Stiven Hoking na hologramu u Hongkongu

Britanski fizičar Stiven Hoking obratio se u petak publici u Hongkonga u obliku holograma, naglasivši tu novu tehnologiju koja se sve više koristi u politici, zabavi i biznisu, preneli su danas lokalni mediji.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Taj covek daje teorije, teorija nije tvrdnja, vreme ce pokazati, politiku bolje da izostavi, Trump za predsednika je isto sto i nas Preletacevic jednostavno ljudi su birali nesto drugo bunt
     (N57, 27. mart 2017 07:40)

    # Link komentara

  2. U pravu je. Bregzit i Tramp su pobuna goreg dela covecanstva, neznalica, prostaka i inih, protiv boljeg dela covecanstva koji je spreman da uci i da se razvija. Da jednom i ja citiram onoga cije ime ne izgovaram, to vracanje tocka istorije nazad se mora spreciti bitkama koje ne treba da budu oruzane, mada ni takve ne treba iskljuciti. U tim bitkama nisu vazne ni nacionalne drzave ni nista, samo da se ne dozvoli rulji da vrati istoriju nazad, pa da ponovo uspostavi stanje u kome rulja - kolektivitet ugnjetava i proganja sve sto je razlicito i sto tezi individualizmu. Ako civilizovani svet dozvoli da se to uradi, ako dozvoli da i on bude posrbljen, onda ne treba ni da postoji.
    (u pravu je, 26. mart 2017 21:32)

    # Link komentara

  3. zalosno je gledati ovog coveka,ali pitanje je da li bi ovoliko doprineo nauci da se nazalost nije razboleo i samim tim imao mogucnosti da se posveti i drugim stvarima.Neverovatan covek!
     (roko, 25. mart 2017 23:41)

    # Link komentara

  4. Mogli su da naprave lutku, niko ne bi skontao razliku
     (Zmiuga loma, 25. mart 2017 20:29)

    # Link komentara