Norscani stižu u Total War: Warhammer

U najnovijem sinematiku za za Total War: Warhammer predstavljena nam je nova frakcija koja će stiću u ovu strategiju – Norsca.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Norscani su plemena ljudi koja naseljavaju istimeni region, Norsca, hladnu pustoš Starog Sveta. Predstavljaju poprilično brutalne i nemilosrdne osvajače koji se klanjaju mračnim bogovima i omiljena zanimacija im je da poharaju i pljačakju sve što se može.

Kako su i opisali sebe u trejleru, boreći se sa monstrumima i zverima, i sami su postali monstrumi, a teški uslovi večite zime i stalnih mećava načinili su od njih ratnike otporne praktično na sve.

Ovaj DLC donosi i dva nova Lorda, Wulfrik the Wanderer i Throgg kao i novu “post-battle” opciju, da sravnite osvojeno naselje i podignete monolit u čast bogova. Takođe nam posebno zanimljivo deluje “Monster hunting”, gde lovite legendarna čudovišta koja vam zatim ili daju specijalne predmete ili se čak i sama pridružuju vašoj armiji.

Celu listu novih detalja ovog DLC paketa možete pogledati na zvaničnoj Steam stranici, a ispod možete videti i sjajni sinematik.

Izvor: Play.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.