Fallout 4 VR - najneverovatnija stvar koju ste ikad videli

Ako za neki igru kažete da je nešto "najneverovatnije što smo videli u životu" bolje bi im bilo da je tako, jer su očekivanja ogromna. Bethesda je najavila VR verziju Fallout 4 na E3 sajmu prošle godine. Ništa nije predstavljeno od igre ali je obećano da ćemo je uveliko igrati za 12 meseci.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Printscreen Youtube/TheXPGamers
Printscreen Youtube/TheXPGamers

Igra će se pojaviti na ovogodišnjem E3, a Pit Hajns je preneo uzbuđenje game directora Toda Hauarda koji je izjavio da je "Fallout 4 VR je najneverovatnija stvar koju ste ikad videli u životu!"

Ne znamo za Hauarda, ali već sad u glavi imamo bar 10 stvari koje smo videli u životu a koje su neverovatnije od VR igre, ma kako bogovska ona bila. Ali čekajte, ima Hauard još toga: "Ne možete ni da zamislite kako izgleda igrati u virtuelnoj realnosti Fallout 4 i koliko realistično izgleda sve što pogledate okretanjem glave.

Oduvaće vas, to je najluđa stvar koju ste ikad videli!" Ostaje nam da čekamo ovo iskustvo koje će nas zauvek promeniti do E3 ove godine kada će Bethesda verovatno u svom fazonu objaviti da je igra već dostupna. Fallout 4 VR je najavljen za HTC Vive, a da li će biti kompatibilan sa konkurentskom VR opremom ostaje da se vidi.

Izvor: play.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.