Crvena zvezda o 'bludnoj fotografiji' hokejaša

Hokejaški klub Crvena zvezda saopštio je da će u najkraćem mogućem roku doneti odluku zbog skandaloznog ponašanja igrača Dominika Crnogorca.

SMIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto Tanjug/D. Stanković, ilustracija
Foto Tanjug/D. Stanković, ilustracija

'Crveno-beli', koji su u finalu plej ofa Prvenstva Srbije izgubili od Beograda, pitaju se "kako je moguće da neprimerena fotografija na Instagramu bude važnija od osvajanja šampionske titule".

Crnogorac, koji je rođen u Kanadi i član je reprezentacije Srbije, podigao je veliku prašinu posto se posle osvajanja titule, uprkos tome sto nije igrao u finalu, bez odeće slikao sa šampionskim peharom i objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Status hokejaša prilično je neobičan, on je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu, ove je kao 'pozajmljen igrač' nastupao za Beograd u regionalnoj ligi a u finalu plej ofa nije nastupao.

Ipak, Crnogorac je slavio sa igračima Beograda koji su u dve utakmice bili bolji od Zvezde iako je, formalno, igrač 'crveno-belih' što je upravu kluba naljutilo.

"Podsetili bismo da je barem 30 sportista/hokejaša odigralo finalnu plej-of seriju nacionalnog šampionata, ali da su oni, bas kao i 11 najboljih srpskih igrača koji nisu imali pravo nastupa u finalu ostali u senci jedne zalutale i bludne fotografije. Nažalost, o njima nigde nema ni reči, kao ni o 200 maloletnih članova svih kategorija naseg kluba, a sigurno su zaslužili, uprkos tome, sto je hokej na ledu nedovoljno popularan sport u Srbiji", ističe se u saopštenju Crvene zvezde koje je potpisao predsednik kluba Goran Đaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.