih iskustava. Galaxy S7 Edge kupila sam 5. maja prošle godine. Prvi utisak fantastičan - prelepo, gotovo futuristički dizajniran, divan prelaz boje između crne i tamnoplave, ma milina jedna. Prvo ozbiljnije zakucavanje koje je zahtevalo restartovanje imao je nekoliko dana posle toga. Ako se po jutru dan poznaje... Kamera u početku fantastična, fotografije oštre, boje prirodne, sve na svom mestu. Međutim, posle nekoliko meseci, da li posle ažuriranja, šta li, počinjem da primećujem drastičan pad kvaliteta slika. Bukvalno sve što nije fotografisano u uslovima savršenog spoljnog ili unutrašnjeg osvetljenja bude manje ili više mutno, posebno kada se radi o prednjoj kameri. Osvetljenje mora biti direktno, ako je pozadinsko, to ne liči ni na šta. Pre dve, tri nedelje sestra i ja slikale smo se prednjom kamerom mog telefona u restoranu gde je svetlo bilo blago prigušeno. Rezultat - katastrofa, kao da je slikano u pećini. Iste večeri fotografisale smo se prednjom kamerom njenog iPhonea 7 (ne plus) u jednom potpuno zamračenom lokalu, gde je najjači izvor svetlosti bila neonska reklama ili ukras na zidu iznad nas. Te fotografije izgledale su bolje od onih sa mog samsunga čak i posle slanja preko WhatsAppa. Dalje, pre oko šest meseci pojavio se još jedan problem koji me toliko nervira da ovaj sa kamerom skoro i ne primećujem. Kadgod isključim ton telefona ili ga stavim na vibraciju, on se posle nekih pola sata sam od sebe ponovo uključi. To je neverovatno frustrirajuća stvar, lekar sam na specijalizaciji, telefon mi je tokom smene uvek ili u džepu mantila, ili u džepu pantalona, dešavalo mi se da zazvoni tokom odeljenskog sastanka, vizite, demonstracija ili dok sam u čitaonici, što me je dovodilo u neprijatne situacije. Takođe se osećam kao jedina budala koja u bioskopu ili pozorištu mora da isključuje telefon umesto da ga samo stavim na "mute". Jedino što mi je moj nivo poznavanja tehnologije dozvoljavao da uradim je bilo restartovanje koje nije dalo rezultate. Da ga vraćam na fabrička podešavanja mi nije padalo na pamet, pa sam rešila da čekam novu verziju Androida. Dočekala sam i nju, zajedno sa još četiri, pet drugih ažuriranja, ali zvuk na mojoj S sedmici se i dalje uključuje sam od sebe. E sad, možda je trebalo da instaliram stock Android, ali ja na to gledam ovako: kad sam već tolike pare dala na nešto što važi za high end telefon, apsolutno ne želim da gubim vreme na razmišljanje o njegovom operativnom sistemu, a kamoli na menjanje bilo čega na istom; hoću samo da ga uključim i da radi kao švajcarski sat. Tražim li mnogo za skoro 1000 evra? Ne bih rekla. Summa summarum, mislim da je HTC M8 koji sam skoro dve godine pre samsunga koristila daleko bolji, brži, stabilniji, pouzdaniji i ništa manje lep telefon nego S7. Njihova Sense verzija Androida radila je bez greške ili potrebe da se bilo šta petlja oko operativnog sistema. Imam osećaj kako su hardver i softver kod Samsungovih telefona u velikom raskoraku, ko u klin, ko u ploču. Android je open-source OS i može da ga čačka i menja manje-više svako koga to zanima, a na sve to, kao šlag na torti, prste umeša i Samsung da bi od svega napravio (očajni) TouchWiz, sve ja to razumem, ali me iz perspektive kupca od kojeg se očekuje da debelo plati to apsolutno ne zanima. Jednostavno, za svoje pare hoću potpuno funkcionalan telefon bez potrebe da bilo šta drndam oko operativnog sistema. I to je glavna prednost iPhonea nad samsungovim telefonima rekla bih. Njima se često zamera inferiorniji hardver, ali su oni do te mere bolje optimizovanji nego Samsungovi, ili većina drugih (ako ne i svi) telefona koji rade na Androidu da vam omogućavaju maksimalno iskorišćavanje potencijala tog hardvera i vrhunsko korisničko iskustvo nastalo sinergijom rada hardvera i softvera. Mislim da nijedan android telefon do sada to nije uspeo da dostigne, čak ni oni najskuplji. Osim fantastičnog displeja, ja sa S7 stvarno nemam utisak da koristim premijum telefon. Što me dovodi na S8 koji fakat izgleda vrhunski, ali sa Androidom, a posebno sa TouchWizom, to je samo lepo dizajnirana vrhunski hardver hendikepiran shizofrenim softverom, i koji kao takav neće vredeti ni pola cene po kojoj će se prodavati. A verujem da neće biti mala.
     (Lana, 30. mart 2017 08:16)

