Launch trailer za igru Little Nightmares

Little Nightmares, horor avantura koju izdaje Bandai Namco, je od danas puštena u prodaju za PC, PS4 i XboxOne.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: BANDAI NAMCO Entertainment Europe / Youtube screenshot
Foto: BANDAI NAMCO Entertainment Europe / Youtube screenshot

U pitanju je indie igra Tarsier Studios tima, kojom su pokušali da prenesu osećaj strave i užasa koja deca mogu da preživljavaju kada se suočavaju sa mrakom i čudovištima u njemu. Naravno, naša čudovišta nisu bila stvarna (bar se nadamo da niste naleteli na neko), dok u Little Nightmares to neće biti slučaj.

U pitanju je takozvani puzzle platformer naslov, koji kombinuje logičke i platformske probleme i komplikuje vam put do izlaza dodatnim stealth momentima. Po svemu sudeći, bar za sada, Little Nightmares ispunjava sva očekivanja, pa neka čak i prevazilazi. Da vas podsetimo, Play! je o ovoj igri pričao nešto ranije, i ako ste poslušali njihov savet i odigrali kratak browser demo igre, mogli ste dobiti i DLC kojim dodatno obogaćujete iskustvo koje vam ovaj naslov pruža.

Ako ste bili ljubitelj Limba ili Inside igara, Little Nightmares definitvno može biti pravi izbor za vas, jer igru, pored sličnog izvođenja i protagoniste sličnih godina, karakteriše atfmosfera konstantne naptosti, tenzije i neznanja šta vas to dalje očekuje. Na youtube kanalu, Bandai Namco je zvaničnim trailerom najavio izlazak ove igre.

Izvor: play.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.