Google smestio igru u Dahau, a sada se izvinjava

Jedna od podružnica svetskog informatičkog giganta Googlea izvinila se zbog toga što je u jednu od svojih novih igara za mobilne telefone radnju smestila u - koncentracione logore.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Besmislica. Niko da objasni šta je zapravo poenta igre. ako išta u Nemačkoj treba da bude "portal", onda je to bez ikakve sumnje Dahau. Spomenik kao i svaki drugi. Niti su svi preci današnjih Nemaca bili kuvari Wermachta, niti su potomci i sunarodnici žrtava uvređeni što neko gleda u svoj mobilni telefon prolazeći pored nekog (bilo kojeg) spomenika. Nego, opet imamo na delu licemerje koje prodire i u one sfere života u kojima mu nije mesto
    (jelizor, 3. jul 2015 18:19)

    # Link komentara

  2. Joj ingress je navlaka nevidjena. Igram od zimus, teknod skora sam poceo da se skidam polako. Ali ako neko ima viska vremena, nije lose, ako nista bar se nasetate.
     (Stakor, 3. jul 2015 13:23)

    # Link komentara

  3. Glupost. Igram ponekad Ingress. Igrači sami šalju predloge za nove lokacije, i da bi neka lokacija mogla biti unesena u igru treba da bude od kulturno-istorijskog značaja. Ne vidim ništa loše u tome što su postavili lokacije spomenika, i zbog čega bi to nekome smetalo.
     (wolf, 3. jul 2015 11:54)

    # Link komentara

  4. mogu da zamislim kakvo je ribanje bilo tamo redom po strukturama: pa ko je pustio ove budale da ovo urade? sad nam ovi kustosi vise nad glavom, zovi mi pi ara hitno, eno ga u wc-u pise vam izjavu za stampu, najbolje mu ide sedeci. jao pa sto niste pazili sta ovi rade? pa nismo znali da ce da se digne frka, to je samo bezvezna igrica. od sad svaku igricu locirajte na mars, tamo nema memorijalnih objekata.
     (neutralni felsh, 3. jul 2015 11:50)

    # Link komentara

  5. Hahahaha.. Poenta Ingressa jeste videti znamenitosti u odredjenim gradovima/mestima. To sto pisu je cista glupost. To je istorijski spomenik ima odredjenu pricu iza sebe i naravno da je to "pozitivna" stvar skrenuti ljudima paznju na tu lokaciju i na pricu koja stoji iza nje. To je i cela sustina igre, upoznati se sa istorijom mesta u kom se nalazis. Moram priznati da bas bas preteruju ti tamo sto to pisu..
     (unknow, 3. jul 2015 10:35)

    # Link komentara

  6. Već par meseci se razmisljam da pocnem da igram Ingres. Igra li to neko kod nas? Kakvi su utisci?
     (Dz, 3. jul 2015 10:01)

    # Link komentara

  7. pre neki dan nazvali crnce gorilama, sad se igraju u koncentracionom logoru. Kakvi to ljudi rade tamo? a i ja budala za sve ih pitam.
     (Mondo, 3. jul 2015 09:38)

    # Link komentara