I NBA 2K17 zna da je prodaja DeMarkusa Kazinsa loš posao

Juče je jedna od najvećih vesti u svetu košarke, odnosno konkretnije u svetu NBA, to što su Sakramento Kingsi trejdovali svog najboljeg i najpoznatijeg igrača DeMarkusa Kazinsa u Nju Orleans Pelikane, dobivši zauzvrat Evansa, Hilda i Galoveja.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
  1. @mita

    To je kad površno pratiš NBA. Tajrik Evans i Badi Hild su mnogo više pd "ništa".
     (Car, 25. februar 2017 00:19)

    # Link komentara

  2. dovedite raduljicu!
     (Slobodan Zika Jalovina, 22. februar 2017 13:52)

    # Link komentara

  3. @merci beaucoup

    Istina! Plus što je sklon svađi sa sudijama i dobijanju tehničkih grešaka i suspenzija kada su ekipi najmanje potrebne. Čudi me da ga nisu ranije uvalili za mnogo više nego što su sada dobili.
     (pomeranje mozga, 22. februar 2017 09:44)

    # Link komentara

  4. Ja ne znam sto se ljudi cude vise, mislim da je resavanje Kazinsa odlican potez. Tolika prica o kvalitetu igraca koji kao lider Sakrementa nije mogao da ih pokrene sa poslednja 2,3 mesta zapada vec par sezona, a pritom dovodili su mu i odlicne pratece igrace i Rondo, i Rudi Gej i Taj Lawson, ... Sam podatak da nisu uspeli da ga trejduju za drugog all-star igraca pokazuje mnogo, vec su morali da se zadovolje igracima sa znatno manjim statusom. On individualno ima sjajne fizicke predispozicije i zna da napuni kos, ali nije nikakav timski igrac, niti lider ekipe, Sakramento je dnu vec godinama sa njime kao liderom, pritom stalne i svadje sa trenerima i saigracima pokazuju i njegov karakter. Ovo je odlican potez za Sakramento da pokusaju da reorganizuju ekipu, jer ocigledno je nakon 4,5 sezona da od Kazinsovog liderstva nema rezultata, dok Nju Orleans, neka im je sa srecom kako ce uklopiti Dejvisa i Kazinsa zajedno.
     (voodoo, 22. februar 2017 08:57)

    # Link komentara

  5. @Mercu beaucoup
    Ali dati ga za nista,to tek nema nikakve logike.
     (Mita, 22. februar 2017 08:27)

    # Link komentara

  6. Nije. Vrijeme će pokazati.
    (Martin Silenus, 22. februar 2017 00:57)

    # Link komentara

  7. Zato što AI gleda samo statistuku: "trener Seltiksa Bred Stivens je otkrio da nije želeo da radi sa Kazinsom jer je sklon svađama sa svojim nadređenima". Kazins je odličan igrač ali ima očigledan problem sa autoritetima, kako sa sudijama tako i sa trenerima, da ne kažem baš da je neuračunljiv...
     (Čini mi se da me gitara ne sluša, 21. februar 2017 22:02)

    # Link komentara

  8. Kontam da su svake godine igrali plej of i da je zbog toga kljucan i previse bitan i onda ne bih razumeo Divca, ali ovako su igru prolagodjavali njemu, on belezio veliki broj poena, a Sarkamento u poslednjih 10 godina nije ni pomislio na plej of...koja je poenta cuvati takvog igraca?
     (Merci beaucoup, 21. februar 2017 21:38)

    # Link komentara