Uživajte u ribolovu iz fotelje uz Fishing Planet za Playstation 4

Sećate se onog čuvenog pecanja sa PlayStation 1? Najnovija igra za Playstation 4 nas ne vodi u daleke svetove ili priča neverovatne priče, već predstavlja simulator ribolova sa grafikom koja je na veoma zavidnom nivou.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Fishing Planet pruža iskustvo pecanja koje je veoma slično onom u stvarnom životu. Igra ima sve moguće faktore, poput, aerodinamike, hidrodinamike, realističnih oštećenja, mehanizma za sakupljanje strune, kao i kompleksnu veštačku inteligenciju riba, koja im daruje gotovo isto ponašanje kao u stvarnom životu, kako bi igrači imali pravi izazov pred sobom. Događanja u okolini nisu statična već dolazi do promene vremenskih prilika kao i smene dana i noći.

Ovaj naslov nije ekskluziva za Sonijevu konzolu, zato što se već dve godine nalazi u Early Access fazi na Steamu i to kao free-to-play igra, sa velikim brojem pozitivnih ocena.

Igračima je na raspolaganju 12 jezera u kojima mogu uloviti preko 70 vrsta riba, uz pomoć velikog broja mamaca. A tu su i različiti i kreativni načini precanja ribe, bilo da se igra singlplejer ili partija sa prijateljima.

Planeta Pecanja izlazi 29. avgusta za PS 4 i Pro izdanje ove konzole i takođe će biti besplatna, a isto tako su najavljene novine i za verziju igre na računarima. Ispod imate priliku da pogledate trejler sa najavom.

Izvor: play.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.