    # Link komentara

  73. Od kada postoje pametni telefoni koristim iPhone. Iskreno rečeno ovaj samsung je prelep.
     (Karudijan, 30. mart 2017 08:15)

    # Link komentara

  74. Plagijat kao i obično... ceka se iphone "novi" e tad cemo razmislit sta dalje... :)
    (Herzeg Travunija, 30. mart 2017 08:09)

    # Link komentara

  75. Videli LG G6 da nema home dugme, pa malo kopiraju njih, a malo Sony.
    (Dzoni, 30. mart 2017 00:55)

    sta su vidjeli...?
    sta ti mislis da se cijeli telefon moze napraviti za 15ak dana,od kad se neki pojavi....
    kao prvo S8 sam vidio puno prije nego sto je prikazan G6 na sajmu u Barceloni....jer telefoni se daju teleoperetarima radi testiranja na baznim stanicama,te kako bi se software ispeglao i prilagodio pojedinom trzistu
    sad netko vejrovao ili ali upravo je jedan takav pokraj mene....
    osnovna verzija:G950FXXU1AQC9
    Kernel: 4.4.13-10895874
     (boss, 30. mart 2017 08:07)

    # Link komentara

  76. Baterija je jako losa
     (Jovan, 30. mart 2017 07:46)

    # Link komentara

  77. Videli LG G6 da nema home dugme, pa malo kopiraju njih, a malo Sony.
    (Dzoni, 30. mart 2017 00:55)

    I to sve sredili za mesec dana. Realno.
     (Marx, 30. mart 2017 07:38)

    # Link komentara

  78. Ja tamam uzmem sedmicu,pocnem se k..citi a oni izbace osmicu,ma goni.
     (sarajevo.ba, 30. mart 2017 07:37)

    # Link komentara

  79. Stvarno jeste lep telefona, ali otisak prsta je na katastrofa mestu. Ima ljudi da diraju kameru konstantno pre otkljucavanja. Verovatno se više okreću otključavanju putem skenera očiju.
    (Djk, 30. mart 2017 07:24)

    # Link komentara

  80. Ipak Sony Xperia XZ Premium.... Puno je razloga zašto , a jedan od najbitnijih je softver, koji je kod Samsunga blagi očaj.
     (thor, 30. mart 2017 07:14)

    # Link komentara

  81. Zsmislite izadje novi model mercedesa a ljudi kenu da ostavljajj komentare tipa preskup je, zasto kupovati ovaj auta kad je opel corsa dosta jeftinija a i kontrola tabla joj super i odrzavanje neuporrdivo jeftinije.
     (Dex, 30. mart 2017 07:04)

    # Link komentara

  82. ni ovaj necu imati....kao ni njihove prethodnike...dok ne dodju do realne tržišne cene...a možda ni tada
     (jžm, 30. mart 2017 05:12)

    # Link komentara

  83. Uzeo danas A5 za 2017, realno malo slabiji od s7 a dosta jeftiniji, radi odlicno, svi ovi preskupi telefoni su tesko lozenje.
     (Canadien, 30. mart 2017 02:49)

