Dokumentarac: Kako su se kalili Fallout 1 i 2

Portal Eurogamer izbacio je sjajan dokumentarac/reportažu o ranim danima čuvenog studija Black Isle Studios, zaslužnog za evergrin legende RPG žanra kao što su Fallout 1&2, Icewind Dale 1&2, Baldur’s Gate 1&2 i naravno Planescape: Torment.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

U dokumentarcu je Eurogamer uradio posetu studiju Obsidian, koji nastavlja da nosi tradiciju čije je temelje napravio Black Isle. Tu je novinar imao priliku da popriča sa ključnim ljudima iza ovih projekata, Fergusom Urghartom, Leonardom Bojarskim i tvorcem Fallouta, Timom Kejnom.

Izdvojite kad možete pedesetak minuta i pogledajte kako se stvarala magija zvana Fallout.

Izvor: play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

REVIEW: FIFA 18

Još jedna godina je prošla, još jedna FIFA je izašla. Prošlogodišnji diskovi FIFE se polako pakuju u kolekcije ili prodaju po oglasima, a nova FIFA na velika vrata ulazi u vaše domove i polako osvaja vaša srca sa sveže napuderisanim likom Kristijana Ronalda na naslovnoj strani.

Gejming sreda 11.10. 19:27 Komentara: 21

PS3 emulator pokreće igre i u 4K

Jedan od najnaprednijih Playstation 3 emulatora na kome brojni programeri svakodnevno rade jeste RPSC3 emulator. Određeni broj igara već dokazano rade na ovom emulatoru i to bez problema, tako da se u radu otišlo korak dalje i sada je pred nama apdejt koji dozvoljava renderovanje visoke rezolucije.

Gejming utorak 10.10. 22:30 Komentara: 12
strana 1 od 261 idi na stranu