Fallout 4 VR - najneverovatnija stvar koju ste ikad videli

Ako za neki igru kažete da je nešto "najneverovatnije što smo videli u životu" bolje bi im bilo da je tako, jer su očekivanja ogromna. Bethesda je najavila VR verziju Fallout 4 na E3 sajmu prošle godine. Ništa nije predstavljeno od igre ali je obećano da ćemo je uveliko igrati za 12 meseci.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
  1. Kada sam prvi put igrao Fallout 3(nisam igrao ni 1 ni 2), priča me je oduševila. Ceo zelenkasti interfejs, sa muzikom, i atmosferom iz 60ih, i prvi izlatak iz Vaulta....Neverovatno. Jedna od najboljih igrica....
     (Kibo, 30. mart 2017 09:16)

    # Link komentara

  2. @ Low Key Lyesmith - Dobra ideja, pogotovo za Fallout 3 koji je fantasticna igra sa odlicnom atmosferom, mnogo, mnogo mi se vise svidja od F4.
    (ne boj se sine velike visine, 28. mart 2017 22:13)

    # Link komentara

  3. Gimmick. Sad, VR jeste prešla dug put od famoznog VR-1, Virtual Boya, ili VFX1, ali je i dalje primitivna. A za gamers koji imaju problema sa vidom - kratkovidost i dalekovidost - i zbog toga nose naočare, i VR i 3D (konkretno, stereoscopy) su potpuno besmisleni i nepotrebni. Stvar nije ništa bolja i ako umesto naočara nose sočiva.
    Sam Fallout 4 VR možda bude zanimljivije igračko iskustvo od standardne verzije igre. Možda. S obzirom na "kvalitet" standardne verzije, to ne znači mnogo.
    Bilo bi bolje da Bethesda odobri remake Fallout 3, NV i 4 u stilu originalnih, old school Fallout igara - koje su, jelte, i najbolje - nego da forsira ovaj gimmick, ali šta je, tu je.
    (Low Key Lyesmith, 27. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  4. Necu da preteram ako kazem da je ovo najbolja igra koju sam u izvotu igrao. Pocetak, kada nemas nista osim par komada oruzja za zastitu, je strasan. Ogroman posao mora da se odradi da biste napredovali, imam vise od 36 dana aktivnog igranja, nivo 158 i nije dosadilo. Odlicno osmisljena igra, preporucio bih novim igracima da pre pocetka obavezno azuriraju igru na verziju 1.9.
    (Peppino, 27. mart 2017 11:41)

    # Link komentara

  5. Hocu Elder Scrolls 6, Fallout 4 je dosadan i previse jednostavan, BRE!
    (mali Perica, 27. mart 2017 09:44)

    # Link komentara

  6. Kartonske teksture da izgledaju realisticno?
    Koga ovaj vuce za nos?
    (Ske, 27. mart 2017 09:03)

    # Link komentara