    # Link komentara

  84. ja kol8ko sam video na live-u danas u londonu je bilo predstavljanje s8 i s8+ modela, nema samo 3 boje vec 5 boja... a sto se tice dizajna stvarno je lep, ali ne svidja mi se sto nema home button, samo zbog toga i koristim samsung telefon imam s4 i prezadovoljan sam..
     (centar, 30. mart 2017 02:43)

    # Link komentara

  85. Do sad je bilo ovako amerikanci dobiju bolji graficki cip ostali bolji cpu
     (..., 30. mart 2017 02:09)

    # Link komentara

  86. dobre masine ali ipak Iphone 7+ je bolji da se ne lazemo a tek u septembru izlazi osmica.... ali dobro, biti br 2 je ipak uspeh.
    (Carlton Myers, 30. mart 2017 01:45)

    # Link komentara

  87. Stvarno su ga vrhunski napakovali i spakovali. Svaka cast. Ali i dalo se ocekivati posle onog debakla s baterijama, mora se povratiti izgubljena klijentela. Cena je druga prica.
     (superoperater, 30. mart 2017 01:31)

    # Link komentara

  88. Platforma na kojoj su telefoni izgrađeni je Samsung Knox, a uz to nude senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica.

    Da li je samo meni ovo jezivo?
     (smehotres, 30. mart 2017 01:27)

    # Link komentara

  89. Kosta manje nego s6 edge i s7 edge, kada su bili aktuelni. Velicina ekrana jeste veca, ali dimenzije telefon nisu. Mislim da je cak malo manji od s7 edge. Home taster je sada softverski i moci ce da se "pritisne" i kada je telefon zakljucan. Telefon moze da se otkljuca pomocu otiska prsta, skeniranjem zenice ili pomocu prepoznavanja lica.Verzija procesora za evropsko, odnosno ne americko trziste je za nijansu bolja. Kamera je ista kao na s7 edge, prednja je bolja, 8mpx i autofocus. Zanimljiva stvar je dex, koji omogucava da povezete telefon sa monitorom i da koristite android u desktop modu (svaka aplikacije je u prozoru, kao windows). Telefon deluje skroz ok. Izreklamirao sam ga kao da radim u Samsungu :)
     (Sam, 30. mart 2017 01:24)

    # Link komentara

  90. Nisam fan Samsunga, ali ovo je prava lepotinja
    (Marchelius, 30. mart 2017 01:08)

    # Link komentara

  91. A u mene trlja S4, i radi kao sat.Sta ti je Samsung :)
     (:)))), 30. mart 2017 01:02)

    # Link komentara

  92. Videli LG G6 da nema home dugme, pa malo kopiraju njih, a malo Sony.
     (Dzoni, 30. mart 2017 00:55)

    # Link komentara

  93. Najveci problem zakrivljeni dispaly. Ko koristi S7 zna o cemu pricam
     (korma, 30. mart 2017 00:51)

    # Link komentara

  94. Ludaci..pozitivno naravno.
    Samsung pa sve ostalo..a to ostalo smece,pogledajte kakvi lepotani-dizajn,kamera,performanse..ludilo kako izgledaju.Oduseeevljen sam,ali stvarno.
     (Bozidar, 30. mart 2017 00:50)

    # Link komentara

  95. Ubica telefona...kraj,tacka.
     (Bozidar, 30. mart 2017 00:43)

    # Link komentara

  96. Ovo je phablet, nije telefon. Čekam neki sa maks 5.5 ekranom, idealno 5.2
    (tolek, 29. mart 2017 22:07)

    Imate Nexus 5x od pre godinu i po dana sa tom dijagonalom - 5,2 inca. I dok Galaxy S8 ima 5,7 inca telefon je manji od Nexusa 5x ( S8 je 140.1 x 72.2 x 7.3mm, Nexus je 147 x 72.6 x 7.9mm).

