Nova verzija WhatsAppa omogućava slanje bilo koje vrste fajlova

WhatsApp, kao jedan od sinonima za kvalitet u segmentu aplikacija za komunikaciju u realnom vremenu, odnosno onoga što zovemo "čet", ima obavezu da konstantno nadograđuje postojeće i uvoditi nove opcije.

Izvor: zimo.dnevnik.hr
Podeli

Za manipulacije multimedijalnim datotekama, odnosno fotografijama i videozapisima, WhatsApp je uveo mogućnost da svoje omiljene fotografije ili video snimke možete da sa svojim prijateljima delite direktno iz aplikacije kamere na pametnom telefonu. A to znači da je jednostavnost i praktičnost zajamčena.

Nova verzija za WhatsApp aplikacije za Android i iOS mobilne operativne sisteme omogućuje svim korisnicima da sa svojim kontaktima u direktnoj komunikaciji podele bilo koju datoteku!

To znači da više niste ograničeni samo na slanje fotografija ili videozapisa, nego možete, na primer, iz WhatsAppovog "četa" da podelite dokumente u Wordu ili Excelu, muzičke Mp3 ili AAC datoteke, kompresovane "zipovane" fajlove i slično.

Nema sumnje da će ta opcija oduševiti sve korisnike aplikacije, koja polako ali sigurno postaje multifunkcionalni alat sa potencijalom da zameni brojne druge alate i aplikacije koje se koristite.

Tako sada više ne morate svojim kontaktima da šaljete određenu datoteku elektronskom poštom, nego to možete da uradite sve odjednom unutar aplikacije WhatsApp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.