Kako strimovati sa Xbox One na Win10?

U slučaju da posedujete Xbox One ali i Windows 10 i želite da strimujete igre sa Xbox One na Windows 10, evo kratkog uputstva kako da to uradite...

Izvor: play.co.rs
Podeli

Foto: Josh Ferris/Flickr.com

1. POvežite Xbox One kontroler na PC. Dovoljno je da USB kablom povežete Xbox One kontroler na PC i Windows 10 će instalirati potrebne drajvere. Kada se to dogodi, kontroler će zavibrirati.

2. Pokrenite Xbox aplikaciju na Windows 10 – već je instalirana u operativnom sistemu pa je ne morate preuzimati. Za slučaj da nije, download je besplatan.

3. Kreirajte Xbox Live nalog ili se logujte u postojeći, ukoliko ga imate. Kada to uradite, videćete “HOME” ekran i pratite korake.

4. Uključite Xbox One.

5. Vodite računa da Xbox One i Windows 10 računar budu povezani na istoj bežičnoj ili žičnoj mreži. Na Xbox One idite na Preferences u Settings meniju i potom odaberite “Allow game streaming to other devices” i štiklirajte opciju. Unutar Xbox aplikacije na PCju kliknite na “Connect” i trebalo bi da vidite svoj Xbox One – kliknite na njega.

6. To je to! Vratite se u “Home” meni, odaberite igru za Xbox One iz “Recently Played” liste i kliknite na “Play from Console”. Potom klik na “Stream” i zabava može da počne!

Izvor: play.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.