    To je i cela fora sa ovim telefonom - veci ekran u manjem kucistu. Dakle, nije fablet a komentar je najbolje ostaviti kad se malo uputite u materiju, onda i drugi ljudi nadju vrednost u vasem pisanju - pozdrav.
    (fasdf, 30. mart 2017 00:40)

    # Link komentara

  97. @M Verovatno je model sa Exynos procesorom brzi posto je to bio slucaj i sa prethodnim modelima.
    (Filip, 30. mart 2017 00:19)

    # Link komentara

  98. @(tolek, 29. mart 2017 22:07)
    pa vidis valjda kakav je display,on je sa 5,7" manji od 5.5" telefona pixel i iphone...
    (kole, 30. mart 2017 00:14)

    # Link komentara

  99. savrsenstvo nad savrsenstvima, ne volim samsung ali za ovo je realno sve smesno, sve ostalo deluje zastarelo!! ne poredite mi molim vas iphone 6 sezona 3 sa ovim telefonom, deluje presmesno, ali opet kompleksi su cudo pa ce ljudi i dalje sebe ubedjivati u suprotno, spakovati 5.8 inca ekran u kuciste koje je jedva vece od 4.7 incnog iphona je remek delo dizajna, sije ih samsung sa dizajnom samo tako, ekranom, kamerom da ne komentarisemo, razlike su kao nebo i zemlja!
     (sta reci, 30. mart 2017 00:10)

    # Link komentara

  100. Lepo to izgleda sve kad se predstavi. Ali koristi istu kameru kao s7, ima istu količinu rama i malo bolji procesor koji u realnom radu nena razlike. Trebali su malo više da unaprede telefon osim što su dodali veći ekran. Kao neko ko ima s7 ovo se ne isplati.
     (Black, 30. mart 2017 00:09)

    # Link komentara

  101. Za gospodina koji je pitao za razliku u procesorima. Narodski receno, u 5deka. Exynos brzi u radu i otvaranju app radi vise jezgara, Snapdragon ima bolju grafiku(igre) i racionalnije trosi bateriju, i teze je doci do njega. Za EU trziste je uglavnom Exynoss. Pozdrav
     (LD, 30. mart 2017 00:07)

    # Link komentara

  102. Vrhunski dizajn, ekran zauzima sto veci procenat prednje povrsine je za mene ogroman plus. Jedina mana je ova smesna baterija, ekran je 5.8 baterija 3000mAh, deluje bas lose, mada mozda procesor manje trosi ali opet veliki ekran je tu, ali dobro videcemo u buducnosti kakva je. Nikad nisam voleo fizicko dugme, jos jedan plus za uklanjanje toga.
    Ne uzimajuci u obzir bateriju telefon skoro pa savrsen.
     (mm, 30. mart 2017 00:07)

    # Link komentara

  103. Koristim galaxy s5, ali odkad se baterija vise ne vadi, a sad ni home dugme nema, ne vidim razlog da se ne vratim na iphone kad mi aparat rikne. Doduse, ne verujem da ce skoro, zver je
     (виски фор мај мен, бир фор мај хорсис, 30. mart 2017 00:05)

    # Link komentara

  104. @(tolek, 29. mart 2017 22:07)

    Ekran je napravljen u (neobičnom) odnosu 18.5:9 (standard je 16:9). Stoga je, mada veliki dijagonalom, relativno uzak. 68 mm je širina telefona, tj za milimetar je širi od iPhone 7 koji ima 4.7" ekran, a uži je od S4 i S5 koji imaju 5.0" i 5.1" dijagonale. To govorim za manji (5.8") model. Veći (6.2") model je širok oko 73mm i širok je kao LG G5 sa 5.3". Meni se sviđa ta filozofija. Sony ima sličan model, Xperia XA, sa 5.0" ekranom je uži od iPhone 7. Jedino ta Xperia i ovaj Sammy nisu ista klasa, ali se zato XA može naći ispod 200€ (4-5x manje od S8).
     (Banjalučanin, 30. mart 2017 00:02)

