Stigao co-op u Titanfall 2

Developeri sjajnog multiplejer šutera Titanfall 2 nastavljaju da nas obasipaju novim besplatnim sadržajem, baš kao što su i obećali pre izlaska igre. Studio Respawn Entertainment nam ovoga puta donosi co-op mod pod imenom Frontier Defense. Ovo je ukupno 7 DLC dodatak za igru, zove se Operation Frontier Shield i naravno besplatan je za sve vlasnike igre.

Izvor: play.co.rs
Podeli

U Frontier Defense modu do 4 igrača igraju zajedno u nekoj vrsti “drži poziciju” moda, gde brane Harvestera protiv 5 talasa neprijatelja koji sa svakim talasom postaju sve jači. U zavisnosti od vašeg nivoa veštine, možete igrati na easy, normal i hard nivou, a postojaće naravno i Insane težina, za one koji masteruju co-op.

Apdejt donosi i Aegis Ranks sistem, koji je vezan za co-op. Napredovanjem u co-op modu otključavate nove dodatke i poboljšanja za vaše Titane i opremu, koji će vam pomoći da lakše prođete na težim nivoima co-opa. Ovo nas sve pomalo podseća na izuzetno uspešni co-op sistem u StarCraft 2.

Trenutno će pet mapa podržavati co-op, to su Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise i Blackwater Canal, ali iz studija kažu da već uveliko testiraju i prilagođavaju i nove mape za ovaj mod.

U zvaničnoj objavi ovog apdejta istovremeno su objavili sjajnu informaciju da je u julu broj aktivnih igrača prešao cifru od milion ljudi, što je lepa naznaka za sve koji se nećkaju da li da kupe igru – Titanfall 2 ima veliku zajednicu i sigurnu budućnost.

Sve detalje o novom apdejtu, co-op modu i mapama, možete pronaći na zvaničnoj objavi prateći ovaj link.

Izvor: Play.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.