Zvezda nemoćna u LŠ – Barseloneta dominirala na Dorćolu

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su još jedan težak poraz u Ligi šampiona, ubedljiva na Dorćolu bila je Barseloneta 14:3.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Liga šampiona, drugo kolo:
Crvena zvezda – Barseloneta 3:14 (1:3, 1:2, 0:5, 1:4)

Crvena zvezda: Kralj, Tankosić, Maksimović 2, Bursać, Perković, Martinović, Bitadze, Ljubenović, Ilić, Popović, Šulc, Radović 1, Todorovski.

Barseloneta: Lopes Pinedo, Famera 2, Granados, Munaris 1, Vrlić 2, Larumbe 1, P. Linares, Fernandes, Tahulj 3, Perone 2, Maljarah 3, Bustos, M. Linares.

Crveno-beli su zaostajali od starta meča, ali su u prvom poluvremenu koliko-toliko držali priključak sa tri gola zaostatka.

Međutim, Barseloneta je snagu pokazala u trećem kvartalu koji dobija sa 5:0 i rešava meč.

Dva gola za Zvezdu postigao je Maksimović, a jednom je strelac bio Radović. Po tri pogotka za goste iz Španije dali su Maljarah i Tahulj, a po dva Famera i Perone.

"Barseloneta je nametnula svoj ritam od samog početka i održavala ga je tokom celog meča. Imaju zanimljiv stil u odbrani, a mi se tu nismo snašli. Bilo je malo isključenja sa naše strane. U trećoj četvrtini pojačali su ritam i pokazali da su izuzetna ekipa. Mi smo prikazali slabosti, ne možemo da budemo zadovoljni, ali ova ekipa ima bar malo prostora za napredak. Okrenućemo se domaćem takmičenju", rekao je trener Zvezde Dejan Savić.

Posle dva kola prvo mesto u Grupi A dele Barseloneta, Pro Reko i Ferencvaroš sa po dve pobede, Breša i Iger imaju po 1-1, dok su bez trijumfa osim Zvezde još Steaua i Dinamo Moskva.

U sledećem kolu Zvezda gostuje Breši 21. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.