    # Link komentara

  105. tolek,
    ovo je tako upakovano da ni ne znas u ruci da je displej ustvari toliki! Kada bi neki Sony npr imao 5.8" to se ne bi moglo drzati u ruci. S7Edge je vec bio ogroman pomak u ergonomiji, ovo je vrhunski odradjeno. Ali zaista. Volim Samsung inace, S8 je zver i u pogledu izgleda i specifikacije... ne mogu da docekam Note 8 jer Note je ipak Note. Mada i za S8 kapa dole!!
     (bezstraha, 29. mart 2017 23:50)

    # Link komentara

  106. Realno najbolji telefoni današnjice! Fenomenalno izgledaju, zveri ispod haube, otporni na vodu i prašinu, samo da baterija isprati. Moraće apple dobro da zapne ne bi li ostvario prodaju kakvu su navikli. G6 i S8 stvarno šiju iPhone u izgledu i ''poželjnosti''. Jednostavno telefoni svi imaju sličnu funkcionalnost ali treba ti i još nešto da opravda tu cenu a to sigurno nisu bežične slušalice od 160$. Stvarno svaka čast!
     (tako je kako je, 29. mart 2017 23:40)

    # Link komentara

  107. Džabe mu sve kad je TouchWiz najgori softver na tržištu! Vašarsko šarenilo sa gomilom nepotrebnoh aplikacija i procesa koji crpe resurse poput ram memorije i baterije.
     (CtrlDel, 29. mart 2017 23:36)

    # Link komentara

  108. od danas je moj,iza prezentacije u 18h sam ga preuzeo...mob je super...i model 5.8" uopce nije velik kako se ljudima cini ...,
    ako koga zanimaju pojedinosti,slobodno pitajte...
    samo se nadam da ce baterija makar malo biti ok,tj da izdrzi jedan dan....
     (boss, 29. mart 2017 23:23)

    # Link komentara

  109. Značajan napredak, ovaj čak ni neće da eksplodira.
     (Shommy82, 29. mart 2017 23:19)

    # Link komentara

  110. 850$ se predvidja za 8+
     (Čaba, 29. mart 2017 23:14)

    # Link komentara

  111. Loše izgleda, cela S serija im loše izgleda u poslednje vreme, šta li rade da mi je znati.
    Note 7 je bio nebrojeno puta lepši.
    (Boban, 29. mart 2017 23:04)

    # Link komentara

  112. Obična sedmica je bolja od obične osmice, a igra između edga i s8+ me ni ne zanima.
    Nije normalno šta napraviše!
    Ostajem na sedmici, i kupujem još jednu.
     (ekspert, 29. mart 2017 23:02)

    # Link komentara

  113. Ali zašto 4GB RAM samo?? Lep je ali više mi se dopada LG G6
     (cek, 29. mart 2017 22:57)

    # Link komentara

  114. Bolji je ovaj za evropsko tržište. Procesor je jači, a i potrošnja manja pa baterija duže traje.
    (vlrd, 29. mart 2017 22:53)

    # Link komentara

  115. I bas je moralo da oba telefona budu sa zakrivljenim ekranom?! Ima dosta nas koji volimo ravne ekrane i kojima je samo trebala jaca baterija.
    (Ceda, 29. mart 2017 22:50)

    # Link komentara

  116. ma nista ovo, svaki treci je vredan kupovine..
    znaci S3 u svoje vreme, S6 trenutno, a S9 kad dodje. nema greske.
     (zapex, 29. mart 2017 22:49)

    # Link komentara

  117. Jos da mu daju pravo ime tj tablet a ne telefon.
    (Tomy, 29. mart 2017 22:47)

    # Link komentara

  118. Super fon, kao sto je bilo ocekivano. Kakva li ce tek ubica biti Note 8...
     (Dr.Nevolja, 29. mart 2017 22:45)

    # Link komentara

  119. glomazan
     (ss, 29. mart 2017 22:44)

    # Link komentara

  120. Ovaj telefon je sramota u svakom pogledu i vredjanje korisnika. Nadam se da ce mu prodaja biti ocajna. A s obzirom koliko je sve tiho proslo, verovatno ce tako i biti. Vreme je da Huawei postane glavni konkurent Appleu. Sada P10 mnogim ljudima verovatno deluje jeftino, iako je pre koji mesec kada je predstavljen bila druga prica. Samsung nema vise nista pametno da ponudi osim astronomske cene.
    (Aero, 29. mart 2017 22:42)

    # Link komentara

  121. Bolji je evropski procesor, dokazano
     (Nikola, 29. mart 2017 22:38)

    # Link komentara

  122. Imam S7 edge i ne pada mi na pamet da doplatim nekoliko stotina eura da bih dobio skener oka i asistent
     (Denis, 29. mart 2017 22:36)

    # Link komentara

  123. imam note 4 već godinama i prezadovoljan sam ili potajno se nadam da će da crkne da kupim ovako neku životinju.
     (čestitke, 29. mart 2017 22:35)

    # Link komentara

  124. @B
    Druze, displej je savrsen na mom kineskom telefonu od 190 evra. Sve preko 1920*1080 na svemu oko 6 inca je nepotrebno.
     (Savo iz Kikinde, 29. mart 2017 22:30)

    # Link komentara

  125. Konacno nesto novo u dizajnu Samsung Galaksy S serije. Ekran sve veci i veci. Drago mi je sto su izbacili home dugme i sto je ekran skoro od icice do ivice slicno LG G6. Jos samo da nije ovoliko skup
     (nane, 29. mart 2017 22:23)

    # Link komentara

  126. Konačno alternativa za nas koji imaju Nexus 6 sa 6 inča.. Bravo!
     (HanSolo, 29. mart 2017 22:18)

    # Link komentara

  127. fenomenalan telefon ali mislim da je Lg sa G6 uradio mnogo bolji posao...posle loseg izdanja sa g5,g6 je stvarno izuzetan phone...
     (WestSerbia, 29. mart 2017 22:18)

    # Link komentara

  128. Najveci napredak u screen 2 body ratio. Znaci veci ekran ali manje ivice. Tako da su spakovali ekran od 5.8 inca u kuciste gde bi ranije bio fon sa ekranom od 5.2 inca.
     (MilanVG, 29. mart 2017 22:15)

    # Link komentara

  129. Za mene postoji samo jedna prava marka mob tlf
    SONY
     (posmatrac, 29. mart 2017 22:09)

    # Link komentara

  130. Ovo je phablet, nije telefon. Čekam neki sa maks 5.5 ekranom, idealno 5.2
     (tolek, 29. mart 2017 22:07)

    # Link komentara

  131. Koji od ova dva procesora bolji, ima li neko upućen? Za američko ili za evropsko tržište?
     (M, 29. mart 2017 22:06)

    # Link komentara

  132. Нисам имао ниједан из с серије самсунга и не планирам то да променим, осим уколико се не стави реална цена.
     (politikologbezbednjak, 29. mart 2017 22:06)

    # Link komentara

  133. Imam S1 jos nije vreme da kupim novi tel. Ljustim papriku i zovem zenu u isto vreme.
    (NR, 29. mart 2017 22:03)

    # Link komentara

  134. Pa ja Samsung volem zato sto ima Home dugme, ali stvarno
     (patroclus, 29. mart 2017 22:03)

    # Link komentara

  135. Šta reci...prave zveri...
     (Alan Ford, 29. mart 2017 22:02)

    # Link komentara

  136. A cena prava sitnica
     (kg, 29. mart 2017 21:58)

    # Link komentara

  137. Uh kakvo čudovište od telfona...ali šta mi vredi kad košta toliko...
     (bmikorad, 29. mart 2017 21:52)

    # Link komentara

  138. Ne znam za ostalo ali je displej savrsen.
    (B, 29. mart 2017 21:50)

    # Link komentara

  139. Au kakav telefon
     (thenotorious, 29. mart 2017 21:48)

    # Link komentara

  140. Zaista mocno izgleda , mora se priznati.
     (Galaxy S7, 29. mart 2017 21:48)

    # Link komentara